בקשת מידע | נגן לא נידלק
-
@SHIMI-0 כתב בבקשת מידע | נגן לא נידלק:
@המלאך אני אשמח אם תסביר וסליחה על הזמן פשוט אני צריך לחכות 60 שניות אחרי שאני מעלה פוסט
@המלאך כתב בבקשת מידע | נגן לא נידלק:
@shimi-0 נסה קודם לחבר למחשב.
מה צריך להסביר פה לנסות לחבר למחשב ולראות אם זה עובד
-
אני חוזר על עצתי @shimi-0 נסה קודם לחבר למחשב.
מה תפסיד מזה?
אם אתה לא רוצה, אז אין לי איך לעזור לך.
מצטער. -
@SHIMI-0 זה פשוט יש בנגנים וכן בגמבויים וכדומה בטרייה פשוטה לחלוטין, מה שגורם שברגע שמשתמשים במטען חזק מדי [כשאני אומר חזק אני לא מתכוון דווקא למהיר אלא גם לרגיל - כי מה שצריך לכאלה זה מטענים אייטיים], ואז הבטרייה שמקבלת יותר מדי חשמל - נשרפת...
פיתרון - ללכת לטכנאי לבקש שיחליף לשאול אותו באיזה מטען כן מומלץ להשתמש, ופשוט להשתמש!
[הבעיה היא בראש מטען ולא במטען עצמו] -
@SHIMI-0 זה פשוט יש בנגנים וכן בגמבויים וכדומה בטרייה פשוטה לחלוטין, מה שגורם שברגע שמשתמשים במטען חזק מדי [כשאני אומר חזק אני לא מתכוון דווקא למהיר אלא גם לרגיל - כי מה שצריך לכאלה זה מטענים אייטיים], ואז הבטרייה שמקבלת יותר מדי חשמל - נשרפת...
פיתרון - ללכת לטכנאי לבקש שיחליף לשאול אותו באיזה מטען כן מומלץ להשתמש, ופשוט להשתמש!
@SHIMI-0 תפנה אליי במייל שבפרופיל שלי
-
@אורחל כתב בבקשת מידע | נגן לא נידלק:
בנגן שאני קניתי היה כתוב באיזה מטען להשתמש
בכול מוצר עם בטריה כתוב באיזה מטען
-
@SHIMI-0 כתב בבקשת מידע | נגן לא נידלק:
ממש לא
כנראה לכן
@המלאך כתב בבקשת מידע | נגן לא נידלק:
@SHIMI-0 א' אף פעם, אבל אף פעם אל תטעין באוטובוס, מכמה סיבות - 1 זה עלול להעביר ווירוסים לנגן, 2 זה כאמור זוועה לדברים כאלה.
כך או כך פיתרון היחידי לדבר כזה הוא לתת לטכנאי להחליף בטרייה [אם אתה שם ואתה לא בטוח, אתה יכול לשאול אותו עצמו מה הבעיה] ומאז לא להשתמש במטען שיותר מ1 אמפר -
@SHIMI-0 א' אף פעם, אבל אף פעם אל תטעין באוטובוס, מכמה סיבות - 1 זה עלול להעביר ווירוסים לנגן, 2 זה כאמור זוועה לדברים כאלה.
כך או כך פיתרון היחידי לדבר כזה הוא לתת לטכנאי להחליף בטרייה [אם אתה שם ואתה לא בטוח, אתה יכול לשאול אותו עצמו מה הבעיה] ומאז לא להשתמש במטען שיותר מ1 אמפר