סקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...
-
@Yeshivisher
שלוש נקודות למחשבה:א. חשוב להגדיר באופן ברור מיהו קהל היעד, ומהו הערך המוסף — רגשי או מעשי — שהאפליקציה מספקת לו, כזה שיגרום למשתמשים לרצות לחזור ולהשתמש בה יותר מפעם אחת. זו שאלה מהותית לכל מפתח, ולא ייחודית לאפליקציה זו, אלא אם מדובר בפרויקט שנעשה לצורך התנסות או הנאה אישית בלבד.
ב. שימוש בלשוניות (Tabs) ובאלמנטים דומים מתאים לרוב ליישומי דסקטופ קלאסיים, ופחות לאפליקציות אנדרואיד, שבהן מקובל להעדיף דפוסי ניווט המותאמים לחוויית שימוש במובייל.
ג. כדאי להגדיר מראש ובאופן ריאלי את גבולות היכולת מבחינת פיתוח. אפיון נכון של היכולות יחסוך כניסה לפינות מורכבות או אתגרים שנמצאים מעבר לרמת הידע או הניסיון הנוכחי — גם לפיתוח המשלב בינה מלאכותית יש מגבלות.
@pcinfogmach
זה לא בינה מלאכותית, JS
והראיה, זה אוף לייןד"א, למישהו יש PDF של סידורים (ללא זכויות יוצרים)
משהו חינמי/בתשלום... -
@pcinfogmach
זה לא בינה מלאכותית, JS
והראיה, זה אוף לייןד"א, למישהו יש PDF של סידורים (ללא זכויות יוצרים)
משהו חינמי/בתשלום...@Yeshivisher כתב בסקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...:
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
לפי המראה של האפליקצייה זה היה נראה ככה... סליחה.מה בעצם אתה מכנן ליישם שאוצריא וזית לא עשו.
האם תוכל לעמוד באיכות של האפליקציות שלהם?
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות? -
@Yeshivisher כתב בסקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...:
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
לפי המראה של האפליקצייה זה היה נראה ככה... סליחה.מה בעצם אתה מכנן ליישם שאוצריא וזית לא עשו.
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות?@pcinfogmach
תודה אחיעכ"פ מצאתי של דעת, אטפל בזה שיוכלו לדפדפף במהירות ע"י JS, מקווה שאצליח
בהצלחה בינתיים
https://www.daat.ac.il/daat/vl/sidur-sfard/sidur-sfard01.pdf
-
@Yeshivisher
שלוש נקודות למחשבה:א. חשוב להגדיר באופן ברור מיהו קהל היעד, ומהו הערך המוסף — רגשי או מעשי — שהאפליקציה מספקת לו, כזה שיגרום למשתמשים לרצות לחזור ולהשתמש בה יותר מפעם אחת. זו שאלה מהותית לכל מפתח, ולא ייחודית לאפליקציה זו, אלא אם מדובר בפרויקט שנעשה לצורך התנסות או הנאה אישית בלבד.
ב. שימוש בלשוניות (Tabs) ובאלמנטים דומים מתאים לרוב ליישומי דסקטופ קלאסיים, ופחות לאפליקציות אנדרואיד, שבהן מקובל להעדיף דפוסי ניווט המותאמים לחוויית שימוש במובייל.
ג. כדאי להגדיר מראש ובאופן ריאלי את גבולות היכולת מבחינת פיתוח. אפיון נכון של היכולות יחסוך כניסה לפינות מורכבות או אתגרים שנמצאים מעבר לרמת הידע או הניסיון הנוכחי — גם לפיתוח המשלב בינה מלאכותית יש מגבלות.
@pcinfogmach לגבי התפריט למעלה, זה סטייל יפה, נגלל
וד"א, הוא קופץ כעין אומר למשתמש "אני נגללל"תראה את זה בקרוב בAPK, אני עדיין מפתח את כל הבסיס, אח"כ אשלח APK הדגמה.

-
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות?@pcinfogmach
זה אמור להיות חידונים, הספריה והסידור זה "כללי" בלבד, כי ביקשו פה את זה שיהיה הכל במקום אחד
המטרה אצלי זה החידונים....
-
@pcinfogmach לגבי התפריט למעלה, זה סטייל יפה, נגלל
וד"א, הוא קופץ כעין אומר למשתמש "אני נגללל"תראה את זה בקרוב בAPK, אני עדיין מפתח את כל הבסיס, אח"כ אשלח APK הדגמה.

@Yeshivisher
לא התעמקתי בסטייל שלך ההערה שלי הייתה כללית
יפה או לא יפה זה לא רולונטי יש פסיכולכיה מסויימת במובייל שלא כדאי להשתעלם ממנה
מהתמונות נראה שלא התעלמת לגמרי אבל כדאי שתעיין רצת יותר לעומק בפסיכולגיה של הדברים.
בקיצור כל ההערות שלי היו כלליות לא ספציפיות.אגב מפתיע אותי שאתה עובד עם js זה לא רעיון טוב לאפלירצייה עם רכיבים כמו שלך
יותר כדאי לעבוד עם vue או react -
@Yeshivisher
לא התעמקתי בסטייל שלך ההערה שלי הייתה כללית
יפה או לא יפה זה לא רולונטי יש פסיכולכיה מסויימת במובייל שלא כדאי להשתעלם ממנה
מהתמונות נראה שלא התעלמת לגמרי אבל כדאי שתעיין רצת יותר לעומק בפסיכולגיה של הדברים.
בקיצור כל ההערות שלי היו כלליות לא ספציפיות.אגב מפתיע אותי שאתה עובד עם js זה לא רעיון טוב לאפלירצייה עם רכיבים כמו שלך
יותר כדאי לעבוד עם vue או react@pcinfogmach
אני רק עם אנדרואיד סטודיו עובד -
@pcinfogmach
זה אמור להיות חידונים, הספריה והסידור זה "כללי" בלבד, כי ביקשו פה את זה שיהיה הכל במקום אחד
אם כך באמת כדאי לבחון על איזה גיל מדובר ומי הוא הקהל יעד.
זה שאלה שמפיעה מאוד על העיצוב.