בקשת מידע | גילוי סיסמה בנוקיה 225 2020
-
@יענקיH לעניות דעתי אין נוקיה 225 של הוועדה יש רק נוקיה 215 של הוועדה בגלל שנוקיה 225 זה נוקיה עם המצלמה לכן אין סיכוי שהוא של הוועד נוקיה 215 אתה כן יכול לנסות עם התוכנה שהביאו פה
-
@K.O.G אבל הם יאפשרו לי?
הבנתי שיש להם שם טריקים למניעת צריבה.
השאלה האם בכלל זה נקרא צריבה והאם הטריקים זה בכלל על כל מצב צריבה.גם לא מתחשק לי להרוס את הטלפון...
-
@יענקיH https://mitmachim.top/post/787014
זה לא נראה לי שיש סיכון אני לא מכיר את השגיאה אבל חובה לכבות את האנטי וירוס לפני זה עבד לי בהמון מכשירים
בהצלחה@אלוף-תימן גם כשאני מנסה לטעון FDL דרך התוכנה של יונסיק הוא לא מצליח. או לא מזהה או מזהה ואחרי כמה שניות מאבד קשר
-
@יענקיH אפשרי גם בוועדה לא אמור לצרוב שום דבר (על ידי שימוש בתוכנה שהזכיר @אלוף-תימן ).
ההודעת שגיאה קשורה לפריצה כנראה (למרות שאמורה להיות הודעה אחרת אם אני זוכר נכון
)
אם אתה רוצה תוכל לפרוץ את התוכנה ידנית עם x64dbg (32 ליתר דיוק).אם אתה עדיין לא מצליח תוודא במכשיר אחר שזה לא בעיה במחשב ותפעל בהתאם.
וכומבן לעשות תיקונים כללים כמו להסיר דרייברים למקרה של התנגשות לוודא ששום תוכנה לא משתמשת בפורט.
אם כלו האפשריות תצרוב את הuserNVוזהו.או שתשתמש בשיטה שלך......
@יענקיH כתב בשיתוף | סיסמה שנשכחה בנוקיות החדשים(2024):
@cfopuser זה ברור, הסיסמה נשמרת באופן גלוי כך שלחפש את זה אחרי שאיבה זה לא ממש מסובך...
@cfopuser בעזרת ה' כשאני (ח"ו) אצטרך את זה אז אפרסם מדריך. כרגע בוא נאמר שזה לא ממש מעניין אותי...
מי ששכח שיצרוב קושחה וזוהו
(אין מה לאבד ב12 מגה בייט)