המלצה | אוזניות וכרטיס זיכרון בשיומי ולכל מכשיר שאין כניסה לזה
-
אני לא יודע אם זה פשוט מכדי לעשות על זה נושא אבל
בכל מכשיר שאין שאין כניסה לאוזניות וכרטיס זיכרון (למשל בשיומי)
אפשר לחבר אוזזניות וכרטיס זכרון דרך מתאם טייפ סי שמחברים את המתאם לשקע טעינה ולזה מחברים אוזניות או כרטיס זיכרון
שימו לב שזה עובד בכל מכשיר עם שקע טעינה טייפ סי שמתחבר למחשב, במכשירים שלא מתחברים למחשב זה לא עובד!
מצרף תמונה של המתאמים (סליחה על האיכות)

@hartkhartk לא רק מכשירים שלא מתחברים למחשב יש עוד מכשירים שלא תומכים בכרטיס חיצוני,
אבל לא נראה לי שיש מכשיר בעולם שלא תומך באוזניות גם האלה שלא מתחברים למחשב -
אפשר לחבר אוזזניות וכרטיס זכרון דרך מתאם טייפ סי שמחברים את המתאם לשקע טעינה ולזה מחברים אוזניות או כרטיס זיכרון
שימו לב שזה עובד בכל מכשיר עם שקע טעינה טייפ סי שמתחבר למחשב, במכשירים שלא מתחברים למחשב זה לא עובד!

@hartkhartk
יש גם מתאמים לדיסק אונקי אבל לא כולם תומכים בזה -
@hartkhartk
יש גם מתאמים לדיסק אונקי אבל לא כולם תומכים בזה -

@hartkhartk
|| סתם בשביל האינטגלנציה קוראים לחיבור הזה OTG|| -
@hartkhartk
|| סתם בשביל האינטגלנציה קוראים לחיבור הזה OTG|| -
@hartkhartk ממש לא נכון. נא לא להטעות את הציבור (גם אם בשוגג).
בשביל לחבר כרטיס זיכרון צריך שתהיה תמיכה בפרוטוקול OTG, לרוב הסמארטפונים יש אותו, אבל לא לכל מכשיר.
לגבי האוזניות זה עוד יותר מסובך - אין סטנדרט חד משמעי עבור העברת שמע אנלוגי דרך חיבור טייפ-סי. יש מכשירים שמאפשרים חיבור ישיר של מתאם ב-5 שקל כמו שיש לך, ויש מכשירים שאם תחבר להם את המתאם הזה תקבל רק רעש סטטי.
ישנם מתאמי טייפ-סי -> 3.5mm שמכילים צ'יפ DAC ייעודי שמקבל אודיו דיגיטלי ומוציא אודיו אנלוגי. בד"כ הם יקרים יותר - 20-30 ש"ח. -

@hartkhartk בשיאומי מקשים זה לא עובד
-
@hartkhartk בשיאומי מקשים זה לא עובד
-
@hartkhartk ממש לא נכון. נא לא להטעות את הציבור (גם אם בשוגג).
בשביל לחבר כרטיס זיכרון צריך שתהיה תמיכה בפרוטוקול OTG, לרוב הסמארטפונים יש אותו, אבל לא לכל מכשיר.
לגבי האוזניות זה עוד יותר מסובך - אין סטנדרט חד משמעי עבור העברת שמע אנלוגי דרך חיבור טייפ-סי. יש מכשירים שמאפשרים חיבור ישיר של מתאם ב-5 שקל כמו שיש לך, ויש מכשירים שאם תחבר להם את המתאם הזה תקבל רק רעש סטטי.
ישנם מתאמי טייפ-סי -> 3.5mm שמכילים צ'יפ DAC ייעודי שמקבל אודיו דיגיטלי ומוציא אודיו אנלוגי. בד"כ הם יקרים יותר - 20-30 ש"ח. -
@אורי צודק לגמרי
ואני יוסיף ששיומי (מקשים....) לא תומך בזה וגם ברוב האוזניות שיש להם חיבור ישיר לType-c זה לא עובד -
@3157686 כתב בהמלצה | אוזניות וכרטיס זיכרון בשיומי ולכל מכשיר שאין כניסה לזה:
צודק לגמרי
מי? אני או הוא?