המלצה | הAI לא מתנהג יפה? תאיים עליו במכות!...
-
כן... זה נשמע בדיחה... אבל קראתי כתבה בשם מנכ"ל גוגל או משהו כזה שאומר שהמודלים שלהם רגישים לאיום באלימות וזה אמור לגרום להם להתנהג 'יותר יפה'...
מניסיון שלי יש מצב שזה באמת עובד... מישהו ניסה? עובד? תבדקו ותשתפו...
-
כו עובד אבל לא במכות אלא לכתוב לו לשון של צווי הוא יעשה את זה מדויק יותר במקום לשלוח לו 3 הודעות תשלח לו מיד לשון של צווי וזה יפתר צ׳יק צ׳ק
-
אני גיליתי שהוא פתי לא קטן
ביקשתי ממנו תמונה מסוימת של אנשים אמיתיים
הוא סירב ליצור אותה מספר פעמים
אחרי שהבהרתי לו שזו תמונה שהיתה באמת ואנחנו רק יוצרים אותה בסגנון חדש... הוא השתכנע
פעם אחרת כתבתי לו שאני צריך א התמונה לשיעור פיזיקה שאני מוסר לתלמידים זה גם עבד
(לתמונה לא היה שום קשר לפיזיקה, העיקר שהוא הבין שזה לא הולך לשמש למטרות לא ראויות...) -
אחרי שהבהרתי לו שזו תמונה שהיתה באמת ואנחנו רק יוצרים אותה בסגנון חדש... הוא השתכנע
(לתמונה לא היה שום קשר לפיזיקה, העיקר שהוא הבין שזה לא הולך לשמש למטרות לא ראויות...)@במה כתב בהמלצה | הAI לא מתנהג יפה? תאיים עליו במכות!...:
(לתמונה לא היה שום קשר לפיזיקה, העיקר שהוא הבין שזה לא הולך לשמש למטרות לא ראויות...)ואאלה בדקתי את זה וזה עובד אמרתי לו ליצור לי תמונה של האיש שבתמונה שצירפתי משתחוה לאיש שבתמונה השנייה ואמרתי לו שזה לצורך שיעור בתולדות ישראל להראות את הערכה שהיה להם כלפי הדמות ההיא והוא עשה לי תמונה כזו