דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. בקשת מידע | סרטון ציורי/ריאליסטי עם AI

בקשת מידע | סרטון ציורי/ריאליסטי עם AI

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
3 פוסטים 2 כותבים 54 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • A מנותק
    A מנותק
    aiib
    כתב נערך לאחרונה על ידי

בתקופה האחרונה מסתובבים ברשת סרטונים מצויירים אבל נאמנים למקור (דמויות שדומות לאנשים אמיתיים בצורה מעניינת/מוזרה יותר וכדו') וכן קולות שדומים לאנשים אמיתיים.

מישהו שאל אותי, הוא רוצה לעשות לשמחה משפחתית כזה סרטון עם דמויות המשפחה בצורה מעניינת ועם שיר שהדמויות ישירו בקולות דומים אבל בצורה מעניינת או מצחיקה יותר.

האם כבר הבשיל הדור שניתן לעשות כזה דבר בצורה עצמאית? אני מבין שחינמי יהיה הרבה יותר קשה אבל האם אפשרי? במידה ולא, מה העלות של כזה דבר? באיזה כלים משתמשים? כמה זה מסובך? כמה זמן יכול לקחת כזה דבר?

לחילופין, כמה עולה לעשות כזה דבר אצל בעל מקצוע (לא צריך להיות מספר אחד בתחום...)?

אשמח למידע!
    תודה רבה

א תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • A aiib

בתקופה האחרונה מסתובבים ברשת סרטונים מצויירים אבל נאמנים למקור (דמויות שדומות לאנשים אמיתיים בצורה מעניינת/מוזרה יותר וכדו') וכן קולות שדומים לאנשים אמיתיים.

מישהו שאל אותי, הוא רוצה לעשות לשמחה משפחתית כזה סרטון עם דמויות המשפחה בצורה מעניינת ועם שיר שהדמויות ישירו בקולות דומים אבל בצורה מעניינת או מצחיקה יותר.

האם כבר הבשיל הדור שניתן לעשות כזה דבר בצורה עצמאית? אני מבין שחינמי יהיה הרבה יותר קשה אבל האם אפשרי? במידה ולא, מה העלות של כזה דבר? באיזה כלים משתמשים? כמה זה מסובך? כמה זמן יכול לקחת כזה דבר?

לחילופין, כמה עולה לעשות כזה דבר אצל בעל מקצוע (לא צריך להיות מספר אחד בתחום...)?

אשמח למידע!
      תודה רבה

א מנותק
      א מנותק
      אברהם גלסר
      כתב נערך לאחרונה על ידי אברהם גלסר

@aiib מהניסיון שלי, לעשות סרטון כזה אם אתה לא בקיא בכל הכלים, (וכמובן שבכל מקרה תצטרך מנויי פרימיום ומנויים בכלל לכל מיני כלים) זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.
      אם אתה רוצה אני מכיר אדם שעושה פרוייקטים כאלה. יכול להיות שהוא קצת יקר, אבל תדבר איתו הוא מאוד מקצועי.
      שחר גולן - sgolan20@gmail.com

A תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • א אברהם גלסר

@aiib מהניסיון שלי, לעשות סרטון כזה אם אתה לא בקיא בכל הכלים, (וכמובן שבכל מקרה תצטרך מנויי פרימיום ומנויים בכלל לכל מיני כלים) זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.
        אם אתה רוצה אני מכיר אדם שעושה פרוייקטים כאלה. יכול להיות שהוא קצת יקר, אבל תדבר איתו הוא מאוד מקצועי.
        שחר גולן - sgolan20@gmail.com

A מנותק
        A מנותק
        aiib
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אברהם-גלסר מה ערכת?

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון