סקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...
-
@מטען-נייד כן
-
בס"ד
עדיין ממתין ל12 בודקים....
עכ"פ בינתיים:
הוספתי כפתורים נגללים למעלה, כאשר לוחצים על משהו מהתפריט, זה נעלם... שלא ילחצו שוב (כגון אם נמצאים בפ"ש, הכפתור לא יופיע)

-
בס"ד
הוספתי זמני היום + GPS

-
בס"ד
עודכן - סיפריה:

-
בס"ד
עודכן - סיפריה:

@Yeshivisher למה לא פתוח בנטפרי
-
בס"ד
אשמח שתצטרפו לרשימת הבודקים שלי, בקרוב אעלה את האפליקציה לאוויר לבדיקה:
https://groups.google.com/g/yeshivisher777האפליקציה בפיתוח, אז העמוד הזה הוא לבדיקה ורעיונות לשיפור:
חבר'ה, אני רוצה להתייעץ איתכם על הכיוון של אפליקציה שאני מפתח עכשיו בשם '
הבית היהודי'. המטרה שלי היא לבנות פלטפורמה אחת חזקה שתכיל הכל (חידונים, שו"ע, מוסר), ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המפרט שכבר בניתי בפנים:👤 מערכת פרופיל חכמה: האפליקציה זוכרת את המשתמש אישית (כולל השם שלו) ושומרת את כל ההיסטוריה וההישגים שלו בזיכרון של המכשיר. 📊 ליגת האלופים (Leaderboard): בניתי מנגנון שמחשב בזמן אמת אחוזי הצלחה מול 'פז"ם' של שאלות. זה יוצר טבלת מובילים שמתעדכנת אוטומטית ומראה מי באמת שולט בחומר. ⚙️ בורר רמות קושי: המשתמש יכול לבחור לפני כל מבחן אם ללכת על מסלול קצר (5 שאלות) או מרתון רציני (30 שאלות). 📅 זיהוי פרשה אוטונומי: המערכת מזהה לבד מה הפרשה של השבוע ומציעה אותה למשתמש בלחיצה, לצד ארכיון מלא של כל הפרשות האחרות. 🧠 מנוע שאלות מתקדם: האפליקציה מערבבת בכל פעם מחדש גם את השאלות וגם את סדר התשובות (Shuffle), ככה שאי אפשר ללמוד לפי מיקום. ✅ משוב מיידי ולמידה: המערכת מסמנת טעויות באדום, חושפת את התשובה הנכונה בלייב, ומריצה פס התקדמות ויזואלי לאורך כל המבחן. 🥇 ניתוח ביצועים אישי: בסיום המבחן המערכת מנתחת את הציון ונותנת פידבק משתנה (מ'תלמיד חכם' ועד עידוד לחזרה) כולל אפקטים של קונפטי שמותאמים לרמת ההצלחה. 🔗 אקו-סיסטם: האפליקציה כוללת פורטל פנימי שמתחבר לכל שאר האפליקציות הרציניות שלנו (שידוכין, תיאוריה וכו').אני מתלבט אם להשאיר את זה ככה כפלטפורמה מרכזית שתחתיה אני אוסיף עכשיו עוד לשוניות (שולחן ערוך, הנהגות וכו'), או שלדעתכם עדיף לפצל את זה? מה אומרים על השם והקונספט?
שמות שעלו על דעתי, אם יש לכם הצעות חדשות - אשמח לשמוע...:
הבית היהודי
אוצר התורה
כתר
️ לב יהודי
היכל הדעת
משכן התורה
🧭 מצפן יהודי
תורתך
אור הדעת
בינה יהודיתאיך לדעתכם עדיף להוציא את זה?
אפליקציית ענק: הכל במקום אחד עם לשוניות.
️ פיצול: אפליקציה נפרדת לכל נושא.תמונות בספויילר:

צילום מסך של החלק של השו"ע:

