עזרה | אי אפשר להתקין מודול ro2rw במג'יסק מעודכן
-
@שניאור-שמח יש לי m36
מה לצרוב בוט ישן?
לבטל את הרוט? -
@נחלס-דון או שתצרוב בוט מושרש לגרסה ישנה יותר של מגיסק, או שתצרוב בוט מקורי ואז תתקין מגיסק 27 ותשריש שוב את הבוט ואז תצרוב אותו
@שניאור-שמח מה זה אומר?
לעשות את זה?
-
@שניאור-שמח מה זה אומר?
לעשות את זה?
פוסט זה נמחק! -
@שניאור-שמח מה זה אומר?
לעשות את זה?
-
@נחלס-דון לא, תעשה את מה שאמרתי לך
@שניאור-שמח עכשיו אני רואה שזה כן מופיע במודולים אבל זה לא עובד והתקיית שורש לו ריקה, זה יעבוד אם אני יעביר את זה לשם ידנית?

-
@שניאור-שמח עכשיו אני רואה שזה כן מופיע במודולים אבל זה לא עובד והתקיית שורש לו ריקה, זה יעבוד אם אני יעביר את זה לשם ידנית?

-
@נחלס-דון עשית מה שאמרתי לך או לא?
@שניאור-שמח עוד לא, אני בישיבה...
אין לי מחשב זמין...
זה על הגירסה האחרונה -
@שניאור-שמח עוד לא, אני בישיבה...
אין לי מחשב זמין...
זה על הגירסה האחרונה@שניאור-שמח הצלחתי להתקין על הגירסה האחרונה בלי לצרוב כלום, ע"י האפליקציה שמדמה את מג'יסק הישן (עם ההסתרה) ואחרי זה הסרתי אותה עובד לי מעולה במג'יסק הרגיל.
-
@שניאור-שמח הצלחתי להתקין על הגירסה האחרונה בלי לצרוב כלום, ע"י האפליקציה שמדמה את מג'יסק הישן (עם ההסתרה) ואחרי זה הסרתי אותה עובד לי מעולה במג'יסק הרגיל.
-
@נחלס-דון כתב בעזרה | אי אפשר להתקין מודול ro2rw במג'יסק מעודכן:
ע"י האפליקציה שמדמה את מג'יסק הישן (עם ההסתרה
מה הכוונה?
@נוחעם-FM לאחר שג'ון וו (כך שמו, לא?) המפתח של מג'יסק הצטרף לצוות האבטחה של אנדרואיד, הוא ביטל את המג'יסק הייד רשמית, ומעשית הוא שינה עוד כמה דברים בדרכי הפעולה של מג'יסק בגרסאות האחרונות, ומאחר שמג'יסק היא קוד פתוח, מספר משתמשים בגיטהב ניסו להמשיך ולתחזק את המג'יסק הישן ודרכי הפעולה שלו, למשל האפליקציה הזו שבה השתמשתי.