המלצה | F21 pro מאלי אקספרס, מומלץ? ואם כן, אפשר קישור?
-
אני וארבע חברים שלי רוצים להזמין f21 pro מאלי אקספרס. רעיון טוב? ראיתי שיש המון אפשרויות, אשמח אם אפשר לקנות ככה לשים עליו הגנת כושר פליי. תודה!

https://a.aliexpress.com/_c3FAwCcj -
אני וארבע חברים שלי רוצים להזמין f21 pro מאלי אקספרס. רעיון טוב? ראיתי שיש המון אפשרויות, אשמח אם אפשר לקנות ככה לשים עליו הגנת כושר פליי. תודה!

https://a.aliexpress.com/_c3FAwCcj@Shahar1100 אין הבדל אם זה מהחנות הרשמית באליאקספרס של QIN (=שיומי) זה אותו דבר כמו מהארץ..
רק שיש קצת בעיות לאחרונה אם זה לא הסתדר שהחצי טאצ מאלי הם לא ניתנים לצריבה רגילה משהו כזה..
שלח את הקישור לא עוזר תמונה לבד
-
פוסט זה נמחק!
-
@Shahar1100 אין הבדל אם זה מהחנות הרשמית באליאקספרס של QIN (=שיומי) זה אותו דבר כמו מהארץ..
רק שיש קצת בעיות לאחרונה אם זה לא הסתדר שהחצי טאצ מאלי הם לא ניתנים לצריבה רגילה משהו כזה..
-
@הרב-של-השכונה מה יעזור לך קישור? אתה יודע לפי הקישור אם הפורט טעינה אדום או כחול?
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | F21 pro מאלי אקספרס, מומלץ? ואם כן, אפשר קישור?:
מה יעזור לך קישור
לראות אם זה החנות הרשמית או לא להמליץ לו על משהו אמין..
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | F21 pro מאלי אקספרס, מומלץ? ואם כן, אפשר קישור?:
אתה יודע לפי הקישור אם הפורט טעינה אדום או כחול?
ברור שלא אבל לא דיברתי על זה בכלל
-
@Shahar1100 אין הבדל אם זה מהחנות הרשמית באליאקספרס של QIN (=שיומי) זה אותו דבר כמו מהארץ..
@הרב-של-השכונה כתב בהמלצה | F21 pro מאלי אקספרס, מומלץ? ואם כן, אפשר קישור?:
-
@נוחעם-FM כתבתי בקטנה לו שאם הוא מזמין מאלי שיברר קצת מה השתנה לאחרונה בחצאי טאצ משם לא דיברתי עכשיו על זה במפורש..