עזרה | ויפרי 3 על רשת אתרוג
-
יש לי במשרד רשת שעובדת על אתרוג
ואני רוצה להתחבר ע"י ויפרי 3 לחשבון שלי בנטפרי כדי שיהיה לי במחשב האישי סינון של נטפרי
ומשום מה זה כותב לי שגיאה.
נטפרי אומרים שיש להם בעיה עם רשת של אתרוג,
אני מדגיש האתרוג רק על הרשת ולא על המחשב -
@מה-אני
למיטב ידיעתי וויפרי עובד רק עם רשת של נטפרי
אבל תדבר עם הועדה לביצור חומות הדת 1599-550-330 אולי יוכלו לעזור לך -
@מה-אני
אבל תדבר עם הועדה לביצור חומות הדת 1599-550-330 אולי יוכלו לעזור לך@א.-ד.-ג. כתב בעזרה | ויפרי 3 על רשת אתרוג:
עובד לי עם נתיב
-
יש לי במשרד רשת שעובדת על אתרוג
ואני רוצה להתחבר ע"י ויפרי 3 לחשבון שלי בנטפרי כדי שיהיה לי במחשב האישי סינון של נטפרי
ומשום מה זה כותב לי שגיאה.
נטפרי אומרים שיש להם בעיה עם רשת של אתרוג,
אני מדגיש האתרוג רק על הרשת ולא על המחשב@מה-אני אתרוג חוסם את האפשרות להתחבר לVPN של נטפרי (זה מובן, כל סינון שמכבד את עצמו, חוסם חיבורי VPN) אולי תדבר עם אתרוג
בכל אופן קח בחשבון ש[אפ' אם אתרוג יפתחו לך] אם תתקין על המחשב וייפיר 3, זה יחסום ממך את האפשרות להתחבר לאינטרנט של אתרוג, (כלומר ליכנס לאתרים שבנטפרי חסומים ובאתרוג פתוחים) -
@מה-אני
אבל תדבר עם הועדה לביצור חומות הדת 1599-550-330 אולי יוכלו לעזור לך@א.-ד.-ג. כתב בעזרה | ויפרי 3 על רשת אתרוג:
אתה מדבר על וויפרי רגיל, אבל וויפרי 3 הוא עובד בכל אינטרנט פרוץ, זה בדיוק המטרה שלו, שלמרות שתהיה במקום עם ספק פרוץ במחשב האישי שלך יהיה לך אניטרנט כשר.
-
@א.-ד.-ג. כתב בעזרה | ויפרי 3 על רשת אתרוג:
אתה מדבר על וויפרי רגיל, אבל וויפרי 3 הוא עובד בכל אינטרנט פרוץ, זה בדיוק המטרה שלו, שלמרות שתהיה במקום עם ספק פרוץ במחשב האישי שלך יהיה לך אניטרנט כשר.
@menajemmendel מה זה רלוונטי אתרוג חוסמים את החיבור לVPN