דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. אמולטורים
  4. עזרה הדדית - אמולטורים
  5. עזרה | אמולטור אנדרואיד גוגל ללא צורך באנדרואיד סטודיו -עזרה בבניה

עזרה | אמולטור אנדרואיד גוגל ללא צורך באנדרואיד סטודיו -עזרה בבניה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אמולטורים
1 פוסטים 1 כותבים 13 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אלישע מואב 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי אלישע מואב 0

הגיע הזמן לאמולטור אנדרואיד תוצרת הפורום (מבוסס אמולטור אנדרואיד סטודיו גוגל)

קצת הקדמה -בספוילר וכדאי לקרוא לפני זה את זה

לאחר שימוש די מתמשך באמולטור של אנדרואיד סטודיו שאני עדין משוכנע שהוא האמולטור הכי טוב שיש (חוץ מWSA אבל הוא עושה בעיות) גלילתי שלענ"ד אפשר לפתור את כל הבעיות והתלונות שהוזכרו בו והם:

1. צורך להתקין את כל אנדרואיד סטודיו בשביל האמולטור ועוד רכיבים שתופסים מקום)
    2. איטיות ותקיעות
    3. גישה לא נוחה לפתיחת האמולטור (מתוך אנדרואיד סטודיו דרך האפשריות נוספות)
    4. זלילת משאבים (הפתרון הוא לבחור טלפון פיקסל מדגם נמוך עדיף ללא שירותי גוגל פליי וגירסת אנדרואיד 14 ומטה)

עדכנתי פתרונות מסויימים במדריך שלי אבל אני חושב שיש כאן בשורה יותר גדולה והיא:

מה הפעם?
    גליתי שאפשר להשתמש באמולטור של אנדרואיד בלי צורך שאנדרואיד סטודיו יהיה בכלל על המחשב פשוט לקחת את הרכיבים הנדרשים בשביל האמולטור ולהתקין אותם ואז לבנות ממשק קטן או גדול 🙂 שינהל ויפתח אותם (תודה ל @תלמידהון על הרעיון) יעשה להם קיצורי דרך וכל זה
    בעצם פשוט לקחת את הרכיבים ולבנות תוכנת אמולטור לבד תוצרת בית.

ואיך?? ארזתי את כל הרכיבים הנדרשים ( Java והספריות הנדרשות, sdkmanager, avdmanager 0 (מנהלי הרכיבים והמכשירים), adb ו emulator, רכיבי QEMU וגרפיקה, ורישיונות) עם קובץ באט שמתקין אותם ל C:\Android ואז בוחרים מכשיר או מתקינים חדש דרך תוכנת המכשירים ושלום על ישראל

אממה
    שדי הסתבכתי בבניית התוכנה לא מבעיא מבחינה גרפית שבזה אני על הפנים אלא גם בבנייה שלה ואיך לארגן אותה ניסיתי להיעזר בAI הוא עזר לי קצת אבל עדיין העסק צריך שיפורים רבים
    וכאן אני מבקש את עזרת הציבור וחו"ר הפורום שיעזרו לי בבנית הממשק אם יש מישהו או מישהויים שמוכנים לעזור או בכל אופן לקבל הערות במה להתקדם ובמה לשפר ואיפה יש בעיות וכו' וכדו' וגו' או שבכלל צריך לבנות את זה אחרת -בקיצור אני לא מסתדר לבד צריך עזרה!

אני מעלה כאו את קובץ הפייתון כסקריפט וכן ארוז לתוכנה שאפשר להתקין ואת הזיפ של התקנת הרכיבים (770MB -לא בכוונה) אני מצרף כקישור לדרייב
    מחכה לעזרה ואני חושב שהגיע הזמן לאמולטור אנדרואיד משובח ואיכותי תוצרת הפורום

קבצים להורדה
    ניהול מכשירים

פייתון
    GoogleEmulatorManager.py
    תוכנה
    GoogleEmulatorManager.z01
    GoogleEmulatorManager.zip
    להוריד את שתיהם ולחלץ

חבילת הרכיבים

נא לא לשתף ללא כוכביות (כמנהג הפורום)
    https://drive.google.com/********file/d/1hCZd0sndQbT7OjSf4jzmIJgIBq3Kczen/view?usp=sharing

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
    • פוסט ראשון
      פוסט אחרון
    0
    • חוקי הפורום
    • פופולרי
    • לא נפתר
    • משתמשים