דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. עזרה הדדית אפליקציות
  5. להורדה | מכשיר אפליקציות חצי אוטומטי

להורדה | מכשיר אפליקציות חצי אוטומטי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית אפליקציות
5 פוסטים 3 כותבים 53 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • L מנותק
    L מנותק
    lilo159
    כתב נערך לאחרונה על ידי lilo159

בעזרת ד'

לפניכם תוכנה די פשוטה, שהינה בסיס להכשרת אפליקציות מבוססות עדכונים (כמו ספוטיפיי לדוג').
    את התוכנה כמובן פיתח AI, אני רק תיווכתי...
    1303763b-6dda-4314-889e-5bd58c9369e8-image.png
    אם יש לכם JAVA אתם יכולים להוריד את הגרסה הזאת:
    להורדה
    אם אתם לא יודעים מה זה JAVA תורידו את הגרסה הזאת:
    להורדה

אם אתם לא יודעים מה זה JAVA אבל בכל זאת רוצים להוריד גרסה ששוקלת טיפה פחות אז אתם יכולים להוריד JAVA מכאן.

קבצי הכשרה:
    Spotify
    Metrolist

למעוניינים, אפליקציה לחילוץ APK.

על תכולת התוכנה:

התוכנה היא בעצם סקריפט של פייתון, ומשתמשת בAPKTOOL, APKEDITOR וב-UBER-SIGNER.

למעשה התוכנה יותר בשבילי, ואסביר:
    העליתי כאן בעבר אפליקציות ללא תמונות כמו ספוטיפיי או מטרוליסט, עם חצי הדרכה איך לעשות את ההכשרה.
    עם הזמן, הפסקתי להשתמש במטרוליסט, וכך גם קצב העדכונים מצידי..
    ומכאן הגיע הרעיון להנגיש את ההכשרה למשתמש הפשוט, או הלא פשוט רק שאין לו זמן לעשות את ההכשרה וכו', וכך גם זה מוריד מעלי את הצורך לערוך ולהעלות כל פעם.

התוכנה חצי אוטומטית, כיוון שבאופן ראשוני צריך לדעת (לא המשתמש, מי שיוצר את קובץ העריכה) איך בכלל עורכים ידנית את האפליקציה, ואחרי שיוצרים קובץ פאצ' (עם AI כמובן), כל הגרסאות הבאות יוכלו להיות מוכשרות באופן אוטומטי (כמובן בהנחה שלא השתנו הנתיבים המוחלטים שבתוך האפליקציה, מה שבדרך כלל לא אמור לקרות).

כרגע יש לי שני קבצי הכשרה שמבוססות על המדריכים שלי, לספוטיפיי (כן, יש כאלה שמשלמים על פרימיום..) ולמטרוליסט.
    אך כמובן אני מאוד אשמח שתעלו רעיונות לעוד אפליקציות מבוססות עדכונים, או שתשתפו בעריכות קבועות שאתם יודעים לעשות באפליקציות שכאלה, כדי שניצור עוד קבצי הכשרה.
    בהצלחה!

נ.ב
    האמת היא שגם התחלתי לבנות (AI) אפליקציה שתעשה זאת, אך נתקעתי בשלב החתימה. כל העריכה עובדת, אבל צריך לחתום ידנית. די הרמתי ידיים, מי שירצה להמשיך אותה, יבורך.
    אני מתלבט גם אולי לנסות ליצור קבצי פאצ' ללאקי פאצ'ר או לREVANCED מנג'ר, אם מישהו התעסק עם זה פעם אשמח לשמוע.

כהתחלה חשבתי אולי על וואצפ, למרות שיש מישהו שכבר עושה את זה, אבל בשביל ההנגשה, שאלתי לפני שאני ניגש לזה, שכן אין לי וואצפ בכלל: האם ידוע לכם למה הוא לא עורך את הוואצפ הרגיל לשימוש כמכשיר מקושר? וכן אשמח לדעת איזה דברים צריך להכשיר. תודה.

שלמה רביבש מגנוס קרלסןמ 2 תגובות תגובה אחרונה
    6
    • L lilo159

בעזרת ד'

לפניכם תוכנה די פשוטה, שהינה בסיס להכשרת אפליקציות מבוססות עדכונים (כמו ספוטיפיי לדוג').
      להורדה
      להורדה

אם אתם לא יודעים מה זה JAVA אבל בכל זאת רוצים להוריד גרסה ששוקלת טיפה פחות אז אתם יכולים להוריד JAVA מכאן.

קבצי הכשרה:
      Spotify
      Metrolist

על תכולת התוכנה:

העליתי כאן בעבר אפליקציות ללא תמונות כמו ספוטיפיי או מטרוליסט, עם חצי הדרכה איך לעשות את ההכשרה.
      ומכאן הגיע הרעיון להנגיש את ההכשרה למשתמש הפשוט, או הלא פשוט רק שאין לו זמן לעשות את ההכשרה וכו', וכך גם זה מוריד מעלי את הצורך לערוך ולהעלות כל פעם.

התוכנה חצי אוטומטית, כיוון שבאופן ראשוני צריך לדעת (לא המשתמש, מי שיוצר את קובץ העריכה) איך בכלל עורכים ידנית את האפליקציה, ואחרי שיוצרים קובץ פאצ' (עם AI כמובן), כל הגרסאות הבאות יוכלו להיות מוכשרות באופן אוטומטי (כמובן בהנחה שלא השתנו הנתיבים המוחלטים שבתוך האפליקציה, מה שבדרך כלל לא אמור לקרות).

כרגע יש לי שני קבצי הכשרה שמבוססות על המדריכים שלי, לספוטיפיי (כן, יש כאלה שמשלמים על פרימיום..) ולמטרוליסט.
      אך כמובן אני מאוד אשמח שתעלו רעיונות לעוד אפליקציות מבוססות עדכונים, או שתשתפו בעריכות קבועות שאתם יודעים לעשות באפליקציות שכאלה, כדי שניצור עוד קבצי הכשרה.
      בהצלחה!

נ.ב
      האמת היא שגם התחלתי לבנות (AI) אפליקציה שתעשה זאת, אך נתקעתי בשלב החתימה. כל העריכה עובדת, אבל צריך לחתום ידנית. די הרמתי ידיים, מי שירצה להמשיך אותה, יבורך.
      אני מתלבט גם אולי לנסות ליצור קבצי פאצ' ללאקי פאצ'ר או לREVANCED מנג'ר, אם מישהו התעסק עם זה פעם אשמח לשמוע.

כהתחלה חשבתי אולי על וואצפ, למרות שיש מישהו שכבר עושה את זה, אבל בשביל ההנגשה, שאלתי לפני שאני ניגש לזה, שכן אין לי וואצפ בכלל: האם ידוע לכם למה הוא לא עורך את הוואצפ הרגיל לשימוש כמכשיר מקושר? וכן אשמח לדעת איזה דברים צריך להכשיר. תודה.

שלמה רביבש מנותק
      שלמה רביבש מנותק
      שלמה רביב
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@lilo159 מה זה אומר מכשיר?
      מוחק תמונות לא ראויות?

תוכנה חינמית לביצוע רוט בקלות!
      חפשו "מכשירוט"!

L תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • שלמה רביבש שלמה רביב

@lilo159 מה זה אומר מכשיר?
        מוחק תמונות לא ראויות?

L מנותק
        L מנותק
        lilo159
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלמה-רביב כל אפליקציה לגופה, זה תלוי במה אומרים לתוכנה לעשות (ע"י קובץ ההכשרה). לדוגמה הספוטיפיי, זה פשוט חוסם את כל התמונות ע"פ המדריך שלי.
        אפשר גם לכאורה להסיר דפדפנים פנימיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • L lilo159

בעזרת ד'

להורדה
          להורדה

קבצי הכשרה:
          Spotify
          Metrolist

על תכולת התוכנה:

בהצלחה!

נ.ב

מגנוס קרלסןמ מחובר
          מגנוס קרלסןמ מחובר
          מגנוס קרלסן
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@lilo159 כתב בלהורדה | מכשיר אפליקציות חצי אוטומטי:

למעוניינים, אפליקציה לחילוץ APKS.

יש גם את האתר שלי https://apk-master.base44.app/

בקרו באתר שלי: https://did.li/magnus-top

L תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מגנוס קרלסןמ מגנוס קרלסן

@lilo159 כתב בלהורדה | מכשיר אפליקציות חצי אוטומטי:

למעוניינים, אפליקציה לחילוץ APKS.

יש גם את האתר שלי https://apk-master.base44.app/

L מנותק
            L מנותק
            lilo159
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מגנוס-קרלסן כוונתי הייתה שהאפליקציה מחלצת קובץ APK מתוך המכשיר..
            בכל מקרה התוכנה תומכת בכל סוגי הAPK למיניהם, שכן היא משתמשת בAPKEDITOR.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים