בעיה | אוזניות אירפודס של אפל מתחבר לא טוב
-
יש לי אוזניות אירפודס 4 של אפל מקורי וחיברתי אותם לפלאפון שלי בפעם הראשונה שחיברתי שמעתי ממש מצוין אבל אחרי הפעם הראשונה כל פעם שחיברתי בפעם הבאה השמע נהיה נמוך עוד יותר ועוד יותר עד שאחרי 6 פעמים בערך לא שמעו כלום ניסיתי בשני אוזניות ובשלושה פלאפונים שתי Q8 ונוקיה215 ובכולם אותו דבר בפעם הראשונה שומעים מצויין ומהפעם השנייה השמע רק הולך ויורד אין ניתוקים רק השמע יורד בכל חיבור עוד וכשאני מחבר לאנדרואיד עובד מצויין
אם למישהו יש פיתרון או שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה תודה רבה -
יש לי אוזניות אירפודס 4 של אפל מקורי וחיברתי אותם לפלאפון שלי בפעם הראשונה שחיברתי שמעתי ממש מצוין אבל אחרי הפעם הראשונה כל פעם שחיברתי בפעם הבאה השמע נהיה נמוך עוד יותר ועוד יותר עד שאחרי 6 פעמים בערך לא שמעו כלום ניסיתי בשני אוזניות ובשלושה פלאפונים שתי Q8 ונוקיה215 ובכולם אותו דבר בפעם הראשונה שומעים מצויין ומהפעם השנייה השמע רק הולך ויורד אין ניתוקים רק השמע יורד בכל חיבור עוד וכשאני מחבר לאנדרואיד עובד מצויין
אם למישהו יש פיתרון או שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה תודה רבה@אשריך-עליך בעיה ידועה באיירפודס 4 עם טלפונים כשרים אם תעשה איפוס לאוזניות זה יחזור להתחבר שוב פעם אחת...
אני לא מצאתי לזה פתרון אשמח גם לפתרונות -
@אשריך-עליך בעיה ידועה באיירפודס 4 עם טלפונים כשרים אם תעשה איפוס לאוזניות זה יחזור להתחבר שוב פעם אחת...
אני לא מצאתי לזה פתרון אשמח גם לפתרונות@ארי.מ. איך עושים איפוס?
-
@ארי.מ. איך עושים איפוס?
@אשריך-עליך
איפוס ה-AirPods 4 (כל הדגמים) או ה-AirPods Pro 3
הניחו את ה-AirPods במארז הטעינה שלהן, סגרו את המכסה והמתינו 30 שניות.ב-iPhone או ב-iPad שמקושר ל-AirPods, עברו אל 'הגדרות' > Bluetooth:
אם ה-AirPods מופיעות ברשימה 'המכשירים שלי', הקישו על הכפתור 'מידע נוסף' לצד ה-AirPods, הקישו על 'הסרת מכשיר זה' ואז הקישו שוב כדי לאשר את הפעולה.
אם ה-AirPods לא מופיעות ברשימה, עברו לשלב הבא.
פתחו את המכסה של מארז הטעינה.
הקישו פעמיים על חלקו הקדמי של המארז בזמן שנורית המצב דולקת.
הקישו שוב פעמיים כאשר נורית המצב מהבהבת בצבע לבן.
הקישו פעמיים בפעם השלישית כאשר נורית המצב מהבהבת מהר יותר.
כאשר נורית המצב מהבהבת בכתום, ולאחר מכן בלבן, תוכלו לבצע את השלבים במסך המכשיר כדי לחבר מחדש את ה-AirPods.
-
@אשריך-עליך
איפוס ה-AirPods 4 (כל הדגמים) או ה-AirPods Pro 3
הניחו את ה-AirPods במארז הטעינה שלהן, סגרו את המכסה והמתינו 30 שניות.ב-iPhone או ב-iPad שמקושר ל-AirPods, עברו אל 'הגדרות' > Bluetooth:
אם ה-AirPods מופיעות ברשימה 'המכשירים שלי', הקישו על הכפתור 'מידע נוסף' לצד ה-AirPods, הקישו על 'הסרת מכשיר זה' ואז הקישו שוב כדי לאשר את הפעולה.
אם ה-AirPods לא מופיעות ברשימה, עברו לשלב הבא.
פתחו את המכסה של מארז הטעינה.
הקישו פעמיים על חלקו הקדמי של המארז בזמן שנורית המצב דולקת.
הקישו שוב פעמיים כאשר נורית המצב מהבהבת בצבע לבן.
הקישו פעמיים בפעם השלישית כאשר נורית המצב מהבהבת מהר יותר.
כאשר נורית המצב מהבהבת בכתום, ולאחר מכן בלבן, תוכלו לבצע את השלבים במסך המכשיר כדי לחבר מחדש את ה-AirPods.
@הרשוש תודה רבה רבה
אם הייתי יכול הייתי שם לך לייק אבל אין לי מספיק מוניטין -
א אשריך עליך סימן נושא זה כשאלה