שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
@ARISH כן הבנתי אבל מה זה אומר הראשון הפרו איפה יש את הפרו איפה יש את הראשון אני מאוד אשמח לתשובה ותגובה מהירה כמו שתמיד אתה עושה או נהנה ממך תודה ושוב תודה ושוב תודה
בכל אופן תודה רבה גם על השידרוג האחרון במיוחד שכל זה נהיה יותר יעיל והרבה תודה

-
@ARISH כן הבנתי אבל מה זה אומר הראשון הפרו איפה יש את הפרו איפה יש את הראשון אני מאוד אשמח לתשובה ותגובה מהירה כמו שתמיד אתה עושה או נהנה ממך תודה ושוב תודה ושוב תודה
בכל אופן תודה רבה גם על השידרוג האחרון במיוחד שכל זה נהיה יותר יעיל והרבה תודה

היי הייתי באמצע של לכתוב את הפוסט אז טוב לא ראיתי את זה הגדרתי בשלוחה 2/1 את ההגדרה זה הוגדר אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שלום אנא שאלו ובסיום הקישו # שאלתי מה מזג האוויר דוגמא אחרי חצי דקה הוא אומר לי בשלוחה הזו עדיין אין השמעות זה לא עובד כאילו אחרי זה שניה אחת אפילו לא לא יותר אני מאוד אשמח לתשובה ברורה סליחה שלא הייתי ברור
ושוב תודה ושוב תודה ושוב תודה -
היי הייתי באמצע של לכתוב את הפוסט אז טוב לא ראיתי את זה הגדרתי בשלוחה 2/1 את ההגדרה זה הוגדר אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שלום אנא שאלו ובסיום הקישו # שאלתי מה מזג האוויר דוגמא אחרי חצי דקה הוא אומר לי בשלוחה הזו עדיין אין השמעות זה לא עובד כאילו אחרי זה שניה אחת אפילו לא לא יותר אני מאוד אשמח לתשובה ברורה סליחה שלא הייתי ברור
ושוב תודה ושוב תודה ושוב תודה -
@ישיבשר אתה עדיין לא ברור...
כדאי שתסביר שלב אחר שלב בדיוק מה עשית ומה קרה לך
דרך אגב אם יש כאן כאלו שזה כן עבד להם אשמח לשמוע התרשמות בשביל להבין האם מדובר בתקלה כוללת.@ARISH אני אסביר כרגע מפורט ככה הגדרתי בשלוחה שתיים / אחד את ההגדרה של קו מידע אישי שלך יש לציין שבמערכת אחרת זה כן עבד לי לא עכשיו לפני כמה ימים עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הולך שם לפני יומיים נראה לי אפילו זה עבד וכרגע אני נכנס לשלוחה שתיים / אחד אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שאלו סיום הקישור # שאלתי מה מזג האוויר וסולמית שניה אחרי זה לא יותר אומר לי אין מענה בשרת api ואז אני ואז הוא מעביר אותי לשלוחה אחד בתפריט הראשי אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות
ויש לי מפתח api של ג'ימיני עליו חיברתי אני מאוד אשמח לתשובה ממך תודה רבה
ויש לציין גם שזה עבד לי ביום שישי זה עבד לי לא בקו הזה אלא במקום אחר
שוב תודה

-
@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
ב. אחרי כמה שאילות בהם הוא עבד לי בapi הרגיל של ai studio הוא החליט שהוא עונה לי רק צליל מוזר "הייר" משהוא כזה.
תודה רבה!זה eror (שגיאה) שהוא אומר לאחר שעברו את מגבלת השאלות היומית וכדלעיל.
@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
זה eror (שגיאה) שהוא אומר לאחר שעברו את מגבלת השאלות היומית וכדלעיל.
ומה אני אמור לעשות??
-
@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
זה eror (שגיאה) שהוא אומר לאחר שעברו את מגבלת השאלות היומית וכדלעיל.
ומה אני אמור לעשות??
@שמואל-הסיני לחכות עוד יום או ליצור מפתח חדש של ג'ימיני או משהו בסגנון
-
@שמואל-הסיני לחכות עוד יום או ליצור מפתח חדש של ג'ימיני או משהו בסגנון
@ישיבשר אולי מישהוא יכול להסביר לי איך משיגים מפתח נורמלי של גוגל קלאוד יש לי שם חשבון עם פרטי אשראי אני צריך קישור וזהו!
-
@ישיבשר אולי מישהוא יכול להסביר לי איך משיגים מפתח נורמלי של גוגל קלאוד יש לי שם חשבון עם פרטי אשראי אני צריך קישור וזהו!
@הראש-הישר התקשרתי הוא אמר שהוא לא יודע בדיוק מה על מה הנושא פה בכל אופן תודה
-
@הראש-הישר התקשרתי הוא אמר שהוא לא יודע בדיוק מה על מה הנושא פה בכל אופן תודה
-
@הראש-הישר אותו בן אדם שהבאת את המספר שלו הוא רוצה שתתקשר אליו עכשיו בסדר תודה בהצלחה
תן לייק