עזרה | BIOS סיסמה
-
@yotam6717 כנראה המחשב שלך הוא מהדגמים החדשים, שבהם לא עוזר הוצאת סוללה כי היא מאפס רק שעה וכו'.
אם כן הדרך היחידה שהיא הכי בטוחה זה לפנות לשירות הרשמי של אסוס.
כך הם יוכלו לצרוב לך את השבב אבטחה. -
צריך עזרה לאפס תביוס מחשב נייד ASUS P1440FAC...כנראה לקוח שכח את הסיסמה איך אני מאפס תביוס ...והוצאתי תסוללה בלוח אם ולא עזר כלום אשמח לעזרה
-
צריך עזרה לאפס תביוס מחשב נייד ASUS P1440FAC...כנראה לקוח שכח את הסיסמה איך אני מאפס תביוס ...והוצאתי תסוללה בלוח אם ולא עזר כלום אשמח לעזרה
@yotam6717 נראה לי @משחזר-מידע יודע לעשות את העבודה
לא יודע כה הוא לוקח על זה -
@yotam6717 נראה לי @משחזר-מידע יודע לעשות את העבודה
לא יודע כה הוא לוקח על זה@DAVID-MMOD כמו שכבר כתבתי אף אחד לא יוכל לעשות את העבודה בלי סיכונים, לכן הדרך הכי פשוטה היא כמו שאסוס אמרו - להחליף לוח אם.
-
אם המטרה שלך לפתוח דיסק טכנאים לפרוץ סיסמה וכו אתה יכול להעביר למחשב אחר את הכונן
יש בעלי ב20 ש"ח מתכנת ביוס עובד מעולה עם קליפס שלא צריך להוציא את השבב מהלוח -
אם המטרה שלך לפתוח דיסק טכנאים לפרוץ סיסמה וכו אתה יכול להעביר למחשב אחר את הכונן
יש בעלי ב20 ש"ח מתכנת ביוס עובד מעולה עם קליפס שלא צריך להוציא את השבב מהלוח@אהרון-שלום תוכל להביא קישור?
-
תקנה את המתכנת עם הערכה המלאה עם המתאם הנוסף בצבע תכלת כי יש שבבים שחייב את המתאם הזה פה
-
@yotam6717 לי קרה כזה מקרה וחברת דל לאחר אימות נתנו לי סיסמה לאיפוס הביוס
-
@אברהם-א כתב בעזרה | BIOS סיסמה:
לי קרה כזה מקרה וחברת דל לאחר אימות נתנו לי סיסמה לאיפוס הביוס
יש לך אותה עכשיו
-
@david-mmod @אהרון-שלום לא יודע מה אתן מנסים לעשות. אבל זה לא שרעיון הכי טוב בעולם - להחליף את החומרה רק כי הביוס נחסם.
פיתרון הכי פשוט ואלגנטי זה כמו שקרה ל@אברהם-א לפנות אליהם שיתנו לך קוד אחר לאיפוס.
בהצלחה.