המלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.
-
@לחי אני כבר העלתי את זה כאן
כתב בהמלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.:
@צבי-דורש-ציון תגיד למה שלא נעלה את זה פה במקום שענשים יסתבכו עם ההורדה?
כוכביות@צבי-דורש-ציון הבעיה היא שכשאני פותח את האפליקציה הוא ישר רוצה להתחבר לרשת להוריד מפות ולא מוכן להתקדם הלאה בלי זה והמכשיר בלי אינטרנט.
@שמואל-הסיני כתב בהמלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.:
הבעיה היא שכשאני פותח את האפליקציה הוא ישר רוצה להתחבר לרשת להוריד מפות ולא מוכן להתקדם הלאה בלי זה והמכשיר בלי אינטרנט
ואז אתה פותח את המכשיר במחשב ומכניס את המפות למיקום שציינתי
@לחי כתב בהמלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.:
אתה יודע איפה צריך לשים את המפות של העולם?
תחפש איפה זה נמצא כאן https://omaps.wfr.software/maps/ ולפי זה תדע באיזה תיקייה זה צריך להיות.
אגב בדקת כבר על מכשיר בעברית אם ההגדרות גם משתנות?
-
@שמואל-הסיני כתב בהמלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.:
הבעיה היא שכשאני פותח את האפליקציה הוא ישר רוצה להתחבר לרשת להוריד מפות ולא מוכן להתקדם הלאה בלי זה והמכשיר בלי אינטרנט
ואז אתה פותח את המכשיר במחשב ומכניס את המפות למיקום שציינתי
@לחי כתב בהמלצה | מפות organic maps - מפות לא מקוונות (אופליין) ממש נוחות. עברית.:
אתה יודע איפה צריך לשים את המפות של העולם?
תחפש איפה זה נמצא כאן https://omaps.wfr.software/maps/ ולפי זה תדע באיזה תיקייה זה צריך להיות.
אגב בדקת כבר על מכשיר בעברית אם ההגדרות גם משתנות?
@צבי-דורש-ציון דרך סייר מערכתכמו רוט אקספלור לא טוב??
-
@צבי-דורש-ציון דרך סייר מערכתכמו רוט אקספלור לא טוב??
@שמואל-הסיני לא מכיר אבל מסתמא אותו דבר...
-
@שמואל-הסיני לא מכיר אבל מסתמא אותו דבר...
@צבי-דורש-ציון זהו שלא כי ניסיתי וזה לא עזר אני יצרתי תיקייה כזו והעתקתי לתוכה את הקבצים למישהוא זה כן עבד אופליין?
-
@צבי-דורש-ציון זהו שלא כי ניסיתי וזה לא עזר אני יצרתי תיקייה כזו והעתקתי לתוכה את הקבצים למישהוא זה כן עבד אופליין?
@שמואל-הסיני באותו נתיב כולל התיקייה של המספרים?
אני לא יצרתי תיקייה כי חלק הורדתי ישירות, אבל מפות שהכנסתי לשם עבדו מצויין -
@שמואל-הסיני באותו נתיב כולל התיקייה של המספרים?
אני לא יצרתי תיקייה כי חלק הורדתי ישירות, אבל מפות שהכנסתי לשם עבדו מצויין@צבי-דורש-ציון כן לא עובד לי יצרתי תיקייה מדוייקת באותו נתיב וזב לא עוזר כי האפליקציה ישר הולכת להורדת מפות אבל אולי זה תלוי בגירסאות של האפליקציה אם מישהוא הצליח אופליין יועיל אם הוא יעלה כאן את האפליקציה