בקשה | שיתוף בפיתוח אפליקציה (סוג של נטפרי מקומי להגנה אופליין)
-
@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | שיתוף בפיתוח אפליקציה (סוג של נטפרי מקומי להגנה אופליין):
האפליקציה מריצה מודלי AI אופלין באופן רציף על המכשיר לזיהוי וסריקה תכני XXXX ותכני אלימות בתמונות וסרטונים.
רק תדייק - מדובר במודלי ML, לא AI.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
- ML ולא MI
- AI בעיקרון זה ענף בתוך ML ולא הפוך.
- ML זה למידת מכונה.
-
@הישבשר-המלומד באיזה מודל השתמשת לזהות תכני תועבה?
@אורי לא משהו מיוחד שאני מכיר או שח"ו אימנתי בעצמי אלא משהו מפה https://huggingface.co/ כנראה
@א.מ.ד. נו שויין גימני בילבל אותי או שהיתבלבלתי לבד גם טוב

-
@הישבשר-המלומד ב"ה יש מאות מודלים המיועדים לסיווג תמונות NSFW בהאגינג-פייס. אתה זוכר באיזה מודל בחרת?
האם יש לך ניסיון איתו - אתה מרוצה שהוא עושה את העבודה היטב? -
@הישבשר-המלומד ב"ה יש מאות מודלים המיועדים לסיווג תמונות NSFW בהאגינג-פייס. אתה זוכר באיזה מודל בחרת?
האם יש לך ניסיון איתו - אתה מרוצה שהוא עושה את העבודה היטב?@אורי כרגע יותר היתמקדתי באלימות פחות בזה
אין לי ניסיון איתו אבל זכור לי שזה היה מואמן טוב ע"י איזה מכון או משהו כזה (אל תתפוס אותי על המילה) -
@הישבשר-המלומד אינך זוכר את השם של המודל שבו אתה משתמש?
-
@הישבשר-המלומד אינך זוכר את השם של המודל שבו אתה משתמש?
@אורי זוכר open_nsfw_2.onnx זה אומר לך משהו?
-
@הישבשר-המלומד לא.
אבל אני חושב על פיתוח אחר שאני צריך בשבילו מודל כזה.
איך הוא מסתדר עם משאבי המערכת? כמה ראם/CPU הוא צורך? -
@הישבשר-המלומד לא.
אבל אני חושב על פיתוח אחר שאני צריך בשבילו מודל כזה.
איך הוא מסתדר עם משאבי המערכת? כמה ראם/CPU הוא צורך?@אורי ואו באמת סליחה יותר היתמקדתי על האלימות אימנתי אותי ידני ממש עם כל מה שהיה צריך בשבילי את המודל השני הוא בדרך הגב סורי אבל אני יכול לשלוח לך אותו בערב אם זה יעזור לך למה לא!
-
@הישבשר-המלומד זה בסדר. אני יכול להוריד אותו בעצמי.
אני מנסה למצוא את המודל שנותן את היחס הכי טוב בין שימוש מדוד של משאבי מערכת לדיוק בתשובות.
כרגע המודל שאני חושב עליו הוא המודל שמפעיל את זה. דיוק של 93% עם כמה עשרות מ"ב של ראם.
אם מישהו אחר שקורא את השרשור יכול להמליץ, אשמח לשמוע. -
@הישבשר-המלומד זה בסדר. אני יכול להוריד אותו בעצמי.
אני מנסה למצוא את המודל שנותן את היחס הכי טוב בין שימוש מדוד של משאבי מערכת לדיוק בתשובות.
כרגע המודל שאני חושב עליו הוא המודל שמפעיל את זה. דיוק של 93% עם כמה עשרות מ"ב של ראם.
אם מישהו אחר שקורא את השרשור יכול להמליץ, אשמח לשמוע.@אורי מה הוא בודק? תכני XXX? אם כן אולי נוסיף אותו או נחליף אותו עם מה שיש לי עכשיו אם הוא יותר טוב צריך לברר את זה
-
@הישבשר-המלומד אכן כן.
תנסה. בהצלחה.