התקנת ווינדוס 7
- 
@שלמה-ווייס מה אתה מתכווין? 
 שלחתי תמונות של הביוס לעיל תציץ
- 
- 
@ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  
- 
@ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: @ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  בטיפול רק זה לוקח זמן 
- 
- 
@איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: @ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  בטיפול רק זה לוקח זמן @CRUL30 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: @ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  בטיפול רק זה לוקח זמן תודה רבה                @CRUL30 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @CRUL30  אגב תעלה את התמונה שוב ותחכה שיגמר ה100 ותראה את התמונה בצד השני.. 
- 
@CRUL30 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: @ITAMAR25 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 7: ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא ISO בעברית שפתוח ברימון זה חסום? חסום  @CRUL30 בבקשה תעלה לי  בטיפול רק זה לוקח זמן תודה רבה                @CRUL30 אמר בהתקנת ווינדוס 7: @CRUL30  אגב תעלה את התמונה שוב ותחכה שיגמר ה100 ותראה את התמונה בצד השני.. @איפכא-מסתברא 
 את זה אני עושה ואז הוא כותב לי בעיה בשרת ולא מעלה
- 
@איפכא-מסתברא 
 את זה אני עושה ואז הוא כותב לי בעיה בשרת ולא מעלה
- 
@איפכא-מסתברא 
 את זה אני עושה ואז הוא כותב לי בעיה בשרת ולא מעלה@CRUL30 איזה רבנים? חוץ מזה אני ער, ואל תדאג יהיה לך פה חברה עד הנץ.. 
 כנראה בעיה בפורום תעלה לדרייב וקישור
- 
@CRUL30 אגב נסית לצרוב על המחיצת השנייה ברופוס? לא זוכר את השם שלה 
- 
@CRUL30 אגב נסית לצרוב על המחיצת השנייה ברופוס? לא זוכר את השם שלה @איפכא-מסתברא GPT? 
- 
@איפכא-מסתברא GPT? @CRUL30 השני מתחיל בR אם אני לא טועה 
- 
@CRUL30 השני מתחיל בR אם אני לא טועה @איפכא-מסתברא יש MBR 
- 
@איפכא-מסתברא יש MBR @CRUL30 כן יש מחשבים שלא מעלים את השני כמעט שבוע לא הצלחתי להעלות הפעלה בגלל זה 
- 
@CRUL30 כן יש מחשבים שלא מעלים את השני כמעט שבוע לא הצלחתי להעלות הפעלה בגלל זה @איפכא-מסתברא כן עשיתי את זה על MBR הוא לא נותן לי לעלות אותו GPT 
- 
@איפכא-מסתברא כן עשיתי את זה על MBR הוא לא נותן לי לעלות אותו GPT @CRUL30 לא הבנתי צרבת את שניהם ובשניהם הוא לא נותן לך? 
- 
@CRUL30 לא הבנתי צרבת את שניהם ובשניהם הוא לא נותן לך? @איפכא-מסתברא לא!!! 
 הוא לא נתן לי לצרוב GPT
- 
@איפכא-מסתברא לא!!! 
 הוא לא נתן לי לצרוב GPT