סקר | אפליקציית בינה יהודית, בפיתוח עדיין...
-
בס"ד
תוכל לנסות להיכנס כשאינטרנט כבוי?
תגיד מה התוצאה.@Yeshivisher טוב בדקתי וזה כן מזהה פרשת באופן כללי
ב' זה לא קשר בכלל לנטפרי האפליקציה אופלין לא? אז ברגע שהורדת אותה אין לה בכלל גישה לרשת אז ככה שלי ולך יש אותו אפליקציה בייד
ג' נראה לי שראיתי אות אחד באיזה שאלה (משהו עם תפילין בפרשת בא בג'בריש) טפל בזה אבל אני לא בטוח זה היה מהיר -
@Yeshivisher טוב בדקתי וזה כן מזהה פרשת באופן כללי
ב' זה לא קשר בכלל לנטפרי האפליקציה אופלין לא? אז ברגע שהורדת אותה אין לה בכלל גישה לרשת אז ככה שלי ולך יש אותו אפליקציה בייד
ג' נראה לי שראיתי אות אחד באיזה שאלה (משהו עם תפילין בפרשת בא בג'בריש) טפל בזה אבל אני לא בטוח זה היה מהיר@הישבשר-המלומד בס"ד
בראשן הוא מזהה לך בלי אינטרנט? נשמע מוזר.בעיקרון זה אוף ליין, למעט מה שהוא שואב מידע מהרשת את זיהוי הפרשה.
אם לא עובד לך הראשון, אז תעשה ידנית ותבחר "התחל חידון"
-
ג' נראה לי שראיתי אות אחד באיזה שאלה (משהו עם תפילין בפרשת בא בג'בריש) טפל בזה אבל אני לא בטוח זה היה מהיר@הישבשר-המלומד
בס"דצלם לי מסך, אני אסדר את זה, יש מאות שאלות שם.
-
@הישבשר-המלומד בס"ד
בראשן הוא מזהה לך בלי אינטרנט? נשמע מוזר.בעיקרון זה אוף ליין, למעט מה שהוא שואב מידע מהרשת את זיהוי הפרשה.
אם לא עובד לך הראשון, אז תעשה ידנית ותבחר "התחל חידון"
@Yeshivisher אה הבנתי בהתחלה הוא מוריד מהרשת תוכן חזק!
אם הוא הוריד לי סמן שזה עובד והגב אני ממליץ לך להפוך אותה לאפלין מלא ממיוחד שהאפליקציה מה שהיא מצליחה זה לא יהיה כנראה רק מהפורום אלא חברים מכרים וכדומה... שלהם לא לכולם יש רשת בציבור החרדי (שלנו בעצם)
ולגבי הגיבריש סוורי זה היה באמת מהיר לחצתי על המשך אבל ראיתי משהו בזווית סומך עלך
לילה טוב נדבר מחר! (מספיק מאוחר) -
ג' נראה לי שראיתי אות אחד באיזה שאלה (משהו עם תפילין בפרשת בא בג'בריש) טפל בזה אבל אני לא בטוח זה היה מהירחיפשתי תפילין, לא מוצא את הבעיה, תעדכן אולי פיספסתי משהו:
{ q: "מהי המצווה הראשונה שקיבלו ישראל בפרשת בא?", options: ["שבת", "תפילין", "קידוש החודש", "פסח מצרים"], correct: 2 },
{ q: "איזו מצווה היא 'לאות על ידך ולטוטפת בין עיניך'?", options: ["ציצית", "תפילין", "מזוזה", "שופר"], correct: 1 },{ q: "מהי הפרשה הראשונה שבתפילין?", options: ["שמע ישראל", "קדש לי כל בכור", "והיה אם שמוע", "והיה כי יביאך"], correct: 1 }, { q: "מהי הפרשה השנייה שבתפילין?", options: ["שמע", "והיה כי יביאך", "קדש לי", "והיה אם שמוע"], correct: 1 }, { q: "מהי 'מצבת זכרון' ליציאת מצרים?", options: ["התפילין", "הפסח", "המצה", "כל התשובות נכונות"], correct: 3 }, { q: "מי כתב את הפרשיות בתפילין?", options: ["ה' נתן למשה", "העם המציאו", "פרעה", "יוסף"], correct: 0 },{ q: "איזו מצווה ניתנה במרה ע"פ רש"י?", options: ["שבת, פרה אדומה ודינים", "תפילין", "ציצית", "מזוזה"], correct: 0 },
-
חיפשתי תפילין, לא מוצא את הבעיה, תעדכן אולי פיספסתי משהו:
{ q: "מהי המצווה הראשונה שקיבלו ישראל בפרשת בא?", options: ["שבת", "תפילין", "קידוש החודש", "פסח מצרים"], correct: 2 },
{ q: "איזו מצווה היא 'לאות על ידך ולטוטפת בין עיניך'?", options: ["ציצית", "תפילין", "מזוזה", "שופר"], correct: 1 },{ q: "מהי הפרשה הראשונה שבתפילין?", options: ["שמע ישראל", "קדש לי כל בכור", "והיה אם שמוע", "והיה כי יביאך"], correct: 1 }, { q: "מהי הפרשה השנייה שבתפילין?", options: ["שמע", "והיה כי יביאך", "קדש לי", "והיה אם שמוע"], correct: 1 }, { q: "מהי 'מצבת זכרון' ליציאת מצרים?", options: ["התפילין", "הפסח", "המצה", "כל התשובות נכונות"], correct: 3 }, { q: "מי כתב את הפרשיות בתפילין?", options: ["ה' נתן למשה", "העם המציאו", "פרעה", "יוסף"], correct: 0 },{ q: "איזו מצווה ניתנה במרה ע"פ רש"י?", options: ["שבת, פרה אדומה ודינים", "תפילין", "ציצית", "מזוזה"], correct: 0 },
@Yeshivisher כבר כתבתי לך שאני לא בטוח עיין הודעה לעייל
-
@Yeshivisher אה הבנתי בהתחלה הוא מוריד מהרשת תוכן חזק!
אם הוא הוריד לי סמן שזה עובד והגב אני ממליץ לך להפוך אותה לאפלין מלא ממיוחד שהאפליקציה מה שהיא מצליחה זה לא יהיה כנראה רק מהפורום אלא חברים מכרים וכדומה... שלהם לא לכולם יש רשת בציבור החרדי (שלנו בעצם)
ולגבי הגיבריש סוורי זה היה באמת מהיר לחצתי על המשך אבל ראיתי משהו בזווית סומך עלך
לילה טוב נדבר מחר! (מספיק מאוחר)@הישבשר-המלומד
לא, הוא לא מוריד מהשרת, זה מהתחלה אוף ליין, רק את הפרשה הנוכחית הוא טוען מהרשת (כלומר את השם, נניח בשלח, כעת):

