עזרה | לאיזה פלאפון כשר יש את הבלוטוס הכי טוב?
-
לאיזה פלאפון כשר יש את הבלוטוס הכי טוב?
יש לי פלאפון של קיוליקס Q7 ואני משתמש עם אוזניות בלוטוס של אפל איירפודס פרו 2 ויש להם כזה באג שכל שש דקות אני מתחיל לשמוע כאלה קירצוצים בסאונד רשרושים בסאונד שזה גובר והולך כל הזמן אני צריך להשאות את המוזיקה או להחליף רצועה ואז זה נהיה טוב לעוד שש דקות וככה זה חוזר כל הזמן עכשיו זה לא כזה משנה לי כי אני שומע דיסקים או רצועות של חתונות אז הכי ארוך זה מקסימום 12 דקות אז פעם אחת להשאות את המוזיקה בשניה לא אכפת לי ובשיחות זה בכלל לא נהיה לי עכשיו קניתי איירפודס פרו שלוש וכל שש דקות הוא פשוט מפסיק לשלוח אודיו לאוזניה הוא כאילו מראה שהאוזניה מחוברת לטלפון אבל הוא לא שולח לו אודיו וזה לא עוזר לא להחליף רצועה לא להשאות את המוזיקה אני פשוט צריך להכניס את האוזניות חזרה לקייס ולחבר אותם עוד פעם מחדש וזה נהיה גם בשיחות ובדקתי וראיתי שאותו בעיה זה גם לq8 של קיוליקס, אז מה אפשר לעשות? לאיזה טלפון שווה לשדרג? אני רוצה בדווקא טלפון כשר לא חצי טאץ' ולא המילטון!!! אז אני רוצה לברר לאיזה טלפון כשר יש בלוטוס יותר טוב שיתמוך באיירפודס פרו שלוש רגיל!! או לפחות כמו שהיה לפרו שתיים שכל שש דקות אני מקסימום אצטרך להשאות את המוזיקה ולא להכניס את האוזניה לקייס ולחבר עוד פעם תודה רבה -
לאיזה פלאפון כשר יש את הבלוטוס הכי טוב?
יש לי פלאפון של קיוליקס Q7 ואני משתמש עם אוזניות בלוטוס של אפל איירפודס פרו 2 ויש להם כזה באג שכל שש דקות אני מתחיל לשמוע כאלה קירצוצים בסאונד רשרושים בסאונד שזה גובר והולך כל הזמן אני צריך להשאות את המוזיקה או להחליף רצועה ואז זה נהיה טוב לעוד שש דקות וככה זה חוזר כל הזמן עכשיו זה לא כזה משנה לי כי אני שומע דיסקים או רצועות של חתונות אז הכי ארוך זה מקסימום 12 דקות אז פעם אחת להשאות את המוזיקה בשניה לא אכפת לי ובשיחות זה בכלל לא נהיה לי עכשיו קניתי איירפודס פרו שלוש וכל שש דקות הוא פשוט מפסיק לשלוח אודיו לאוזניה הוא כאילו מראה שהאוזניה מחוברת לטלפון אבל הוא לא שולח לו אודיו וזה לא עוזר לא להחליף רצועה לא להשאות את המוזיקה אני פשוט צריך להכניס את האוזניות חזרה לקייס ולחבר אותם עוד פעם מחדש וזה נהיה גם בשיחות ובדקתי וראיתי שאותו בעיה זה גם לq8 של קיוליקס, אז מה אפשר לעשות? לאיזה טלפון שווה לשדרג? אני רוצה בדווקא טלפון כשר לא חצי טאץ' ולא המילטון!!! אז אני רוצה לברר לאיזה טלפון כשר יש בלוטוס יותר טוב שיתמוך באיירפודס פרו שלוש רגיל!! או לפחות כמו שהיה לפרו שתיים שכל שש דקות אני מקסימום אצטרך להשאות את המוזיקה ולא להכניס את האוזניה לקייס ולחבר עוד פעם תודה רבה@PIINII קיו 8 פצצה
-
@PIINII קיו 8 פצצה
@אום-אני-חומה לQ8 יש את הבלוטוס הכי טוב מכל הפלאפונים הכשרים?? כי אני אומר לך ניסיתי גם את הQ8 עם האפל איירפודס פרו 3 והוא גם מתנתק אחרי שמיעה של איזה 6-8 דקות!!!
-
@אום-אני-חומה לQ8 יש את הבלוטוס הכי טוב מכל הפלאפונים הכשרים?? כי אני אומר לך ניסיתי גם את הQ8 עם האפל איירפודס פרו 3 והוא גם מתנתק אחרי שמיעה של איזה 6-8 דקות!!!
@PIINII אתה גר בירושלים
-
@אום-אני-חומה מה הקשר?
-
@PIINII אתה גר בירושלים
@אום-אני-חומה לא המודיעין עילית!
אבל אני לומד בירושלים!! -
@אום-אני-חומה מה הקשר?
פוסט זה נמחק! -
@אום-אני-חומה לא המודיעין עילית!
אבל אני לומד בירושלים!!פוסט זה נמחק!