התקנת ווינדוס 7
-
@CRUL30 כמה גיגה הכרטיס (בעיקרון התוכנה של ווינדוס מסתפקת בשמונה גיגה אבל הייתי מציע לך לפחות 16 וברופוס 32)
@שלמה-ווייס אני משתשמש עם 64
-
@CRUL30 כן, מדובר בסך הכל ביותר מ3 ג'יגה
-
@CRUL30 כן, מדובר בסך הכל ביותר מ3 ג'יגה
@שלמה-ווייס תודה-ועל הכל
-
@CRUL30 אמר בהתקנת ווינדוס 7:
@CRUL30 הורדתי וצרבתי דרך התוכנה של ווינדוס והמחשב לא מצליח לקרוא את זה מה יכול ליהות?
אם הורדת מכאן למה לא צרבת דרך רופוס?
התוכנה של המחשב אתה מתכיון לכונן שנפתח במחשב והעתקת ממנו? -
@CRUL30 הורדתי וצרבתי דרך התוכנה של ווינדוס והמחשב לא מצליח לקרוא את זה מה יכול ליהות?
אם הורדת מכאן למה לא צרבת דרך רופוס?
התוכנה של המחשב אתה מתכיון לכונן שנפתח במחשב והעתקת ממנו? -
@ITAMAR25
יכול ליהות שמכיוון שבאופן עקרוני היה על המחשב הזה ווינדוס 7 מקורי באנגלית אז הוא לא רוצה להתקין לי בעברית?
זה התמונה שהוא נותן לי@CRUL30 לא קשור
-
@ITAMAR25 רופוס צרב לי את זה לא טוב הוא לא הסכים GPT רק MBR
שינית לו את מערכת היעד ל UEFI?
-
@CRUL30 לא קשור
@שלמה-ווייס ההודעה הזו אומרת שמערכת ההפעלה הקיימת לא הצליחה לעלות ולכן הוא מציע לך להכניס דיסק התקנה ואחרי תפריט השפה לבחור בתקן את מחשבך אבל אתה הרי מעוניין לצרוב מחדש אז ממש מצויין
-
@שלמה-ווייס ההודעה הזו אומרת שמערכת ההפעלה הקיימת לא הצליחה לעלות ולכן הוא מציע לך להכניס דיסק התקנה ואחרי תפריט השפה לבחור בתקן את מחשבך אבל אתה הרי מעוניין לצרוב מחדש אז ממש מצויין
@שלמה-ווייס אז מה אני צריך לעשות למה המערכת לא עולה אם הורדתי מפה וצרבתי דרך התוכנה של ווינדוס
-
@שלמה-ווייס אז מה אני צריך לעשות למה המערכת לא עולה אם הורדתי מפה וצרבתי דרך התוכנה של ווינדוס
-