בירור | ייעוץ על הצעת מחיר של תחזוקת מחשוב ושל אינטרנט למשרד
-
קיבלתי (האמת שלא אני, אבל לא משנה) כזו הצעת מחיר מאיש IT ויש לי כמה שאלות, אשמח אם למישהו יש מידע בענין, מנסיון או ממומחיות.
- האם המחירים נשמעים בסדר באופן יחסי.
- האם באמת בזק ונטפרי זה שני דברים שלא ממש הולכים יחד, ולא שווה להשקיע בסיבים של בזק כמו שטענו כמה פעמים בפורום.
- האם יש ענין לשלם על מטרו יותר מאשר על סיבים רגילים של 1GB לשניה (במקום 100MB בתמסורת), והאם זה אפשרי בכלל בבנין משרדים.

שאלה נוספת האם שרת שנמצא במשרד ויש לו את המעבד עם המפרט הזה יוכל להריץ ווינדוס ל6 משתמשים שכל התוכנות וכו' ירוצו עליו בצורה מהירה וחלקה (זיכרון יש בשפע, השאלה על המעבד)?
הכוונה שהשרת עמו יהיה המחשב, והמחשבים של המשתמשים ישמשו אך ורק לחיבור מרחוק (ולא כמו השימוש שעשו בשרת עד היום, רק לאחסון וכדו').

@מתכנת-חובב מבין בזה?
-
קיבלתי (האמת שלא אני, אבל לא משנה) כזו הצעת מחיר מאיש IT ויש לי כמה שאלות, אשמח אם למישהו יש מידע בענין, מנסיון או ממומחיות.
- האם באמת בזק ונטפרי זה שני דברים שלא ממש הולכים יחד, ולא שווה להשקיע בסיבים של בזק כמו שטענו כמה פעמים בפורום.
- האם יש ענין לשלם על מטרו יותר מאשר על סיבים רגילים של 1GB לשניה (במקום 100MB בתמסורת), והאם זה אפשרי בכלל בבנין משרדים.

שאלה נוספת האם שרת שנמצא במשרד ויש לו את המעבד עם המפרט הזה יוכל להריץ ווינדוס ל6 משתמשים שכל התוכנות וכו' ירוצו עליו בצורה מהירה וחלקה (זיכרון יש בשפע, השאלה על המעבד)?
הכוונה שהשרת עמו יהיה המחשב, והמחשבים של המשתמשים ישמשו אך ורק לחיבור מרחוק (ולא כמו השימוש שעשו בשרת עד היום, רק לאחסון וכדו').

@מתכנת-חובב מבין בזה?
@ע-ה-דכו-ע המחירים מעולים (גם עם הם לפני מע"מ) אם אתה באמת משתמש בכל השעות (אני הייתי לוקח 150-200 לפני אבל בהחלט תלוי כמה שעות בחודש אתה צריך כמה שיותר המחיר יורד)
לגבי סיב תמסורת לדעתי זה ניצול ציני של בזק אבל התמיכה שלהם בתקלה תהיה הכי מהר שניתן ברגע שזה תמסורת
אם תרצה אבדוק לך האם אוכל להשיג לך תמסורת ביותר זול וכן האם ניתן להתקין סיב פרטי במשרד -

@מתכנת-חובב מבין בזה?
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | ייעוץ על הצעת מחיר של תחזוקת מחשוב ושל אינטרנט למשרד:
הכוונה שהשרת עמו יהיה המחשב, והמחשבים של המשתמשים ישמשו אך ורק לחיבור מרחוק (ולא כמו השימוש שעשו בשרת עד היום, רק לאחסון וכדו').לא מספיק הבנתי את השאלה
יש לכל עובד מחשב והוא מתחבר מרחוק לשרת
או שיש מסך לכל עובד ישירות מהשרת
או שיש תוכנות שרצות על כל מחשב ורק לוקחים מידע מהשרת -
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | ייעוץ על הצעת מחיר של תחזוקת מחשוב ושל אינטרנט למשרד:
הכוונה שהשרת עמו יהיה המחשב, והמחשבים של המשתמשים ישמשו אך ורק לחיבור מרחוק (ולא כמו השימוש שעשו בשרת עד היום, רק לאחסון וכדו').לא מספיק הבנתי את השאלה
יש לכל עובד מחשב והוא מתחבר מרחוק לשרת
או שיש מסך לכל עובד ישירות מהשרת
או שיש תוכנות שרצות על כל מחשב ורק לוקחים מידע מהשרת@יעקב-ישראל יש מחשב לכל עובד שמריץ ווינדוס, אבל המחשבים ישנים ואיטיים, אז רוצים שהם ישמשו רק לחיבור לשרת ע"י RDP, וכל התוכנות והכל יעבוד על השרת, כלומר האפשרות הראשונה.