עזרה | מנסה לצרוב רוט על F21 וזה נתקע ב sp flash tool
-
@orel1543 תלך במחשב להגדרות>עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים
ותעדכן הכל, ואז תעשה הפעלה מחדש למחשב, ותנסה לצרוב שוב@שניאור-שמח תודה רבה זה עשה רוט למכשיר, הורדתי מגיקס, אבל עכשיו אני מנסה להסיר אפליקציות מערכת כגון ''יוטיוב'' אבל אני לא מצליח, ניסתי גם עם mt maneger
-
@orel1543 תלך במחשב להגדרות>עדכונים>הגדרות מתקדמות>עדכונים אופציונליים
ותעדכן הכל, ואז תעשה הפעלה מחדש למחשב, ותנסה לצרוב שוב -
@קופיקו זהו שאני לא יודע מה עושים שם, הוא לא הסביר מה לעשות אחרי ההתקנה ב sp flash tool מה אני אמור לעשות?
-
@orel1543 אתה לוחץ על התקנה ואח''כ יש לך התקנה ישירה תלחץ על זה ואז תעשה צא לדרך ואז תעשה הפעלה מחדש
-
@קופיקו זה עדיין לא מוחק לי אפליקציות מערכת, מנסה למחוק מהשורש את היוטיוב ב mt manger אבל זה לא מוחק
-
@קופיקו זה עדיין לא מוחק לי אפליקציות מערכת, מנסה למחוק מהשורש את היוטיוב ב mt manger אבל זה לא מוחק
-
@orel1543 שתי בעיות יש אצליך
1 הבוט שצרבת הוא 23 ואילו האפליקציה היא 30.6.
2. אין לך הרשאות כתיבה ולכן אתה לא מצליח למחוק אפליקציות מערכת.תעשה ככה. תתקין מג'יסק 27 או 28 תעתיק את הבוט שצרבת למכשיר
ותיכנס למג'יסק ותבחר התקנה מקובץ >את הבוט ואז אחרי שזה כותב הצליח
יהיה לך בהורדות בפלאפון בוט שתואם לאפליקציה ואז תצרוב אותו בsp ואז יעבוד התקנה ישירה והוא לא ידרוש התקנה נוספת.במידה ועדיין לא יהיו הרשאות כתיבה
תצטרך לעשות את המדריך הזה -
@orel1543 שתי בעיות יש אצליך
1 הבוט שצרבת הוא 23 ואילו האפליקציה היא 30.6.
2. אין לך הרשאות כתיבה ולכן אתה לא מצליח למחוק אפליקציות מערכת.תעשה ככה. תתקין מג'יסק 27 או 28 תעתיק את הבוט שצרבת למכשיר
ותיכנס למג'יסק ותבחר התקנה מקובץ >את הבוט ואז אחרי שזה כותב הצליח
יהיה לך בהורדות בפלאפון בוט שתואם לאפליקציה ואז תצרוב אותו בsp ואז יעבוד התקנה ישירה והוא לא ידרוש התקנה נוספת.במידה ועדיין לא יהיו הרשאות כתיבה
תצטרך לעשות את המדריך הזה -
@orel1543 כן, תעתיק את זה לפלאפון ותרוטט במג'יסק כמו שכתבתי (עדיף לא במג'יסק 29 ומעלה כי המדריך של ההרשאות כתיבה לא עובד עליו)