בקשת מידע | מפתחים משתמשי נטפרי מה אתם עושים? איך יש לכם תמונות עבור פיתוח משחקים?
-
-
@ע-ה-דכו-ע התמונות הם לא לפיתוח משחקים, ואין אתר ברשימת האתרים שם..
-
@ע-ה-דכו-ע התמונות הם לא לפיתוח משחקים, ואין אתר ברשימת האתרים שם..
@CSS-0 טכנית יש לך את פינטרסט פריפיק וכו'
-
@CSS-0 טכנית יש לך את פינטרסט פריפיק וכו'
@מגנוס-קרלסן לא לפיתוח משחקים
-
@מגנוס-קרלסן לא לפיתוח משחקים
@CSS-0 תסביר מה זה אומר לפיתוח משחקים
אתה מחפש תמונות, נכון?
אז יש לך שמה
או שלמשחקים זה שונה -
@CSS-0 תסביר מה זה אומר לפיתוח משחקים
אתה מחפש תמונות, נכון?
אז יש לך שמה
או שלמשחקים זה שונה@מגנוס-קרלסן תמונות למשל של כלי רכב, אבל לא סתם של כלי רכב ברחוב אלא תמונות שנוצרו עבור שימוש לפיתוח משחק, למשל עם אני רוצה לפתח משחק של שחמט אני לא יצלם לוח שחמט ויבנה על בסיס התמונה, אלא ישתמש עם תמונות שנועדו לזה שיצרו אותם בתוכנות למיניהם עבור משחקים
-
@מגנוס-קרלסן תמונות למשל של כלי רכב, אבל לא סתם של כלי רכב ברחוב אלא תמונות שנוצרו עבור שימוש לפיתוח משחק, למשל עם אני רוצה לפתח משחק של שחמט אני לא יצלם לוח שחמט ויבנה על בסיס התמונה, אלא ישתמש עם תמונות שנועדו לזה שיצרו אותם בתוכנות למיניהם עבור משחקים
@CSS-0 ואין שמה את הדברים האלה?
מוזר... -
@CSS-0 אתה ממש אבל ממש לא מובן.
- אתה מחפש תמונה יש גוגל אתה רוצה תמונה מסיומת משלך יש ai או תוכנת ציור כמו paint.net.
- אתה רוצה מודל תלת מימד תעשה גוגל (למרות שנטפרי לא נראה לי מאשרים משהו בכול הנוגע לתלת מימד)
- אתה רוצה לוח שחמט תכין לוח שחמט עם קוד.
תסביר את עצמך, אחרת אי אפשר לעזור ככה.
אין כזה דבר "תמונות שנוצרו עבור משחקים".
-
@CSS-0 אתה ממש אבל ממש לא מובן.
- אתה מחפש תמונה יש גוגל אתה רוצה תמונה מסיומת משלך יש ai או תוכנת ציור כמו paint.net.
- אתה רוצה מודל תלת מימד תעשה גוגל (למרות שנטפרי לא נראה לי מאשרים משהו בכול הנוגע לתלת מימד)
- אתה רוצה לוח שחמט תכין לוח שחמט עם קוד.
תסביר את עצמך, אחרת אי אפשר לעזור ככה.
אין כזה דבר "תמונות שנוצרו עבור משחקים".
-
- ה AI של ציור לא כל כך מבין אותי הוא יוצר דברים לא טובים וצריך לריב איתו שעה עד שיוצא משהו טוב.
- ה"שחמט" היה רק דוגמה.
- יש אתרים שלמים של תמונות עבור פיתוח משחקים.
ואני מחפש כזה שפתוח בנטפרי
-
@CSS-0 לא יודע מה רע לך בגוגל,
הוא מראה את אותם תמונות שיש באתרים הללו...הנה לדוג' https://www.google.com/search?q=2d+chess+board+for+games&tbs=imgo:1&udm=2
-
@cfopuser למצוא למשל בית בסגנון city6 אין במצוא...
לא שבדקתי כי החיפוש גוגל לא מציג אתה התמונות למשתמשי נטפרי@CSS-0 אוקי אז תגיד שזה מה שאתה מתכוון דברים כאלו נקראים asset packs והכוונה היא לקבוצה גדולה של תמונות מאותו נושא לדוג' בתים אומ כוניות שנוצרו ביחד תחילה יש חינמים ויש בתשלום ברמה יותר גבוהה עם יותר תמונות ביחד
יש במרקט פלייס של unity וגם לunreal יש אבל שם זה יותר בדגש על מודלים בתלת מימד
בכול אופן משחקים כאלו לא נבנים בגרירת תמונות ככה
אל בgame engine שמיועד לזה מראש ומצויד בכול מה שאתה צריך בשביל ליצור עיצובים אחידם כאלו (tilemaps בשביל פלטפורמות וכמובן assets מוכנות מראש.)רוצה משהו ממש משלך אין בררה אלא ליצור אותו כמובן
-
@קראנץ-ונילה אולי תחכים אותנו באיזה סינון אתה משתמש?
אני מוצא שנטפרי נוח למתכנתים הרבה יותר מסינונים אחרים שהתעסקתי איתם בעבר.
לדוג' ב-Reddit פתוחים לך סאב-רדיטים של תכנות, לעומת רימון/אתרוג שפשוט חוסמים את כל האתר (משום שישנם סאב-רדיטים של שטויות ושל תכנים לא צנועים).