שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
@רואה-ואינו-נראה בדיוק כך זה אמור להיות, תכנס פעם אחת לשלוחת התשובות ומייד תראה את שלוחת השאלות מוגדרת.
@ARISH ??? אין לי שלוחת שאלות היא לא קיימת ובקו שאני מקיש את שלוחת השאלות הוא מחזיר לתפריט ולשלוחת התשובות הוא אומר שעדיין אין השמעות
-
@ARISH ??? אין לי שלוחת שאלות היא לא קיימת ובקו שאני מקיש את שלוחת השאלות הוא מחזיר לתפריט ולשלוחת התשובות הוא אומר שעדיין אין השמעות
@רואה-ואינו-נראה תדייק היטב במה שכתבתי, תכנס פעם אחת לשלוחת התשובות ואם הגדרת הכל נכון כולל טוקן עדכני, מייד לאחר הכניסה הראשונה לתשובות (וממש לא משנה מה אתה שומע), שלוחת השאלות תוגדר אוטומטי, ואז תיכנס חזרה לשלוחת השאלות ותוכל להשאיר שאלות.
-
@רואה-ואינו-נראה תדייק היטב במה שכתבתי, תכנס פעם אחת לשלוחת התשובות ואם הגדרת הכל נכון כולל טוקן עדכני, מייד לאחר הכניסה הראשונה לתשובות (וממש לא משנה מה אתה שומע), שלוחת השאלות תוגדר אוטומטי, ואז תיכנס חזרה לשלוחת השאלות ותוכל להשאיר שאלות.
@ARISH כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
סליחה היה לי בלבול עם הטוקן עכשיו זה עובד תודה רבה על הקו
-
@המלאך אשמח לעזור אבל אני לא בטוח שכל מה שאתם רוצים לעשות אפשרי, שימו לב שבכל הפעלה של המערכת שלוחת השאלות מגדירה את עצמה מחדש ולא ניתן כרגע לערוך בה שינויים.
-
-
@אוויר-לנשימה אם זה מפתח ג'ימיני אני יכול לעשות לך ולשלוח לך לאיפה שתרצה תשאיר פה את המייל שלך בסדר???
@ישיבשר אני מעדיף לשלוח לך את המייל באישי
רק תסביר לי איך בלי הקוד? תודה -
@ישיבשר אני מעדיף לשלוח לך את המייל באישי
רק תסביר לי איך בלי הקוד? תודה@אוויר-לנשימה תשאיר לי הודעה במספר
077-2022-477 ואני יצור איתך קשר -
@אוויר-לנשימה תשאיר לי הודעה במספר
077-2022-477 ואני יצור איתך קשר -
דחוף איך עושים שיהיה אפשר לשאול יותר שאלות למישהו יש רעיון אבל רנדומלית לא הצלחתי לעשות מישהו יודע איך מגדירים רנדומלית וזה עובד אני אשמח דחוף תודה לכל האלופים!!