דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. סינוני אינטרנט
  5. נטפרי
  6. בירור | שליחת תמונות לבדיקה חיצונית בנטפרי

בירור | שליחת תמונות לבדיקה חיצונית בנטפרי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נטפרי
5 פוסטים 2 כותבים 22 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • איש אמתא מנותק
    איש אמתא מנותק
    איש אמת
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי איש אמת

היי שלום, כידוע נטפרי היום שולטים בשוק וכל מה שפתח השליט לכאורה כשר.
    אי לכך וכיוון שאני באמצע לפתח פלטפורמה מסויימת שמשתמשים מעלים תמונות ואני רוצה שכל הסינונים יפתחו אותם מייד בלא בדיקה, אני חושב על רעיון אולי כשמשתמש מעלה תמונה היא תשלח לנטפרי מייד והם יתנו את הפלומבה שלהם על הכשרות של האתר שלי כשירות חיצוני וללא צורך שהגולשים ישלחו לבדיקה משלהם.
    השאלה היא האם הם עושים דברים כאלו כמה נראה לכם סכום הגיוני לתמחור האם זה באמת עומד במבחן התכל״ס או שבכלל המודל של הסינונים לא עובד ככה והאם הם תומכים גם בהבנת הקשר התמונה להבין האם היא פוגענית מפלה וכדומה כלומר כל מה שסיפסנישט לציבור שלנו גם אם הוא צנוע וכו.
    אגב אני יודע שאני צריך לפנות אליהם כדי לקבל מידע מדוייק, אבל אני רוצה לברר קודם כאן כדי לקבל מושגים.
    תודה רבה מראש לעוזרים

אני יודע שאני חושב שאני יודע.

C תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • איש אמתא איש אמת

היי שלום, כידוע נטפרי היום שולטים בשוק וכל מה שפתח השליט לכאורה כשר.
      אי לכך וכיוון שאני באמצע לפתח פלטפורמה מסויימת שמשתמשים מעלים תמונות ואני רוצה שכל הסינונים יפתחו אותם מייד בלא בדיקה, אני חושב על רעיון אולי כשמשתמש מעלה תמונה היא תשלח לנטפרי מייד והם יתנו את הפלומבה שלהם על הכשרות של האתר שלי כשירות חיצוני וללא צורך שהגולשים ישלחו לבדיקה משלהם.
      השאלה היא האם הם עושים דברים כאלו כמה נראה לכם סכום הגיוני לתמחור האם זה באמת עומד במבחן התכל״ס או שבכלל המודל של הסינונים לא עובד ככה והאם הם תומכים גם בהבנת הקשר התמונה להבין האם היא פוגענית מפלה וכדומה כלומר כל מה שסיפסנישט לציבור שלנו גם אם הוא צנוע וכו.
      אגב אני יודע שאני צריך לפנות אליהם כדי לקבל מידע מדוייק, אבל אני רוצה לברר קודם כאן כדי לקבל מושגים.
      תודה רבה מראש לעוזרים

C מחובר
      C מחובר
      CSS 0
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת שאר הסינונים יפתחו וודאי מה שנטפרי פותחים, אבל הם לא יסמכו על נטפרי, הם יעשו בדיקה משלהם, עם תהיה על הגרסה החדשה של נטפרי זה יהיה בדיקה מהירה, רימון יפתחו ישירות עם הגולש יתי, ואתרוג בדיקה בזמן אמת!
      עם נטפרי יפתח, יפתח לכל הסינונים.
      והמשתמש הראשון של נטפרי שיראה את התמונה, יפתח את התמונה לכולם מייד ברגע שיפתח לו (בערך חצי דקה.)

איש אמתא תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • C CSS 0

@איש-אמת שאר הסינונים יפתחו וודאי מה שנטפרי פותחים, אבל הם לא יסמכו על נטפרי, הם יעשו בדיקה משלהם, עם תהיה על הגרסה החדשה של נטפרי זה יהיה בדיקה מהירה, רימון יפתחו ישירות עם הגולש יתי, ואתרוג בדיקה בזמן אמת!
        עם נטפרי יפתח, יפתח לכל הסינונים.
        והמשתמש הראשון של נטפרי שיראה את התמונה, יפתח את התמונה לכולם מייד ברגע שיפתח לו (בערך חצי דקה.)

איש אמתא מנותק
        איש אמתא מנותק
        איש אמת
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@CSS-0 לא הבנתי. אם נטפרי נותנים לי כשרות על האתר וכל תמונה שעולה נשלחת אליהם שאר הסינונים לא יאשרו לי אוטומטית בלי בדיקה?

לא טוב לי.
        אני מפתח פלטפורמת פרסומות וכל זמן שהמודעה של הלקוח לא נתפתחת אני, המפרסם ובעלי האתרים מפסידים כסף
        חצי דקה זה בזמנים רגועים וגם יש מצב שהם יחסמו בלי בדיקה מדוקדקת האם זה באמת מוצדק ומה גם שיש מצב שהלקוח שלי ואני כלל לא יודעים שהמודעה חסומה...

C תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • איש אמתא איש אמת

@CSS-0 לא הבנתי. אם נטפרי נותנים לי כשרות על האתר וכל תמונה שעולה נשלחת אליהם שאר הסינונים לא יאשרו לי אוטומטית בלי בדיקה?

לא טוב לי.
          אני מפתח פלטפורמת פרסומות וכל זמן שהמודעה של הלקוח לא נתפתחת אני, המפרסם ובעלי האתרים מפסידים כסף
          חצי דקה זה בזמנים רגועים וגם יש מצב שהם יחסמו בלי בדיקה מדוקדקת האם זה באמת מוצדק ומה גם שיש מצב שהלקוח שלי ואני כלל לא יודעים שהמודעה חסומה...

C מחובר
          C מחובר
          CSS 0
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת הם יכולים לאשר פתיחה מיידית, אבל אתה תצתרך לבדוק שאין תמונות לא טובות, ולאשר הרבה הסכמים (כך שתהיה כמו פרוג)

איש אמתא תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • C CSS 0

@איש-אמת הם יכולים לאשר פתיחה מיידית, אבל אתה תצתרך לבדוק שאין תמונות לא טובות, ולאשר הרבה הסכמים (כך שתהיה כמו פרוג)

איש אמתא מנותק
            איש אמתא מנותק
            איש אמת
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@CSS-0 לא רוצה לבדוק לבד, אין לי כוח זמן ועצבים.
            כרגע בפלטפורמה עשיתי כשמשתמש מעלה מודעה, מוצג לו חיווי סטטוס:
            צילום מסך 2026-01-30 ב-12.48.13.png
            ואצלי (המנהלֿ) עולה:
            צילום מסך 2026-01-30 ב-12.48.58.png

וכשאני מאשר או דוחה זה כתוב למשתמש והדבר הכי חשוב הוא שהמודעה כלל לא נשלחת להפצה כשהסטטוס לא מאושר.
            אני רוצה להוריד ממני את העול לבדוק כל דבר ולכן השאלה שלי האם ניתן לשלם לטנפרי ולשלוח אליהם את המודעה לבדיקה כמו שיש לי בדשבורד...

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר