הצעה להוספת כפתור "נפתר" כשהבעיה נפתרה
-
@אלישי
ראשית, יישר כח על השינויים המדליקים והנצרכים.אני רוצה להציע, כזה דבר:
ב"ה, הפורום בצמיחה מתמדת, ויש כאן הרבה ניקים שמעוניינים לעזור,
אבל, הרבה פעמים אתה בטוח שיש לך מה לתרום, ואתה נכנס לאשכול עם כותרת ש"מדברת אליך" קורא וקורא את כל נפתולי העלילה הטכנולוגית...
עד שלבסוף אתה מגלה שהבחור הסתדר כבר לפני 5 שעות...נכון, ישנה אפשרות לסמן "נפתר" על הנושא, אבל היא אפשרות מאוד מורכבת.
- צריך לפתוח את "כלי נושא:
- צריך לסמן קודם, שהבעיה לא נפתרה:
- ואז.. לשנות שוב ל"הבעיה נפתרה"
כלומר, הדרך לעשות זה קצת מפותלת, ולכן לא משתמשים בה (והראיה לכך, שבאמת כמעט לא קיימים נושאים עם הכותרת הזאת, על אף שרוב הנושאים שאנשים מעלים באים על פתרונם!)
ולכן ההצעה שלי היא ליצור כפתור ייעודי עם הסמל "נפתר" בתחתית הדף, כדי שהמשתמש המרוצה יוכל לגמול חסד עם שאר הניקים ולא להתיש אותם לחינם.
- צריך לפתוח את "כלי נושא:
-
אפשר גם להוסיף הגדרה לרשימת הלא נקראו "הסתר נושאים שנפתרו"
-
@מוישי-ג אמר בהצעה להוספת כפתור "נפתר" כשהבעיה נפתרה:
ואולי לעשות גם שבחיפוש יוכלו לראות אם הנושא כבר נפתר ואז זה יהיה יותר יעיל למישהו שמחפש איזה דבר ויוכל לדעת שיותר כדאי לו להיכנס לנושא שבא על מקומו ולא לנושא שעדיין דורש פיתרון
מסכים.
אם כי, זה כבר ממש השקעה רצינית בפיתוח.
הרעיון שלי הוא רק הוספת כפתור.
(לדעתי זה משהו די פשוט ב-CSS, כי הפיצ'ר קיים, (כלומר, "שנה לנושא לנפתר) זה דורש רק שינוי בעיצוב של הגישה אליו) -
@מטעמים
תוסיף אולי בפוסט למעלה, גם את העניין של 'תשובה נכונה' (עוד יותר חשוב ).@שמואל אמר באיך מגיעים לגלריה בC2:
@חברים
והכי חשוב כאשר הוא נפתר לסמן את התשובה הנכונה כנכונה כמו שהסברתי פה https://mitmachim.top/post/73247