באג | באג בהתראות של הפורום
-
לאחרונה אני לא מקבל התראות על אזכורים בפורום,
וזה גם לא מופיע בחלון של כל ההתראות כך שאין דרך נורמלית לדעת אם מישהו פנה אלי,
וזה מאוד בעייתי כי אני לא יכול לעבור על יותר מ-100 תגובות שלא קשורות אליי כל פעם.
@ישראל-142 כן, באחד העדכונים של הפורום עשו שאם כתבו פוסט שהוא גם בשרשור שאתה עוקב אחריו וגם תייגו אותך בו,
אז במקום לקבל שתי התראות אחת על הפוסט ואחת על התיוג כמו שהיה פעם - מקבלים רק התראה על הפוסט,
לדעתי צריך לעשות התראה אחת שהיא על שתיהם, או רק התראה על התיוג. -
@ישראל-142 כן, באחד העדכונים של הפורום עשו שאם כתבו פוסט שהוא גם בשרשור שאתה עוקב אחריו וגם תייגו אותך בו,
אז במקום לקבל שתי התראות אחת על הפוסט ואחת על התיוג כמו שהיה פעם - מקבלים רק התראה על הפוסט,
לדעתי צריך לעשות התראה אחת שהיא על שתיהם, או רק התראה על התיוג. -
@עדלאידע
אז איך אני יכול לדעת אם מישהו פנה אליי בלי לעבור על כל ה-500 תגובות שהרבה זמן לא עברתי עליהם -
@ישראל-142 זה בדיוק הבאג...
צריך לתקן את זה. -
לדעתי צריך לעשות התראה אחת שהיא על שתיהם, או רק התראה על התיוג.@עדלאידע כתב בבאג | באג בהתראות של הפורום:
לדעתי צריך לעשות התראה אחת שהיא על שתיהם, או רק התראה על התיוג.זה יותר רלוונטי למי שתקופה לא נמצא בפורום...
לכאורה צריך לתייג את @אלישי עם באמת רוצים שמשהו ישתנה...
-
@עדלאידע כתב בבאג | באג בהתראות של הפורום:
לדעתי צריך לעשות התראה אחת שהיא על שתיהם, או רק התראה על התיוג.זה יותר רלוונטי למי שתקופה לא נמצא בפורום...
לכאורה צריך לתייג את @אלישי עם באמת רוצים שמשהו ישתנה...
@נוחעם-FM כתב בבאג | באג בהתראות של הפורום:
זה יותר רלוונטי למי שתקופה לא נמצא בפורום...
זה לא מדוייק אתה יודע כמה התראות קיבלתי רק היום לפחות 27 והכל מעורבב שם ואי אפשר לסנן רק איזכורים אפילו על ידי חיפוש כי זה בכלל לא רשום שהזכירו אותי בהתראה
-
לאחרונה אני לא מקבל התראות על אזכורים בפורום,
וזה גם לא מופיע בחלון של כל ההתראות כך שאין דרך נורמלית לדעת אם מישהו פנה אלי,
וזה מאוד בעייתי כי אני לא יכול לעבור על יותר מ-100 תגובות שלא קשורות אליי כל פעם.
@ישראל-142 אם אתה מעוניין לעבור רק על האזכורים, אתה יכול לבטל את המעקב האוטומטי אחרי נושא שהגבת בו, ואם אתה רוצה לעבור על הכל אז תעבור על הכל...