בקשת מידע | יש לך יוניהרץ אטום L\ אטום XL? אשמח לעזרתך.
-
אשמח למי שיש את המכשירים הנ"ל אם יוכל לציין פה כמה פרטים-
יש לי כרגע ג׳לי סטאר אבל התלהבתי עליו בגלל הסוללה הענקית לעומת הג׳לי סטאר, הגודל הנוח 4 אינצ׳, והנגד מים IP68 שזה מטורף וגם הנגד זעזועים שלו
- איך הנראות שלהם מבחינת הגודל? האם זה נראה מראה "סמארטפוני" (ומקבל פידבקים בהתאם) או שזה מראה חביב ולא מזיק כמו הג'לי סטאר?
- איך הנראות שלהם מבחינת העובי? האם כמו הג'לי סטאר או גרוע מכך? אשמח גם לתמונות..
- האם התדרים שלו עובדים בישראל לשיחות כשרות? והאם אפשר לשנות לו IMEI בקלות כמו לג'לי סטאר?
- האם יש לו שירותי גוגל פליי
- האם אפשר לעשות לו רוט
- האם יש לו nfc
- איזה עוד מגרעות יש לו לעומת הג׳לי סטאר
@משה-144 @מאן-דאמר @qpm @קינג-קומפיוטר
שימו לב כמה פעמים הייתי צריך להזכיר את הג׳לי סטאר
-
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כשאלה
-
נשמע לי לא ברור סליחה לעומת מה ג'לי סטאר לעומת הג'לי סטאר? למה היתכוונת? (אולי ל MAKS)
לי יש ג'לי 2 אם זה נ"מ אז בכיף. -
אשמח למי שיש את המכשירים הנ"ל אם יוכל לציין פה כמה פרטים-
יש לי כרגע ג׳לי סטאר אבל התלהבתי עליו בגלל הסוללה הענקית לעומת הג׳לי סטאר, הגודל הנוח 4 אינצ׳, והנגד מים IP68 שזה מטורף וגם הנגד זעזועים שלו
- איך הנראות שלהם מבחינת הגודל? האם זה נראה מראה "סמארטפוני" (ומקבל פידבקים בהתאם) או שזה מראה חביב ולא מזיק כמו הג'לי סטאר?
- איך הנראות שלהם מבחינת העובי? האם כמו הג'לי סטאר או גרוע מכך? אשמח גם לתמונות..
- האם התדרים שלו עובדים בישראל לשיחות כשרות? והאם אפשר לשנות לו IMEI בקלות כמו לג'לי סטאר?
- האם יש לו שירותי גוגל פליי
- האם אפשר לעשות לו רוט
- האם יש לו nfc
- איזה עוד מגרעות יש לו לעומת הג׳לי סטאר
@משה-144 @מאן-דאמר @qpm @קינג-קומפיוטר
שימו לב כמה פעמים הייתי צריך להזכיר את הג׳לי סטאר
-
נשמע לי לא ברור סליחה לעומת מה ג'לי סטאר לעומת הג'לי סטאר? למה היתכוונת? (אולי ל MAKS)
לי יש ג'לי 2 אם זה נ"מ אז בכיף.@הישבשר-המלומד
ג׳'לי 2 הוא כמו ג׳לי סטאר רק יותר דק
@נחלס-דון אתה מדבר על אטום או על אטום L? -
@הישבשר-המלומד
ג׳'לי 2 הוא כמו ג׳לי סטאר רק יותר דק
@נחלס-דון אתה מדבר על אטום או על אטום L?@קראנץ-ונילה נראה לי אטום רגיל, אני לא מבין כ"כ ביוניהרץ.
זה התמונה של מה שהביאו לי, איזה atom זה?
-
@קראנץ-ונילה נראה לי אטום רגיל, אני לא מבין כ"כ ביוניהרץ.
זה התמונה של מה שהביאו לי, איזה atom זה?
@נחלס-דון
נראה לי שזה אטום
כי אטום זה 2.5 אינצ (קטן מג׳לי סטאר, נראה יותר כמו נגן) אנדרואיד 9, 4 ראם, ו64 זיכרוןואטום L זה 4 אינצ, אנדרואיד 11, 6 ראם, 128 פנימי וסוללה סופר עוצמתית
-
@נחלס-דון
נראה לי שזה אטום
כי אטום זה 2.5 אינצ (קטן מג׳לי סטאר, נראה יותר כמו נגן) אנדרואיד 9, 4 ראם, ו64 זיכרוןואטום L זה 4 אינצ, אנדרואיד 11, 6 ראם, 128 פנימי וסוללה סופר עוצמתית
@קראנץ-ונילה טוב, סליחה שבילבלתי ת'מוח,
לפחות ניסיתי לעזור...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות