בעיה | מחשב דל dell לא נדלק
-
דחוף!!!
מחשב דל וסטרו, שלאחר התרוקנות של הבטריה לא נדלק, אין אור חיווי של הטענה. אין בעיה בשקע טעינה - חשבתי שזו הייתה הבעיה והחלפתי אותו, אך הבעיה עדיין קיימת.
זה ממש ממש דחוף לי לשעה הקרובה, אם משהו שמע או מכיר את התופעה ויודע על פתרון - ממש אשמח לשמוע,
תודה רבה!!! -
דחוף!!!
מחשב דל וסטרו, שלאחר התרוקנות של הבטריה לא נדלק, אין אור חיווי של הטענה. אין בעיה בשקע טעינה - חשבתי שזו הייתה הבעיה והחלפתי אותו, אך הבעיה עדיין קיימת.
זה ממש ממש דחוף לי לשעה הקרובה, אם משהו שמע או מכיר את התופעה ויודע על פתרון - ממש אשמח לשמוע,
תודה רבה!!! -
תשלח למעבדה שיבדקו אולי רכיב פגום
תעלה תמונה של הלוח נשתדל להסביר איך למדוד עם מולטימטר כמה דברים חשובים -
דחוף!!!
תודה רבה!!! -
דחוף!!!
תודה רבה!!!@aass
תנסה איפוס חשמל:
תחבר מטען מקורי ותשאיר מחובר לפחות 15–30 דקות.
תנסה להדליק, אם לא קורה כלום תנתק את המטען תלחץ על כפתור ההפעלה 30–60 שניות רצוף.
תחבר שוב את המטען ותנסה להדליק.
אם עדיין לא עובד יש סיכוי שהלך הלוח אם או רכיב שלו.תראה איזה צבע יש לנורית הטעינה (אם יש בכלל).
(אם הסוללה מתה זה עדיין אמור לעבוד עם מטען מחובר...)
-
@aass מטען מקורי?
מה מצב הבטריה?
תריץ את הפקודה הזו - לא צריך הרשאות ניהול וכו' סתם ע CMD ותעלה את הפלט שיהיה בתיקיית המשתמש [תראה בפלט של הפקודה]powercfg /batteryreport -
@aass כתב בבעיה | מחשב דל dell לא נדלק:
זה קרה כבר פעמיים , פתאום חזר לעבוד.
אתה יכול לחשוב על תכונה ייחודית שקרתה או הייתה כשנדלק?