APK להדגמה:
app-release.zip

@Yeshivisher
שלוש נקודות למחשבה:א. חשוב להגדיר באופן ברור מיהו קהל היעד, ומהו הערך המוסף — רגשי או מעשי — שהאפליקציה מספקת לו, כזה שיגרום למשתמשים לרצות לחזור ולהשתמש בה יותר מפעם אחת. זו שאלה מהותית לכל מפתח, ולא ייחודית לאפליקציה זו, אלא אם מדובר בפרויקט שנעשה לצורך התנסות או הנאה אישית בלבד.
ב. שימוש בלשוניות (Tabs) ובאלמנטים דומים מתאים לרוב ליישומי דסקטופ קלאסיים, ופחות לאפליקציות אנדרואיד, שבהן מקובל להעדיף דפוסי ניווט המותאמים לחוויית שימוש במובייל.
ג. כדאי להגדיר מראש ובאופן ריאלי את גבולות היכולת מבחינת פיתוח. אפיון נכון של היכולות יחסוך כניסה לפינות מורכבות או אתגרים שנמצאים מעבר לרמת הידע או הניסיון הנוכחי — גם לפיתוח המשלב בינה מלאכותית יש מגבלות.
-
@Yeshivisher
שלוש נקודות למחשבה:א. חשוב להגדיר באופן ברור מיהו קהל היעד, ומהו הערך המוסף — רגשי או מעשי — שהאפליקציה מספקת לו, כזה שיגרום למשתמשים לרצות לחזור ולהשתמש בה יותר מפעם אחת. זו שאלה מהותית לכל מפתח, ולא ייחודית לאפליקציה זו, אלא אם מדובר בפרויקט שנעשה לצורך התנסות או הנאה אישית בלבד.
ב. שימוש בלשוניות (Tabs) ובאלמנטים דומים מתאים לרוב ליישומי דסקטופ קלאסיים, ופחות לאפליקציות אנדרואיד, שבהן מקובל להעדיף דפוסי ניווט המותאמים לחוויית שימוש במובייל.
ג. כדאי להגדיר מראש ובאופן ריאלי את גבולות היכולת מבחינת פיתוח. אפיון נכון של היכולות יחסוך כניסה לפינות מורכבות או אתגרים שנמצאים מעבר לרמת הידע או הניסיון הנוכחי — גם לפיתוח המשלב בינה מלאכותית יש מגבלות.
@pcinfogmach
זה לא בינה מלאכותית, JS
והראיה, זה אוף לייןד"א, למישהו יש PDF של סידורים (ללא זכויות יוצרים)
משהו חינמי/בתשלום... -
@pcinfogmach
זה לא בינה מלאכותית, JS
והראיה, זה אוף לייןד"א, למישהו יש PDF של סידורים (ללא זכויות יוצרים)
משהו חינמי/בתשלום...@Yeshivisher כתב בסקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...:
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
לפי המראה של האפליקצייה זה היה נראה ככה... סליחה.מה בעצם אתה מכנן ליישם שאוצריא וזית לא עשו.
האם תוכל לעמוד באיכות של האפליקציות שלהם?
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות? -
@Yeshivisher כתב בסקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...:
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
לפי המראה של האפליקצייה זה היה נראה ככה... סליחה.מה בעצם אתה מכנן ליישם שאוצריא וזית לא עשו.
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות?@pcinfogmach
תודה אחיעכ"פ מצאתי של דעת, אטפל בזה שיוכלו לדפדפף במהירות ע"י JS, מקווה שאצליח
בהצלחה בינתיים
https://www.daat.ac.il/daat/vl/sidur-sfard/sidur-sfard01.pdf
-
@Yeshivisher
@pcinfogmach לגבי התפריט למעלה, זה סטייל יפה, נגלל
וד"א, הוא קופץ כעין אומר למשתמש "אני נגללל"תראה את זה בקרוב בAPK, אני עדיין מפתח את כל הבסיס, אח"כ אשלח APK הדגמה.

-
והראיה, זה אוף ליין
זה לא ראייה
או שבעצם ההבדל פה זה הקונספט - אוצריא וזית זה ממשק לימודי הממשק שלך הוא: ממשק כללי יותר שמדגיש את שאר ההיבטים יותר ואת ההיבט הלימודי פחות?@pcinfogmach
זה אמור להיות חידונים, הספריה והסידור זה "כללי" בלבד, כי ביקשו פה את זה שיהיה הכל במקום אחד
המטרה אצלי זה החידונים....
-
@pcinfogmach לגבי התפריט למעלה, זה סטייל יפה, נגלל
וד"א, הוא קופץ כעין אומר למשתמש "אני נגללל"תראה את זה בקרוב בAPK, אני עדיין מפתח את כל הבסיס, אח"כ אשלח APK הדגמה.

@Yeshivisher
לא התעמקתי בסטייל שלך ההערה שלי הייתה כללית
יפה או לא יפה זה לא רולונטי יש פסיכולכיה מסויימת במובייל שלא כדאי להשתעלם ממנה
מהתמונות נראה שלא התעלמת לגמרי אבל כדאי שתעיין רצת יותר לעומק בפסיכולגיה של הדברים.
בקיצור כל ההערות שלי היו כלליות לא ספציפיות.אגב מפתיע אותי שאתה עובד עם js זה לא רעיון טוב לאפלירצייה עם רכיבים כמו שלך
יותר כדאי לעבוד עם vue או react -
@Yeshivisher
לא התעמקתי בסטייל שלך ההערה שלי הייתה כללית
יפה או לא יפה זה לא רולונטי יש פסיכולכיה מסויימת במובייל שלא כדאי להשתעלם ממנה
מהתמונות נראה שלא התעלמת לגמרי אבל כדאי שתעיין רצת יותר לעומק בפסיכולגיה של הדברים.
בקיצור כל ההערות שלי היו כלליות לא ספציפיות.אגב מפתיע אותי שאתה עובד עם js זה לא רעיון טוב לאפלירצייה עם רכיבים כמו שלך
יותר כדאי לעבוד עם vue או react@pcinfogmach
אני רק עם אנדרואיד סטודיו עובד -
@pcinfogmach
זה אמור להיות חידונים, הספריה והסידור זה "כללי" בלבד, כי ביקשו פה את זה שיהיה הכל במקום אחד
אם כך באמת כדאי לבחון על איזה גיל מדובר ומי הוא הקהל יעד.
זה שאלה שמפיעה מאוד על העיצוב.