דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שיתוף | יצירת קו מידע אישי

שיתוף | יצירת קו מידע אישי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
111 פוסטים 17 כותבים 2.1k צפיות 16 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ר רואה ואינו נראה

@arish אני לא מצליח להוריד את ההודעה "אין מענה משרת API"

ה מנותק
    ה מנותק
    הישיבע בוחר
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@רואה-ואינו-נראה אם לא הסתדרת תנסה במספר 0747276938 לאחר ההתחברות בשלוחה 4

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • A מנותק
      A מנותק
      ARISH
      כתב נערך לאחרונה על ידי ARISH

המערכת כולה עודכנה ויש להכנס מחדש לדף יצירת השלוחות ולהגדיר מחדש על מנת דכל השינויים יכנסו לתוקף
      יש להכנס לשלוחת התשובות פעם אחת על מנת להכניס את השינויים לתוקף.
      בהמשך הערב אפרט על כל השינויים שיתווספו כאן.
      בהצלחה.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
      4
      • A ARISH

המערכת כולה עודכנה ויש להכנס מחדש לדף יצירת השלוחות ולהגדיר מחדש על מנת דכל השינויים יכנסו לתוקף
        יש להכנס לשלוחת התשובות פעם אחת על מנת להכניס את השינויים לתוקף.
        בהמשך הערב אפרט על כל השינויים שיתווספו כאן.
        בהצלחה.

ש מנותק
        ש מנותק
        שמואל הסיני
        כתב נערך לאחרונה על ידי שמואל הסיני

@ARISH
        א. לא הצלחתי ככה"נ ליצור מפתח גישה נורמלי בגוגל קלאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
        ב. אחרי כמה שאילות בהם הוא עבד לי בapi הרגיל של ai studio הוא החליט שהוא עונה לי רק צליל מוזר "הייר" משהוא כזה.
        תודה רבה!

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ש שמואל הסיני

@ARISH
          א. לא הצלחתי ככה"נ ליצור מפתח גישה נורמלי בגוגל קלאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
          ב. אחרי כמה שאילות בהם הוא עבד לי בapi הרגיל של ai studio הוא החליט שהוא עונה לי רק צליל מוזר "הייר" משהוא כזה.
          תודה רבה!

ה מנותק
          ה מנותק
          הישיבע בוחר
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

תודה רבה!

זה eror (שגיאה) שהוא אומר לאחר שעברו את מגבלת השאלות היומית וכדלעיל.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • י מנותק
            י מנותק
            ישיבשר
            כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום עשיתי את מה שאמרתם פה זה לא עבד לי האמת אבל עשיתי לפני שבוע זה עבד לי וכרגע זה לא עובד לי הגדרתי את זה מחדש את המפתחות חדשים הכל חדש לא עובד לי הוא כן מגדיר את השלוחה אבל אני שואל הוא ישר אומר לי אין מענה בשרת api ולא עונה תשובה בכלל!!!

A תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י ישיבשר

שלום עשיתי את מה שאמרתם פה זה לא עבד לי האמת אבל עשיתי לפני שבוע זה עבד לי וכרגע זה לא עובד לי הגדרתי את זה מחדש את המפתחות חדשים הכל חדש לא עובד לי הוא כן מגדיר את השלוחה אבל אני שואל הוא ישר אומר לי אין מענה בשרת api ולא עונה תשובה בכלל!!!

A מנותק
              A מנותק
              ARISH
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישיבשר שים לב שיש להכנס לשלוחת התשובות פעם אחת על מנת להגדיר את המערכת, כמו כן אם בחרת מודל שלא תואם למפתח שלך זה לא יעבוד.

י ה 2 תגובות תגובה אחרונה
              0
              • A ARISH

@ישיבשר שים לב שיש להכנס לשלוחת התשובות פעם אחת על מנת להגדיר את המערכת, כמו כן אם בחרת מודל שלא תואם למפתח שלך זה לא יעבוד.

י מנותק
                י מנותק
                ישיבשר
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@ARISH אני הגדרתי את זה כמו הוראות זה מגדיר את השלוחה זה עושה אותה אני הגדרתי לשלוחה שתיים פלאש אחד ואחר כך אני עובר שלוחה אחד ששם תשובות כמובן וזה לא אומר כלום
                ומה זה אומר לא מפתח נכון שלא תומך??
                ובכל אופן תודה רבה על כל ההשקעה 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 מגיע לך הרבה יותר 😱!!

A תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • A ARISH

ה מנותק
                  ה מנותק
                  הישיבע בוחר
                  כתב נערך לאחרונה על ידי הישיבע בוחר

@ARISH מה כולל מודל שלא מתאים למפתח שלי אם תוכל לפרט וכמובן תודה ושוב תודה!!!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • A מנותק
                    A מנותק
                    ARISH
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

שני המודלים הראשונים תומכים גם במפתח חינמי, מודל הפרו רק בתשלום.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • י ישיבשר

@ARISH אני הגדרתי את זה כמו הוראות זה מגדיר את השלוחה זה עושה אותה אני הגדרתי לשלוחה שתיים פלאש אחד ואחר כך אני עובר שלוחה אחד ששם תשובות כמובן וזה לא אומר כלום
                      ומה זה אומר לא מפתח נכון שלא תומך??
                      ובכל אופן תודה רבה על כל ההשקעה 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 מגיע לך הרבה יותר 😱!!

A מנותק
                      A מנותק
                      ARISH
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישיבשר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

לא הבנתי ממש את דבריך כדאי שתסביר מה קרה ושים לב לכל ההוראות שכתבתי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • A ARISH

בס"ד לאחר מאמצים מרובים הצלחתי ליצור קו אשר ניתן לשאול אותו שאלות ואלו מעובדות ע"י מודלים מתקדמים והתשובה מתקבלת בחזרה,
                        לעת עתה ניתן לשאול אותו שאלות בנושא מידע עיסקי כמו שעות פתיחה של חנויות מסוימות ומיקום וכדומה, וכן שאלות על מזג אויר לפי אזורים ספציפיים וימים מסוימים.
                        ע"מ להפעיל את הקו יש להכנס כאן או להוריד את יצירת קו מידע.rar ולמלאות את הפרטים הנדרשים.
                        בנוסף ניתן לתקשר עם המערכת דרך דף אינטרנט הזה או להורדה ממשק למחשב.rar וכמובן יש למלאות בו את הפרטים הנצרכים (ל"צ למלאות טוקן מספיק לכתוב AAAAAAAAAAAAAA) ולהתחיל לתקשר עם המערכת.
                        ע"מ להוריד את הודעת אין מענה משרת הAPI יש להכניס להגדרות השלוחה בימות המשיח את הקובץ הבאM1607.wav
                        הערה חשובה: אין להגדיר את שלוחה 1 כיון שאליה מתקבלות התשובות
                        כמו"כ תמיד ניתן לשמוע את התשובות הקודמות בשלוחה 1
                        וכן בשימוש בדף הHTML יש לשנות את המזהה בראש הדף למספר כלשהו (1234 או כל מספר אחר עם אתם לא רוצים שההיסטוריה שלכם תתנגש עם מישהו אחר.
                        ההיסטוריה נמחקת לאחר 10 דקות בחוסר שימוש
                        המערכת יודעת גם לתת מסלולי נסיעה בתח"צ אך לשם כך יש להשתמש במפתח של גוגל קלואוד ולהפעיל את שירות הנסיעות שלהם הנקרא Directions API (יש להפעילו בספריה של הפרויקט), עיינו בפורום למידע נוסף כיצד לעשות זאת.
                        עריכה:
                        לאחר שראיתי שרבים לא הבינו מספיק את צורת השימוש במערכת, אפרט להלן בעזרת השם את הדברים בהרחבה, כולל הסבר על צורת הפעולה של המערכת.
                        על מנת להשתמש במערכת בטלפון יש לפעול לפי השלבים הבאים:

1. יצירת קו: יש ליצור קו תוכן רגיל ב'ימות המשיח' במספר הטלפון 0773137770 שלוחה 3, ושם לפעול לפי ההוראות וליצור קו חדש. בסיום נקבל את מספר הקו והסיסמה לקו.
                        2. יצירת טוקן לקו: יש להיכנס לאתר 'ימות המשיח' בכתובת https://shmm.app/5.php ושם תחת לשונית אבטחה לחפש "יצירת מפתח גישה". יש לאמת את מספר הטלפון שפתח את הקו על מנת לקבל את מפתח הגישה. לאחר שלב זה אנו יוצאים עם הטוקן, שהוא כעין קוד זיהוי המאפשר שליטה מלאה על הקו למערכות חיצוניות.
                        3. הפקת מפתח API: נכנסים לאתר https://aistudio.google.com/ במחשב שמחובר כבר לחשבון גוגל, ושם בצד שמאל למטה יש לשונית מפתחות API. יוצרים מפתח API מיד לאחר הלחיצה על הלשונית המדוברת ומעתיקים את המפתח. לחילופין, אפשר ליצור מפתח גם באתר Google Cloud. שם יש ליצור פרויקט חדש, ליצור מפתח API בחלונית של אישורים בצד שמאל, ולהפעיל את שירות ממשק הבינה המלאכותית של גוגל בספרייה של Google Cloud בחיפוש... למעוניינים בפונקציית נסיעות בתחבורה ציבורית יש להפעיל גם את שירות Directions API שייתכן ודורש חשבון חיוב המחובר לאשראי, בעלות אפסית ממש ועם תקופת ניסיון חינמית של 3 חודשים.
                        4. לאחר שיש לנו טוקן ומפתח API תקף, נוריד את "יצירת קו מידע". נפתח אותו, נמלא בו את השדות הנצרכים ונבחר באיזו שלוחה לשאול את השאלות, והנה הקו מוכן. יצוין, שלפני כל תשובה תשמע הודעה "אין מענה משרת ה-API". זה לא מראה על תקלה, אך ניתן להסיר הודעה זו על ידי שמעלים לשלוחת השאלות ב'ימות המשיח' את הקובץ שהובא למעלה, M1607.
                          השימוש בממשק במחשב הוא פשוט יותר ודורש רק הכנסת מפתח API במקום הנצרך ומילוי של טקסט כלשהו במקום הטוקן, וזהו.
                          מצורף מפתח API לצורך ניסוי, אך יצוין שכמות השימוש החינמית בו לקו היא קטנה מאוד ומיועד יותר לשימוש בממשק במחשב.
                          AIzaSyBcDUmkwfsN2PGU6kF2p_DP_xNiG_Axkh0
                          בהצלחה, אשמח אם המשתמשים במערכת יכתבו כאן התרשמות שלהם מן המערכת וכן אשמח להצעות לשיפור והוספת נושאים נוספים נצרכים שהמערכת תדע לענות עליהם.
                          נ.ב. את כל ההסבר הזה הקלדתי ע"י תמלול טלפוני שפיתחתי שעליו יש גם נושא בפורום כל ההקלדה הייתה בלי תיקון אחד כולל הדגשות ופיסוק...
                          עריכה כח' אדר תשפו': לעת עתה הגדרות החסימה שוחררו יותר וכעת ניתן לשאול את המודל את כל השאלות שניתן לשאול AI רגיל תחת הנחיות נטפרי ייתכן שהדבר ישונה שוב בהמשך, אשמח מאד לכל מי שיעדכן אותי על חריגות של תשובות לא ראויות אם יהיו.
                          עריכה ד' ניסן תשפו': המערכת עודכנה ונוספו השידרוגים הבאים:
                          1.זיהוי לפי מספר הטלפון של המשתמש בתוך הקוים הטלפוניים,2.מנגינה בעת ההמתנה לתשובה,3.בחירת שלוחת שאלות ושלוחת התשובות,4.הסרת הודעת "אין מענה וכו'",5.בחירת מודל לשימוש (שימו לב שהמפתח צריך להיות תואם למודל שנבחר, מודל הפרו אינו תואם למסלול החינמי),6. בחירת סוג קריינות (ג'מיני/גוגל קלואוד), שימו לב שאפשרות זו עדיין אינה פעילה באמת ובהקדם היא תופעל בע"ה.
                          על מנת להחיל את השינויים יש להגדיר את הקו שלכם מחדש בדף הייעודי כאן.
                        י מנותק
                        י מנותק
                        ישיבשר
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ARISH כן הבנתי אבל מה זה אומר הראשון הפרו איפה יש את הפרו איפה יש את הראשון אני מאוד אשמח לתשובה ותגובה מהירה כמו שתמיד אתה עושה או נהנה ממך תודה ושוב תודה ושוב תודה
                        בכל אופן תודה רבה גם על השידרוג האחרון במיוחד שכל זה נהיה יותר יעיל והרבה תודה 🤓🤓😀😀😃😃😀😀

A י 2 תגובות תגובה אחרונה
                        0
                        • י ישיבשר

@ARISH כן הבנתי אבל מה זה אומר הראשון הפרו איפה יש את הפרו איפה יש את הראשון אני מאוד אשמח לתשובה ותגובה מהירה כמו שתמיד אתה עושה או נהנה ממך תודה ושוב תודה ושוב תודה
                          בכל אופן תודה רבה גם על השידרוג האחרון במיוחד שכל זה נהיה יותר יעיל והרבה תודה 🤓🤓😀😀😃😃😀😀

A מנותק
                          A מנותק
                          ARISH
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישיבשר פשוט וקל, יש שלש מודלים לבחירה, השלישי מבינהם הוא מודל פרו, והוא עובד רק במסלול בתשלום בגוגל קלואוד או גוגל סטודיו.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • י ישיבשר

י מנותק
                            י מנותק
                            ישיבשר
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

