באג | בעיה עם סמרטי הגירסא החדשה
-
שלום רב!
קודם כל תודה רבה למפתח @א.מ.ד. הגאון על כל העבודה יש לי בעיה אבל בגלל שעברתי פה על ההודעות בנושא של סמרטי וראיתי שיש לעוד כמה חבר'ה את הבעיה הזאת העזתי לבקש עזרה בנושא.
יש לי סמרטי הגירסא החדשה הבעיה היא שאני כותב הודעה שולח אחרי שניה הוא מחזיר תשובה ואז נתקע ואחרי כמה שניות נופל לא זז כלום.
הגב. אני עם ג'לי 2
נטפרי (עם ai) מפתח תקני וכ'
לא נכנסתי עם חשבון גוגל (אין לי אפשרות כי אני עם הכיתוב בסינית... פרוץ או משהו כזה קשור כמובן שהכול עובד למעט זה)
וכן נתתי הרשאות וכ' הכול ידני וכן גם בצעתי נקה נתונים וכ'
אשמח לעזרה בנושא.
נ.ב פתחתי נושא חדש בגלל שראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת ולעלות את זה בתוך מאות הפוסטים בנושא שם לא נראה לי רלוונטי אם זה לא חוקי או משהו אשמח שמשהו יעיר לי בנושא ואני ימחק. -
שלום רב!
קודם כל תודה רבה למפתח @א.מ.ד. הגאון על כל העבודה יש לי בעיה אבל בגלל שעברתי פה על ההודעות בנושא של סמרטי וראיתי שיש לעוד כמה חבר'ה את הבעיה הזאת העזתי לבקש עזרה בנושא.
יש לי סמרטי הגירסא החדשה הבעיה היא שאני כותב הודעה שולח אחרי שניה הוא מחזיר תשובה ואז נתקע ואחרי כמה שניות נופל לא זז כלום.
הגב. אני עם ג'לי 2
נטפרי (עם ai) מפתח תקני וכ'
לא נכנסתי עם חשבון גוגל (אין לי אפשרות כי אני עם הכיתוב בסינית... פרוץ או משהו כזה קשור כמובן שהכול עובד למעט זה)
וכן נתתי הרשאות וכ' הכול ידני וכן גם בצעתי נקה נתונים וכ'
אשמח לעזרה בנושא.
נ.ב פתחתי נושא חדש בגלל שראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת ולעלות את זה בתוך מאות הפוסטים בנושא שם לא נראה לי רלוונטי אם זה לא חוקי או משהו אשמח שמשהו יעיר לי בנושא ואני ימחק.@הישבשר-המלומד תקרא את עשרת הפוסטים האחרונים בשרשור שם.
-
@הישבשר-המלומד תקרא את עשרת הפוסטים האחרונים בשרשור שם.
@א.מ.ד. סליחה. עברתי עכשיו על זה שם ולא יצא לי מסקנה ברורה תוכל להגיד לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה
-
@א.מ.ד. סליחה. עברתי עכשיו על זה שם ולא יצא לי מסקנה ברורה תוכל להגיד לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה
@הישבשר-המלומד הבעיה היא שהמודל שקורא שמות לשיחות חדשות הוצא מפעילות לפני כמה חודשים. בגרסה החדשה החלפתי אותו במודל חדש, אבל הגרסה הזו לא משוחררת כרגע עד שאדע אם אני מוכר אותה או לא.
-
@הישבשר-המלומד הבעיה היא שהמודל שקורא שמות לשיחות חדשות הוצא מפעילות לפני כמה חודשים. בגרסה החדשה החלפתי אותו במודל חדש, אבל הגרסה הזו לא משוחררת כרגע עד שאדע אם אני מוכר אותה או לא.
@א.מ.ד. זה אומר שכרגע אין פיתרון לבעיה?
נ.ב תוכל לערוך את הקודם כדי שאוכל למחוק את הנושא -
@א.מ.ד. זה אומר שכרגע אין פיתרון לבעיה?
נ.ב תוכל לערוך את הקודם כדי שאוכל למחוק את הנושא@הישבשר-המלומד כרגע לא.
ואולי תשאיר את הנושא כדי שיהיה תשובה ברורה, כי כבר שאלו אותי כמה וכמה משתמשים.