דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. בקשה | שיתוף בפיתוח אפליקציה (סוג של נטפרי מקומי להגנה אופליין)

בקשה | שיתוף בפיתוח אפליקציה (סוג של נטפרי מקומי להגנה אופליין)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
1 פוסטים 1 כותבים 31 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ה מנותק
    ה מנותק
    הישבשר המלומד
    כתב נערך לאחרונה על ידי הישבשר המלומד

שלום רב!
    זה לא סוד שהיום בעידן הטכנולוגי גם בלי רשת מכשיר אנדרואיד יכול להיות מסוכן (עם כרטיס אחד קטן וחבר לא ידידותי...) העולם מלא בפיתוים גם ללא רשת אינטרנט.
    חשבתי כבר לפני איזה משהו כמו חצי שנה לפתח אפליקציה סריקה תוכן ע"י מודלים AI אופלין.
    בעבר העלתי ע"ז נושא https://mitmachim.top/topic/86638/בקשת-מידע-הסבר-לפיתוח-אפליקצית-חסימה-משוכללת-לאנדרואיד/42
    בזמנו אפילו לא ידעתי איך פותחים פרוייקט חדש באנדרואיד סטדיו 😜 טוב נו... אז ירדו עלי קצת (אולי קצת הרבה) ומאז למדתי את הנושא לעומק וברוך ה' אחרי 3 4 חודשי פיתוח הצלחתי להתחיל לפתח משהו שמתקרב למה שאני מחפש מה יש באפליקציה ואיך היא עובדת:
    האפליקציה מריצה מודלי AI אופלין באופן רציף על המכשיר לזיהוי וסריקה תכני XXXX ותכני אלימות בתמונות וסרטונים.
    ככה זה מתחיל המשתמש מתקין את האפליקציה מאשר לה הרשאות וכדומה חותם שהיא מודע למה שהיא יכולה לעשות וכדומה... מגדיר קוד ניהול וכו'
    אחר כך הוא עובד למסך סריקת מעבד ויכולת המכשיר בנושא שהעלתי בעבר הרבה חבר'ה מוכשרים טענו ובצדק שמכשיר אנדרואיד חלשים לא יוכלו לעמוד בעומס לכן פיתחתי פיצר שסורק את היכולת של המכשיר ראם מעבד וכו'... ולפי זה האפליקציה ממליצה איך להגדיר את רמות ההגנה לפי יכולת המכשיר האפליקציה בנויה עם 4 רמות הגנה 1) כשר מהדרין רמה הגבוהה ביותר שבה שני מודלים AI סורקים בנפרד את הקובץ 1 מודל אלימות 2 מודל לזיהוי XXX סורקים גם וודאו וגם תמונות הם נותנים תוצאות לפי אחוזיםכמה זה קרוב לתוכן שאסור להם להציג אז ככה: הרמה מהדרין גם אם יזהו 30 אחוז תוכן אסור הקובץ יחסם רמת כשר 50 רמה מוגן 80 ויש רמה מוגן PRO שנסבר עליה בהמשך
    במסך הסירקת כוח המכשיר בעצם הוא ממליץ לא על רמת ההגנה אלא על כוח ההגנה (פירוש האם לסרוק את התמונה בגודל מלא וכן סריקה יותר עמוקה וכו' וכן באיזה מודלי סריקה להישתמש אלימות או XXX או שניהם האם לסרוק גם קובצי וודאו וכו' )
    ע"י סריקת יכולת המכשיר המערכת ממליצה. (כמובן שהמשתמש יכול להגדיר גם רמה יותר גבוהה מהיכולות אך אז תוצג לו אזהרה שהמכשיר יכול להתחמם וכדו'
    מסך זה פיתחתי כבר אך בגלל באג מעצבן שלא ידעתי איך להסתדר איתו מחקתי את המסך כדי שהוא לא ישבור את שאר הפרוייקט (בקיצור צריך לפתח אותו שוב אבל זה התכנון)
    אחרי שהמשתמש מגדיר הכול הוא מגיע למסך בית אם האפשרויות האלו:

5bc1750c-5fbb-4d96-a24c-08a993dfa410-image.png
    מסך ניהול
    497ea7ee-e18d-4311-900e-734f0cef497c-image.png

וכן יש גם את רמת PRO שתפקידה לחסום וודאו ללא חסימת התקנת אפליקציות ע"י שמשבש את קובץ הוודאו (אפשר לחבר את מה @פראירי בנה אם הוא ירצה במקום לפתח מ 0)
    בקיצור זה מערכת הגנה חכמה עם הרבה פייצרים.
    קצת מידע על המודלים: https://mitmachim.top/post/1078378 זה מודל שאימנתי ב DETA לאלימות. מודל תכני ה XXX הוא מודל פשוט מאיפה שהוא מהרשת
    איפה אתם נכנסים לתמונה: בתקופה האחרונה הזמן ניהיה לחוץ וכבר אין לי כמעט זמן לפתח אז חשבתי במקום שהפרוייקט יעלה אבק במחשב אני ישתף אותו עם חבר'ה מומחים פה שירצו להמשיך לפתח אותו הפרוייקט הוא באמת נטו לשם שמים אני מוכן לשלוח לקבוצת מפתחים או מישהו פרטי שירצו לקחת על עצמם את הפרוייקט הזה את כל הקודים שיש לי ואת כל מה שכבר פיתחתי ידני והם ימשכו יש כבר איזה 50 אחוז פיתוח ב"ה אבל עדין נשאר עבודה רבה עוד בפיתוח אני מעלה לכאן את הקודים בדרייב:
    https://drive.google.com/drive/folders/1lQj7sOfoPOdN80Z0jSworlFLgQch6DMh?usp=sharing
    אני בכוונה לא פותח לכולם אני רוצה שלא סתם כל אחד יוריד את זה רק מי שבאמת רציני ומוכן לקחת את זה על עצמו לזיכוי הרבים כי זה באמת עבודה!
    נ.ב אם משהו רוצה עוד מידע על האפליקציה שיבקש וכן מי שיש רעיונות וכדומה אשמח שישתף!
    תייגו רלוונטים!

תגובה 1 תגובה אחרונה
    4

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
    • פוסט ראשון
      פוסט אחרון
    0
    • חוקי הפורום
    • פופולרי
    • לא נפתר