-
@Yeshivisher כבר כתבתי לך שאני לא בטוח עיין הודעה לעייל
@הישבשר-המלומד ראיתי הכל, עכ"פ לא מצאתי בעיה עם שאלה של תפילין, אם תהיה בעיה להבא, צלם לי מסך
ליל"ט
-
@הישבשר-המלומד
לא, הוא לא מוריד מהשרת, זה מהתחלה אוף ליין, רק את הפרשה הנוכחית הוא טוען מהרשת (כלומר את השם, נניח בשלח, כעת):

@Yeshivisher אייי נטפרי לא רואה את התמונה כרגע אבל מה העניין א"א הכול אפליין? נראלי יותר טוב לא?
-
@Yeshivisher אייי נטפרי לא רואה את התמונה כרגע אבל מה העניין א"א הכול אפליין? נראלי יותר טוב לא?
@הישבשר-המלומד
איזו תמונה לא רואה?
הכל אוף ליין גם התמונות.................אני מסביר שוב, רק את שם הפרשה הנוכחית הוא טוען מהרשת (בשביל שיפנה אוטומאטית לחידון של הפרשה הנוכחית)
-
@הישבשר-המלומד
איזו תמונה לא רואה?
הכל אוף ליין גם התמונות.................אני מסביר שוב, רק את שם הפרשה הנוכחית הוא טוען מהרשת (בשביל שיפנה אוטומאטית לחידון של הפרשה הנוכחית)
@Yeshivisher שתיהיה בריא אני לא רואה את התמונה ששלחת בפורום... ולגבי הפרשה למה היא גם לא אופלין?
-
@Yeshivisher שתיהיה בריא אני לא רואה את התמונה ששלחת בפורום... ולגבי הפרשה למה היא גם לא אופלין?
@הישבשר-המלומד
בס"ד מה לא רואה?
תסביר?

-
@הישבשר-המלומד
בס"ד מה לא רואה?
תסביר?

@Yeshivisher לא משנה את התמונה ששלחת

אבל לא הבנתי עדין למה גם את הפרשה לא עשית אופלין?
נ.ב אתה לא מכיר את נטפרי בכלל כאילו? -

נ.ב אתה לא מכיר את נטפרי בכלל כאילו?@הישבשר-המלומד
אז תמתין
-

נ.ב אתה לא מכיר את נטפרי בכלל כאילו?@הישבשר-המלומד הפרשה היא אוף ליין יבדרן, רק את הזיהוי של הפרשה, הוא שואב מהרשת.
אני יכול לעשות לפי תאריכים, אז זה סתם יכביד על הקובץ אם אעשה את זה למשך 100 שנה למשל
וגם לך תסמוך על AI שיעזור לי בזה.................... -
@הישבשר-המלומד הפרשה היא אוף ליין יבדרן, רק את הזיהוי של הפרשה, הוא שואב מהרשת.
אני יכול לעשות לפי תאריכים, אז זה סתם יכביד על הקובץ אם אעשה את זה למשך 100 שנה למשל
וגם לך תסמוך על AI שיעזור לי בזה....................בס"ד
קיצר תעיין באפליקציה, רואה את התפריט הנגלל של הפרשות?
אתה רואה למעלה מזה כפתור כחול עם
בצד? מה כתוב לך שם?והאם בתפריט הנגלל של בחירת הפרשיות, האם זיהה לך שזה פרשת בשלח?
-
@הישבשר-המלומד
אז תמתין
@Yeshivisher נדבר בבקר
ונ.ב אתה לא יכול לעשות איזה משהו שיטען לך לפי תקיות מוגדרות מראש למה לכל פרשה לדגומא פרשת בא אז את כל שאלות לבא כאילו מה הבעיה לא הבנתי? -
@Yeshivisher נדבר בבקר
ונ.ב אתה לא יכול לעשות איזה משהו שיטען לך לפי תקיות מוגדרות מראש למה לכל פרשה לדגומא פרשת בא אז את כל שאלות לבא כאילו מה הבעיה לא הבנתי?@הישבשר-המלומד
עשיתי את זה...קיצר ליל"ט, תעיין בזה מחר/היום..........
-
בס"ד
הבסיס של השלב הבא מוכן

השאר כבר זה החלק הקל, מוסר וכדו'...
-
בס"ד
הבסיס של השלב הבא מוכן

השאר כבר זה החלק הקל, מוסר וכדו'...
בס"ד
יש 12 בודקים חבר'ה?
אני רוצה להתחיל להריץ את זה בגוגל...