בקשת מידע | מי יכול לעשות רוט למכשיר בכסף?
-
קניתי מכשיר F21 PRO מדיין תקשורת ויש לזה את הבאג של ההתראות, היה על זה רוט, אבל לא היה אפשר להתקין אפלקציית MAGISK.
כך או כך, נמחק לי הרוט מהמכשיר, אשמח מי יוכל\ או היכן אפשר לסדר (בתשלום) לי את זהתודה רבה!
-
קניתי מכשיר F21 PRO מדיין תקשורת ויש לזה את הבאג של ההתראות, היה על זה רוט, אבל לא היה אפשר להתקין אפלקציית MAGISK.
כך או כך, נמחק לי הרוט מהמכשיר, אשמח מי יוכל\ או היכן אפשר לסדר (בתשלום) לי את זהתודה רבה!
@סרן-קריקגור אני יכול בפתח תקווה, רק אני לא גמיש עם השעות
אם אתה רוצה לנסות לבד יש מדריך מעולה בשביל זה
רק תגיד קודם מתי קנית את הטלפון, כי זה יכול להיות משמעותי בגלל מה שנאמר פה. -
-
@סרן-קריקגור למה אתה חושב שנמחק?
אני בירושלים.@נוחעם-FM בדקתי אם אפליקציה והוא כתב לי שאין רוט....
ניסתי לסדר את ההתראות על ידי גימיני והוא רק הרס לי.. -
@נוחעם-FM בדקתי אם אפליקציה והוא כתב לי שאין רוט....
ניסתי לסדר את ההתראות על ידי גימיני והוא רק הרס לי..@סרן-קריקגור
ניסית לבדוק דרך מג'יסק? זה מוזר כי בעיקרון אין כזה דבר נמחק אולי צרבת בוט מקורי? -
@סרן-קריקגור
ניסית לבדוק דרך מג'יסק? זה מוזר כי בעיקרון אין כזה דבר נמחק אולי צרבת בוט מקורי?@שלמה-רביב לא מבין בזה כ"כ
יש אפליקציה שנקראת ROOT CHEAC שבקצי איתה
ובהתחלה היא אמרה לי שיש רוט ופתאום אחרי ששיחקתי עם בפאלפון וניסיתי לסדר , האפליקציה כתבה ליש אין רוט -
@שלמה-רביב לא מבין בזה כ"כ
יש אפליקציה שנקראת ROOT CHEAC שבקצי איתה
ובהתחלה היא אמרה לי שיש רוט ופתאום אחרי ששיחקתי עם בפאלפון וניסיתי לסדר , האפליקציה כתבה ליש אין רוט