שאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?
-
@שניאור-שמח תודה
ובאמת גם פה אני מקבל מחיר גבוה יותר, וגם הקוד קופון המוצג אצלי שנותן 17 דולר הנחה לא עובד
מה ניתן לעשות יש לך מושג במקרה? -
@3157686 ימתין למתי? הבנתי שיש מצב שמורידים חזרה ל75 דולר.
חוץ מזה שאתה רואה של@שניאור-שמח זה כן פחות מ150...@נוחעם-FM כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
ימתין למתי?
עוד כמה ימים כנירה יהיה שוב מבצעים
@נוחעם-FM כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
הבנתי שיש מצב שמורידים חזרה ל75 דולר.
יתכן, אבל בכל מקרה זה ייקח קצת זמן
@נוחעם-FM כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
חוץ מזה שאתה רואה של@שניאור-שמח זה כן פחות מ150...
כנירה זה היה לפני ה23 לחודש
-
ימתין למתי?
עוד כמה ימים כנירה יהיה שוב מבצעים
הבנתי שיש מצב שמורידים חזרה ל75 דולר.
יתכן, אבל בכל מקרה זה ייקח קצת זמן
חוץ מזה שאתה רואה של@שניאור-שמח זה כן פחות מ150...
@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
מה התכוונת פה? לא הבנתי..
-
@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
מה התכוונת פה? לא הבנתי..
@שניאור-שמח היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
-
@שניאור-שמח היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?לא יודע, אבל מה זה משנה? אני הרגע בדקתי וזה המחיר אצלי
-
היה מבצעים באלי אקספרס עד ה23 לחודש
זה נכון?לא יודע, אבל מה זה משנה? אני הרגע בדקתי וזה המחיר אצלי
@שניאור-שמח
תעלה צילום מסך (לא שאני לא מאמין )
נשמע מאוד מוזר -
@שניאור-שמח
תעלה צילום מסך (לא שאני לא מאמין )
נשמע מאוד מוזר@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
תעלה צילום מסך
העלתי למעלה
-
תעלה צילום מסך
העלתי למעלה
@שניאור-שמח ראיתי ממש מוזר
תלחץ על קנה עכשיו
המחיר עדין נישאר? -
@שניאור-שמח ראיתי ממש מוזר
תלחץ על קנה עכשיו
המחיר עדין נישאר?@3157686 כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
המחיר עדין נישאר?
כן
-
המחיר עדין נישאר?
כן
@שניאור-שמח משתמש חדש? מטבעות?
-
המחיר עדין נישאר?
כן
-
@שניאור-שמח משתמש חדש? מטבעות?
@נרוש כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
משתמש חדש?
לא
@נרוש כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
מטבעות?
2$, עדיין לא מצדיק
-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
@שניאור-שמח כתב בשאלה | F25 החדש. רוצה לקנותו (אולי מאלי אקספרס) אבל מתקשה עם שינוי IMEI?:
כמובן, אני משמח אותם.

-
כנראה אוהבים אותך שם
כמובן, אני משמח אותם....
@שניאור-שמח
תבדוק לי בבקשה דבר אחרון
ממה המחיר מורכב? (כנראה מכלום כי זה מה שכתוב לך במקור, אבל בכל אופן...)תלחץ על קנה עכשיו ותעשה צילום מסך