שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
@רואה-ואינו-נראה תדייק היטב במה שכתבתי, תכנס פעם אחת לשלוחת התשובות ואם הגדרת הכל נכון כולל טוקן עדכני, מייד לאחר הכניסה הראשונה לתשובות (וממש לא משנה מה אתה שומע), שלוחת השאלות תוגדר אוטומטי, ואז תיכנס חזרה לשלוחת השאלות ותוכל להשאיר שאלות.
@ARISH כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
סליחה היה לי בלבול עם הטוקן עכשיו זה עובד תודה רבה על הקו
-
@המלאך אשמח לעזור אבל אני לא בטוח שכל מה שאתם רוצים לעשות אפשרי, שימו לב שבכל הפעלה של המערכת שלוחת השאלות מגדירה את עצמה מחדש ולא ניתן כרגע לערוך בה שינויים.
-
-
@אוויר-לנשימה אם זה מפתח ג'ימיני אני יכול לעשות לך ולשלוח לך לאיפה שתרצה תשאיר פה את המייל שלך בסדר???
@ישיבשר אני מעדיף לשלוח לך את המייל באישי
רק תסביר לי איך בלי הקוד? תודה -
@ישיבשר אני מעדיף לשלוח לך את המייל באישי
רק תסביר לי איך בלי הקוד? תודה@אוויר-לנשימה תשאיר לי הודעה במספר
077-2022-477 ואני יצור איתך קשר -
@אוויר-לנשימה תשאיר לי הודעה במספר
077-2022-477 ואני יצור איתך קשר -
דחוף איך עושים שיהיה אפשר לשאול יותר שאלות למישהו יש רעיון אבל רנדומלית לא הצלחתי לעשות מישהו יודע איך מגדירים רנדומלית וזה עובד אני אשמח דחוף תודה לכל האלופים!!

-
@ישיבשר פשוט תשתמש במפתח בתשלום,גם אם תשאל יותר מ9 שאלות סביר להניח שעד כמות דיי גדולה של שאלות זה לא יעלה כסף
אם תוכל לא להעלות סתם שאלות חוזרות על עצמם כי זה גורם לנושא כאן להיהפך לפחות רלוונטי כיון שאנשים מאבדים את העניין. -
שימו לב לעדכון משמעותי:
נוסף כעת למערכת אפשרות להוספת מפתח API לגיבוי כך שבמקרה והמפתח הראשון סיים את המכסה היומית או של אותה דקה המערכת עוברת אוטומטי להשתמש במפתח הגיבוי,
להפעלת העדכון יש להכנס שוב לדף הגדרת השלוחה המעודכן בפוסט הראשון ולמלאות את כל השדות הנדרשים.
אני מעוניין להוסיף שדרוג נוסף של פתיח מקצועי לקו אך מאחר וזה ישנה לכולם באופן אוטמטי אחכה מעט לשמוע אם יהיו התנגדויות ואם לא יהיו אבצע את השינוי הזה. -
שימו לב לעדכון משמעותי:
נוסף כעת למערכת אפשרות להוספת מפתח API לגיבוי כך שבמקרה והמפתח הראשון סיים את המכסה היומית או של אותה דקה המערכת עוברת אוטומטי להשתמש במפתח הגיבוי,
להפעלת העדכון יש להכנס שוב לדף הגדרת השלוחה המעודכן בפוסט הראשון ולמלאות את כל השדות הנדרשים.
אני מעוניין להוסיף שדרוג נוסף של פתיח מקצועי לקו אך מאחר וזה ישנה לכולם באופן אוטמטי אחכה מעט לשמוע אם יהיו התנגדויות ואם לא יהיו אבצע את השינוי הזה.@ARISH למה התנגדויות? - מי שירצה שיסיר
-
שימו לב לעדכון משמעותי:
אני מעוניין להוסיף שדרוג נוסף של פתיח מקצועי לקו אך מאחר וזה ישנה לכולם באופן אוטמטי אחכה מעט לשמוע אם יהיו התנגדויות ואם לא יהיו אבצע את השינוי הזה. -
שימו לב לעדכון משמעותי:
אני מעוניין להוסיף שדרוג נוסף של פתיח מקצועי לקו אך מאחר וזה ישנה לכולם באופן אוטמטי אחכה מעט לשמוע אם יהיו התנגדויות ואם לא יהיו אבצע את השינוי הזה.@ARISH מקסימום תכתוב פה את הקוד של התוספת כדי שמי שירצה יסיר את זה (או שזה נמצא בהגדרות שבתוך 'קו מידע אישי')
-
@ARISH למה התנגדויות? - מי שירצה שיסיר
@מייבין-במקצת בצורה שאני פועל כעת זה לא יעזור להסיר כי בכניסה הבאה לשלוחת התשובות זה יווצר מחדש...
-
@מייבין-במקצת בצורה שאני פועל כעת זה לא יעזור להסיר כי בכניסה הבאה לשלוחת התשובות זה יווצר מחדש...
@ARISH
אני בעד.
אצלי הפתיח הוא 'תפריט אנא הקישור את מספר השלוחה' ואין לי כח להחליף את זה.