שאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?
-
@שניאור-שמח היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
כנירה זה היה לפני ה23 לחודש
@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?לא יודע, אבל מה זה משנה? אני הרגע בדקתי וזה המחיר אצלי
-
@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?לא יודע, אבל מה זה משנה? אני הרגע בדקתי וזה המחיר אצלי
@שניאור-שמח
תעלה צילום מסך (לא שאני לא מאמין )
נשמע מאוד מוזר -
@שניאור-שמח
תעלה צילום מסך (לא שאני לא מאמין )
נשמע מאוד מוזר@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
תעלה צילום מסך
העלתי למעלה
-
תעלה צילום מסך
העלתי למעלה
@שניאור-שמח ראיתי ממש מוזר
תלחץ על קנה עכשיו
המחיר עדין נישאר? -
@שניאור-שמח ראיתי ממש מוזר
תלחץ על קנה עכשיו
המחיר עדין נישאר?@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
המחיר עדין נישאר?
כן
-
המחיר עדין נישאר?
כן
@שניאור-שמח משתמש חדש? מטבעות?
-
המחיר עדין נישאר?
כן
-
@שניאור-שמח משתמש חדש? מטבעות?
@נרוש כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
משתמש חדש?
לא
@נרוש כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
מטבעות?
2$, עדיין לא מצדיק
-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
@שניאור-שמח כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
כמובן, אני משמח אותם.

-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
@שניאור-שמח
תבדוק לי בבקשה דבר אחרון
ממה המחיר מורכב? (כנראה מכלום כי זה מה שכתוב לך במקור, אבל בכל אופן...)תלחץ על קנה עכשיו ותעשה צילום מסך
-
משתמש חדש?
לא
מטבעות?
2$, עדיין לא מצדיק
@שניאור-שמח אז איך זה יותר זול בפער?
-
@Sitbon עוד עצה תפתח משתמש חדש (עדיף ממכשיר אחר שלא השתמשת בו לאלי אקספרס יהיה לך הנחה של משתמש חדש, ויהיה עוד הנחה די משמעותית)
עוד עצה תפתח משתמש חדש (עדיף ממכשיר אחר שלא השתמשת בו לאלי אקספרס יהיה לך הנחה של משתמש חדש, ויהיה עוד הנחה די משמעותית)
למה דווקא ממכשיר שלא השתמשתי בו זה קשור לחשבון אם הוא חדש הוא לא מאיפה אם ידעו אם זה הטלפון עם החשבון הרגיל?
-
@שניאור-שמח
תבדוק לי בבקשה דבר אחרון
ממה המחיר מורכב? (כנראה מכלום כי זה מה שכתוב לך במקור, אבל בכל אופן...)תלחץ על קנה עכשיו ותעשה צילום מסך
-
@שניאור-שמח אז איך זה יותר זול בפער?
אז איך זה יותר זול בפער?
כנראה אוהבים אותך שם
-
עוד עצה תפתח משתמש חדש (עדיף ממכשיר אחר שלא השתמשת בו לאלי אקספרס יהיה לך הנחה של משתמש חדש, ויהיה עוד הנחה די משמעותית)
למה דווקא ממכשיר שלא השתמשתי בו זה קשור לחשבון אם הוא חדש הוא לא מאיפה אם ידעו אם זה הטלפון עם החשבון הרגיל?
@הרב-של-השכונה אני לא בטוח במה שאני אומר אבל כשהם מזהים כמה חשבונות ממכשיר אחד, הם משביתים את החשבון
כבר קרה לי שחסמו, אחד אחרי השני אבל ממכשיר אחר הצלחתי
(כנראה מכתובת IPׂׂׂ) -
אז איך זה יותר זול בפער?
כנראה אוהבים אותך שם
@שניאור-שמח כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
כנראה אוהבים אותך שם
בגלל כאילו שאתה קונה נאמן שקונה הרבה וכו'?
-
כנראה אוהבים אותך שם
זה היה בצחוק אם לא הבנת...
הלוואי שהם היו אוהבים אותי בגלל שאני קונה שם הרבה... -
@שניאור-שמח
זה באמת מוזר ניסיתי מ3 חשבונות וכולם זה יותר יקר -
הלוואי שהם היו אוהבים אותי בגלל שאני קונה שם הרבה...@שניאור-שמח כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
בהתחלה הייתי בטוח זה בצחוק אבל כשענית לי על זה שוב אז התחלתי להאמין