הצעת ייעול | שמי שיש לו מספיק מוניטין יוכל לפתוח צ'אט למי שאין לא מספיק
-
לאחרונה הציק לי מאוד הדבר הזה
שאני לא יכול ליצור צ'אט חדש עם משתמש שאין לו מספיק מוניטין
אני כמובן לא פוסל את הכלל הזהאז מה שאני מציע זה שמי שיש לו מוניטין מסויים יוכל לפתוח צ'אט חדש גם עם משתמשים שאין להם מספיק.
@אלישי
מה אתה אומר על זה? -
אני כמובן לא פוסל את הכלל הזהאז מה שאני מציע זה שמי שיש לו מוניטין מסויים יוכל לפתוח צ'אט חדש גם עם משתמשים שאין להם מספיק.
@אלישי
מה אתה אומר על זה?@מגנוס-קרלסן
לא נראה לי שאפשר,
תשאל את @פלמנמוני, יש לו גם את סוג הפורום הזה, ויש לו אתר ניהול, שם אפשר לבדוק את כל האפשרויות, -
@מגנוס-קרלסן
לא נראה לי שאפשר,
תשאל את @פלמנמוני, יש לו גם את סוג הפורום הזה, ויש לו אתר ניהול, שם אפשר לבדוק את כל האפשרויות,@טשיקאוור-ניוז כתב בהצעת ייעול | שמי שיש לו מספיק מוניטין יוכל לפתוח צ'אט למי שאין לא מספיק:
לא נראה לי שאפשר,
גם אם זה לא מובנה בדאשבורד, תמיד אפשר לכתוב ולהתקין תוספים של NodeBB
-
@מגנוס-קרלסן
לא נראה לי שאפשר,
תשאל את @פלמנמוני, יש לו גם את סוג הפורום הזה, ויש לו אתר ניהול, שם אפשר לבדוק את כל האפשרויות,@טשיקאוור-ניוז כתב בהצעת ייעול | שמי שיש לו מספיק מוניטין יוכל לפתוח צ'אט למי שאין לא מספיק:
תשאל את @פלמנמוני, יש לו גם את סוג הפורום הזה, ויש לו אתר ניהול, שם אפשר לבדוק את כל האפשרויות,
עקרונית א"א באופן מובנה, אבל בקלי קלות ניתן לשנות את זה
-
@מגנוס קרלסן מסכים איתך ב100 אחוז
-
@אלישי
מה אתה אומר על זה?@מגנוס-קרלסן רעיון מטורף!!!
מאד מפריע שא"א לעזור לאנשים באישי! -
@אלישי
מה אתה אומר על זה?@מגנוס-קרלסן גם לי זה הציק
גם אם למשל ניסיתי לפתוח צא'ט עם משתמש שלא מורשה
לא יכולתי למחוק את חדר הצ'אט וזה מאוד עצבן אותי
אני מציע שיהיה אפשרות למחוק את זה