שיתוף | האם עוד מישהו שם לב שהבדיקת תמונות בנטפרי ב יום האחרון נהיה פול מהיר?
-
רק עני שמתי לב שלא לוקח יותר מ 7-8 שניות לתמונה שחוזרת מבינה מלאכותית עד שהיא נתחת ע"י נטפרי? (וגם בחיפוש תמונות בגוגל או כל התמונות נשלוחת לבדיקה וחוזרות מייד אחרי כמה שניות!)
@CSS-0 אולי כי יש המון תמונות שכבר נחסמות על ידי AI אז התפנה מקום לבודקים.
-
רק עני שמתי לב שלא לוקח יותר מ 7-8 שניות לתמונה שחוזרת מבינה מלאכותית עד שהיא נתחת ע"י נטפרי? (וגם בחיפוש תמונות בגוגל או כל התמונות נשלוחת לבדיקה וחוזרות מייד אחרי כמה שניות!)
@CSS-0 כתב בשיתוף | האם עוד מישהו שם לב שהבדיקת תמונות בנטפרי ב יום האחרון נהיה פול מהיר?:
וגם בחיפוש תמונות בגוגל או כל התמונות נשלוחת לבדיקה וחוזרות מייד אחרי כמה שניות!)
עובד לך התמונות גוגל??
כנראה בגרסא החדשה של נטפרי ?!
את 019 עוד לא העבירו אני משתגע בלי תמונות גוגל -
-
@CSS-0 כתב בשיתוף | האם עוד מישהו שם לב שהבדיקת תמונות בנטפרי ב יום האחרון נהיה פול מהיר?:
וגם בחיפוש תמונות בגוגל או כל התמונות נשלוחת לבדיקה וחוזרות מייד אחרי כמה שניות!)
עובד לך התמונות גוגל??
את 019 עוד לא העבירו אני משתגע בלי תמונות גוגל@ישראל1212 לא לא עובד התמונות של גוגל
-
עובד לך התמונות גוגל??
את 019 עוד לא העבירו אני משתגע בלי תמונות גוגל@ישראל1212 או שבעצם כן! אני בגרסה הישנה ובכל זאת עובד לי התמונות של גוגל! לעוד מישהו עובד והוא בגרסה הישנה?
-
מוזר שאצלי כרגע זה לא ככה.
ייתכן שבגלל שהרבה לקוחות של נטפרי על הגרסה החדשה ירד העומס על המערכת הישנה..@d.a1 מה זה קשור?
הבודקים הם אותה כמות בודקים. -
@d.a1 מה זה קשור?
הבודקים הם אותה כמות בודקים.@מים-אחרונים צודק, אך אני מאמין שיש סוג של "תור" אם נשלחה כמות של בדיקות, זה נבדק לפי הסדר.
-
אני לא יודע מה אתכם אבל אצלי הפוך בימים האחרונים לוקח הרבה יותר זמן לתמונות להיפתח