היי הייתי באמצע של לכתוב את הפוסט אז טוב לא ראיתי את זה הגדרתי בשלוחה 2/1 את ההגדרה זה הוגדר אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שלום אנא שאלו ובסיום הקישו # שאלתי מה מזג האוויר דוגמא אחרי חצי דקה הוא אומר לי בשלוחה הזו עדיין אין השמעות זה לא עובד כאילו אחרי זה שניה אחת אפילו לא לא יותר אני מאוד אשמח לתשובה ברורה סליחה שלא הייתי ברור
                            ושוב תודה ושוב תודה ושוב תודה

A תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • י ישיבשר

היי הייתי באמצע של לכתוב את הפוסט אז טוב לא ראיתי את זה הגדרתי בשלוחה 2/1 את ההגדרה זה הוגדר אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שלום אנא שאלו ובסיום הקישו # שאלתי מה מזג האוויר דוגמא אחרי חצי דקה הוא אומר לי בשלוחה הזו עדיין אין השמעות זה לא עובד כאילו אחרי זה שניה אחת אפילו לא לא יותר אני מאוד אשמח לתשובה ברורה סליחה שלא הייתי ברור
                              ושוב תודה ושוב תודה ושוב תודה

A מנותק
                              A מנותק
                              ARISH
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישיבשר אתה עדיין לא ברור...
                              כדאי שתסביר שלב אחר שלב בדיוק מה עשית ומה קרה לך
                              דרך אגב אם יש כאן כאלו שזה כן עבד להם אשמח לשמוע התרשמות בשביל להבין האם מדובר בתקלה כוללת.

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • A ARISH

@ישיבשר אתה עדיין לא ברור...
                                כדאי שתסביר שלב אחר שלב בדיוק מה עשית ומה קרה לך
                                דרך אגב אם יש כאן כאלו שזה כן עבד להם אשמח לשמוע התרשמות בשביל להבין האם מדובר בתקלה כוללת.

י מנותק
                                י מנותק
                                ישיבשר
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@ARISH אני אסביר כרגע מפורט ככה הגדרתי בשלוחה שתיים / אחד את ההגדרה של קו מידע אישי שלך יש לציין שבמערכת אחרת זה כן עבד לי לא עכשיו לפני כמה ימים עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הולך שם לפני יומיים נראה לי אפילו זה עבד וכרגע אני נכנס לשלוחה שתיים / אחד אני נכנס לשלוחה הוא אומר לי אנה שאלו סיום הקישור # שאלתי מה מזג האוויר וסולמית שניה אחרי זה לא יותר אומר לי אין מענה בשרת api ואז אני ואז הוא מעביר אותי לשלוחה אחד בתפריט הראשי אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות
                                ויש לי מפתח api של ג'ימיני עליו חיברתי אני מאוד אשמח לתשובה ממך תודה רבה
                                ויש לציין גם שזה עבד לי ביום שישי זה עבד לי לא בקו הזה אלא במקום אחר
                                שוב תודה 😃😃😃🤓

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • ה הישיבע בוחר

@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

תודה רבה!

ש מנותק
                                  ש מנותק
                                  שמואל הסיני
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

ומה אני אמור לעשות??

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • ש שמואל הסיני

@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

ומה אני אמור לעשות??

י מנותק
                                    י מנותק
                                    ישיבשר
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-הסיני לחכות עוד יום או ליצור מפתח חדש של ג'ימיני או משהו בסגנון

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • ה מנותק
                                      ה מנותק
                                      הראש הישר
                                      מורחק
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

יש לי מישהו שיכול לעזור לכם 0583288632

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • י ישיבשר

@שמואל-הסיני לחכות עוד יום או ליצור מפתח חדש של ג'ימיני או משהו בסגנון

ש מנותק
                                        ש מנותק
                                        שמואל הסיני
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי שמואל הסיני

@ישיבשר אולי מישהוא יכול להסביר לי איך משיגים מפתח נורמלי של גוגל קלאוד יש לי שם חשבון עם פרטי אשראי אני צריך קישור וזהו!

@הראש-הישר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

למי? במה?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • ש שמואל הסיני

@ישיבשר אולי מישהוא יכול להסביר לי איך משיגים מפתח נורמלי של גוגל קלאוד יש לי שם חשבון עם פרטי אשראי אני צריך קישור וזהו!

@הראש-הישר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:

למי? במה?

י מנותק
                                          י מנותק
                                          ישיבשר
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי ישיבשר

@הראש-הישר התקשרתי הוא אמר שהוא לא יודע בדיוק מה על מה הנושא פה בכל אופן תודה

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים