בעיה | בעיות באותיות במקלדת
-
הי, לאחרונה כל כמה דקות אותיות מסוימות במקלדת שלי מפסיקות לעבוד ואחרי כמה דקות חוזרות , יש למשהו מושג איך אני יכולה לסדר את זה? או שזה רק טכנאי?
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה! -
הי, לאחרונה כל כמה דקות אותיות מסוימות במקלדת שלי מפסיקות לעבוד ואחרי כמה דקות חוזרות , יש למשהו מושג איך אני יכולה לסדר את זה? או שזה רק טכנאי?
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה! -
כדאי להיכנס לביוס לעשות בדיקת מקלדת אם שם זה תקין להסיר דרייבר מקלדת לכבות ולהדליק אם שם לא תקין בעית חומרה להחליף מקלדת
-
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!@שירה-מ. כתב בבעיה | בעיות באותיות במקלדת:
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!
ח
א
2 תגובות
תגובה אחרונה לפני יומיים
0
ש
שירה מ.
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!יכול להיות הרבה סיבות.
ניסיתם הפעלה מחדש?
המחשב נפל? -
@שירה-מ. איזה מחשב?
יש כאלה שזה המחלה שלהם לדוג' לנובו V14, וגם החלפת מקלדת עוזרת רק לזמן קצר -
לי הייתה אותה הבעיה במחשב HP.
ניסית בעזרת גימיני מספר פתרונות שלא הועילו.
מה שבסוף כן הועיל (בסיוע ג'ימיני) הוא בירר איזה גרסת של הפעלה יש לי (משהו יותר מגרסת וינדוס 10-11) אלא גרסה עם משהו עם מספר פנימי ארוך.
ואז הוא הגיע למסקנא שמדובר בגרסה שמיועדת למפתחים (אמת, קיבלתי את המחשב מאינטל שתורמת מחשבים טובים לעמותות), זו תוכנית שמופיעה בצהוב בצילום מסך

אני לא נרשמתי לתוכנית, וגם לא הופעתי במסך לעיל כמצורף, זו הגדרה פנימית יותר.
בכל מקרה לדעתו של גי'מיני זו גרסה שאינה יציבה, וכל עדכון הדרייבר של המחשב קצת מתקשה לעכל את העידכון.
הוא הציע לי כמה פתרונות, חלקם פלסטרים, והפתרון העיקרי הוא היה לאפס את המחשב ולעדכן את וינדוס 11 הרגיל ללא התוכנית הזו.
לשיקולכם ועיונכם