דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. שיתוף | תוסף חדש לצפייה במייל עם פונקציות חדשות, מעולה למשתמשי נטפרי ואתרוג

שיתוף | תוסף חדש לצפייה במייל עם פונקציות חדשות, מעולה למשתמשי נטפרי ואתרוג

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
5 פוסטים 4 כותבים 73 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • F מנותק
    F מנותק
    free
    כתב נערך לאחרונה על ידי free

פיתחתי לאחרונה תוסף לדפדפן כרום שנועד לשפר משמעותית את חוויית הצפייה בקבצי וידאו המצורפים להודעות דוא"ל, במיוחד עבור משתמשים העובדים עם מערכות סינון תוכן כגון נטפרי או אתרוג.
    כידוע, מערכות אלו לעיתים קרובות מונעות ניגון ישיר של סרטונים מהמייל ומחייבות הורדה מקדימה של כל קובץ בנפרד. את הבעיה הזו אני בא לפתור. אם כי זה נותן חווית שימוש וממשק מתקדם לכולם...

אני יודע שהיו לפני כן תוספים שפותחו בשביל אותה מטרה, אבל אני הוספתי כמה שיפורים שהיו חסרים לי בתוספים הקודמים. התוסף כולל נגן וידאו מודרני עם פס התקדמות, אפשרות להורדה, מסך מלא, שינוי מהירות ההפעלה, הצגה ברורה של שם הקובץ המתנגן מעל חלונית הסרטון, ואפשרות נוחה למעבר בין מספר סרטונים באותה הודעה באמצעות חיצים במסך או במקלדת. התוסף זמין להתקנה בחנות האינטרנט של כרום (מצורף קישור למטה).
    מעולה לאנשים שמנויים ל'המעניינים' וכדו', התוסף מאפשר לראות את כל הסרטונים ברצף עם מעבר קל אחד אחרי השני.

קישור לתוסף בחנות האינטרנט של כרום⬇
    צפייה ישירה במייל

צירפתי את התוסף גם בקובץ zip להתקנה מהמחשב.
    צפייה ישירה במייל.zip
    הוראות התקנה ע"י קובץ ה-zip:
    יש להוריד את קובץ ה-zip, לחלץ אותו לתוך תיקיה ריקה, ללחוץ על סימון ה'פאזל' ליד שורת החיפוש העליונה, לבחור למטה 'ניהול תוספים', להעביר בצד שמאל למעלה ל'מצב פיתוח', ללחוץ על 'טעינת פריט unpacked', לנווט למיקום התיקיה המחולצת ולאשר.

אם התוסף נמצא שימושי עבורכם, אודה לכם אם תקדישו רגע לדרג אותו בחנות.
    ניתן גם לכתוב הצעות לייעול ושיפור כאן או בתגובות לתוסף בחנות האינטרנט של כרום.
    צפיה מהנה!

מגנוס קרלסןמ נ 2 תגובות תגובה אחרונה
    3
    • F free

פיתחתי לאחרונה תוסף לדפדפן כרום שנועד לשפר משמעותית את חוויית הצפייה בקבצי וידאו המצורפים להודעות דוא"ל, במיוחד עבור משתמשים העובדים עם מערכות סינון תוכן כגון נטפרי או אתרוג.
      כידוע, מערכות אלו לעיתים קרובות מונעות ניגון ישיר של סרטונים מהמייל ומחייבות הורדה מקדימה של כל קובץ בנפרד. את הבעיה הזו אני בא לפתור. אם כי זה נותן חווית שימוש וממשק מתקדם לכולם...

אני יודע שהיו לפני כן תוספים שפותחו בשביל אותה מטרה, אבל אני הוספתי כמה שיפורים שהיו חסרים לי בתוספים הקודמים. התוסף כולל נגן וידאו מודרני עם פס התקדמות, אפשרות להורדה, מסך מלא, שינוי מהירות ההפעלה, הצגה ברורה של שם הקובץ המתנגן מעל חלונית הסרטון, ואפשרות נוחה למעבר בין מספר סרטונים באותה הודעה באמצעות חיצים במסך או במקלדת. התוסף זמין להתקנה בחנות האינטרנט של כרום (מצורף קישור למטה).
      מעולה לאנשים שמנויים ל'המעניינים' וכדו', התוסף מאפשר לראות את כל הסרטונים ברצף עם מעבר קל אחד אחרי השני.

צפייה ישירה במייל

צפייה ישירה במייל.zip
      יש להוריד את קובץ ה-zip, לחלץ אותו לתוך תיקיה ריקה, ללחוץ על סימון ה'פאזל' ליד שורת החיפוש העליונה, לבחור למטה 'ניהול תוספים', להעביר בצד שמאל למעלה ל'מצב פיתוח', ללחוץ על 'טעינת פריט unpacked', לנווט למיקום התיקיה המחולצת ולאשר.

צפיה מהנה!

מגנוס קרלסןמ מנותק
      מגנוס קרלסןמ מנותק
      מגנוס קרלסן
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@free זה גם לצ'אט?

בקרו באתר שלי: https://did.li/magnus-top

F תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • F free

צפייה ישירה במייל

צפייה ישירה במייל.zip

צפיה מהנה!

נ מנותק
        נ מנותק
        ניהול כספים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@free
        תודה רבה
        נחמד מאוד

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • מגנוס קרלסןמ מגנוס קרלסן

@free זה גם לצ'אט?

F מנותק
          F מנותק
          free
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@מגנוס-קרלסן לא. זה רק למייל. לצ'אט אולי נפתח משהו נפרד אם יש צורך.

ק תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • F free

@מגנוס-קרלסן לא. זה רק למייל. לצ'אט אולי נפתח משהו נפרד אם יש צורך.

ק מנותק
            ק מנותק
            קסניקי
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@free תודה רבה!
            אני אשמח מאוד אם אפשר לפתח את זה לצ'אט.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון