שיתוף | פתרון לפתיחת חשבון גוגל חדש ללא SMS כלל!!!!
-
תגובה: מדריך | מדריך יצירת חשבון גוגל ללא sms וקוד QR כל הדרכים
עריכה: שימו לב לנאמר כאן אבל אני הספקתי לפתוח מאז כבר עוד חשבון ולא נפגשתי אם הבעיות הנ"ל
1 יש להיכנס לקישור הזה ושם יש לגרור את הכפתור החום שמופיע באמצע המסגרת הזו
לשורת הסימניות למעלה [באם זה סגור ניתן ללחוץ על ctrl+shift+b בשביל לפתוח ] ולשחרר שם [על הכפתור כתוב כך Google SMS QR Extractor]

2 יש לפתוח חשבון חדש ובדף של סריקת הQR יש לשנות לאנגלית
אין צורך לכבות את התרגום האוטומטי מכיוון שהוא לא מתרגם את ההודעה [ככל הידוע לי אשמח לשמוע אם אפשר גם בלי זה ] 
3 יש ללחוץ על הסימנייה דלעיל ואז ייפתח כרטיסייה חדשה [אין לסגור את הכרטיסייה הראשונה] ולבחור Send SMS[שלח אסמס] יש לאשר את פתיחת האפליקציה וללחוץ שוב על הסימנייה וללחוץ שוב על Send SMS [שלח אסמס] ובחלון הזה
יש להעתיק את ההודעה ואת מספר הטלפון

4 יש להיכנס לאתר הזה לפתוח חשבון ולשלוח את ההודעה
5 יש לחזור לכרטיסיה הראשונה של פתיחת החשבון ולהמשיך את פתיחת החשבון
"הבהרה חשובה" הSMS נשלח אם זיהוי של הטלפון שנרשמתם איתו וגוגל מגבילה את כמות החשבנות שניתן לפתוח עם כל מספר@ר.י.ב כתב בשיתוף | פתרון לפתיחת חשבון גוגל חדש ללא SMS כלל!!!!:
ושם יש לגרור את הכפתור החום שמופיע באמצע המסגרת הזו לשורת הסימניות למעלה [באם זה סגור ניתן ללחוץ על ctrl+shift+b בשביל לפתוח ] ולשחרר שם [על הכפתור כתוב כך Google SMS QR Extractor]
אפשר להסביר עוד קצת
או שסתם זה לא עובד לי -
@ר.י.ב כתב בשיתוף | פתרון לפתיחת חשבון גוגל חדש ללא SMS כלל!!!!:
ושם יש לגרור את הכפתור החום שמופיע באמצע המסגרת הזו לשורת הסימניות למעלה [באם זה סגור ניתן ללחוץ על ctrl+shift+b בשביל לפתוח ] ולשחרר שם [על הכפתור כתוב כך Google SMS QR Extractor]
אפשר להסביר עוד קצת
או שסתם זה לא עובד לי -
אני פתחתי בשיטה הזאת ואח"כ הוא לא נתן לי להיכנס למייל הוא ביקש אימות SMS למספר שאיתו פתחתי, מה עושים?
-
גם אני פתחתי בשיטה הזו
וביקשו מממני sms בכניסה אחר כך,
ושבוע אחר כך נחסם לי החשבון [ונפתח עם ערעור לגוגל]. -
Y YAHBDK התייחס לנושא זה
-
גם אני פתחתי בשיטה הזו
וביקשו מממני sms בכניסה אחר כך,
ושבוע אחר כך נחסם לי החשבון [ונפתח עם ערעור לגוגל]. -
@רבקה.א הוא מורחק כרגע והוא לא יענה לך.
את יכולה להיכנס לאתר שבו קיבלת את הsms בהתחלה ולהתחבר לחשבון שם תראי את ההזמנות שלך ותבחרי לקבל עוד פעם קוד למספר ההוא זה עובד לפחות באתר שהעליתי אבל זה רק אם לא עבר הרבה זמן מההזמנה של המספר. -
@רבקה.א הוא מורחק כרגע והוא לא יענה לך.
את יכולה להיכנס לאתר שבו קיבלת את הsms בהתחלה ולהתחבר לחשבון שם תראי את ההזמנות שלך ותבחרי לקבל עוד פעם קוד למספר ההוא זה עובד לפחות באתר שהעליתי אבל זה רק אם לא עבר הרבה זמן מההזמנה של המספר.@שמואל-הסיני
כלומר אני בוחרת אימות SMS מכניסה את המספר שלי ואז באתר איפה אני לוחצת כדי לראות את זה? בארכיון השליחות? איפה יש שם את האופציה שעליה דיברת?תודה רבה