עזרה | 📢 הקמת מערך חדש: החברים בדרכים - מוקד 24 – סיוע טכנולוגי בדרכים ובבית 🛠️
-
@cfopuser
בספויללר אתה מתסלבט עליי?דבר נוסף, הכל כתוב, שוב:
החידוש הוא שזה מערכת בלי מוקדנים... (ובלי טלפונים של הכוננים)
כונן שירצה, יתקשר עם מי שזקוק לעזרה...
כול כונן יוכל להצטרף בכל עת שירצה.@Yeshivisher ולמה אתה חושב שאף ארגון לא עובד ככה?
-
@Yeshivisher ולמה אתה חושב שאף ארגון לא עובד ככה?
@cfopuser
לא שידוע לי, לפחות לא לי...עכ"פ, הבנתי שאתה לא רוצה לעזור, פשוט תמחק את התגובות שלך - זה לא פונה אליך.
-
@cfopuser
לא שידוע לי, לפחות לא לי...עכ"פ, הבנתי שאתה לא רוצה לעזור, פשוט תמחק את התגובות שלך - זה לא פונה אליך.
@Yeshivisher רק הערה טכנית, א"א לסמוך על התראות של כרום. המערכת יכולה להרדים את ההתראות. ככה לדוגמא אצלי ההתראות של מתמחים טופ מפסיקות להתקבל אחרי כמה שעות שלא פתחתי את הדפדפן. יש לזה פיתרונות טכניים והגדרתיים אבל שים לב שא"א להסתמך על אתר.
-
@Yeshivisher רק הערה טכנית, א"א לסמוך על התראות של כרום. המערכת יכולה להרדים את ההתראות. ככה לדוגמא אצלי ההתראות של מתמחים טופ מפסיקות להתקבל אחרי כמה שעות שלא פתחתי את הדפדפן. יש לזה פיתרונות טכניים והגדרתיים אבל שים לב שא"א להסתמך על אתר.
@א.מ.ד. א - המטרה שישלח גם לדפדפן (ואצלי ב"ה זה עובד תמיד - אולי כי לי יש הגדרות "אנטי שינה", מה גם שכפי שאמרת - אני מודע לזה, לא צריך לסמוך על זה)
ב - זה שולח לעוד 2 מקומות, מיילים + התראות בנייד.
ג - אני שוקל לעשות גם אופציה שישלח לכל החברים שם, כלומר גם מי שלא "כונן" בפועל, ואז אפי' מי שאינו כונן, אולי ירצה לעזור במקרי הספציפי, עדיין שוקל. -
@Yeshivisher אז כדאי שתסביר את עצמך יותר טוב כי יש כבר את ארגון ידידים הנהדר,
ומה אתה רוצה לחדשאם מה שאתה רוצה לחדש זה שהשיחות יגיעו ישירות לכונן אז אתה פשוט לא מבין את המציאות ואף כונן לא ירצה לעבוד ככה יש סיבה טובה מאוד שעובדים כיום עם מוקד כדי ליעל את הפניות ולמנוע שחיקה של הכוננים
וכול עוד המערכת וההתחיבות מגיעים מפוסט שai כתב ושם משתמש של @yeshivisher אז אין כול כך על מה לדבר לפני שתסביר ותרחיב על מה שאתה רוצה לעשות.
@cfopuser הם יוכלו תמיד לצאת מזה, בלי להתקשר לאף אחד.
הכל בידיים שלהם.יוכלו גם לבטל התראות, מה שנח להם.
-
אני חושב שהצורה להתחיל מערכת כזאת, היא אולי להרים משהו קטן, שיטפל בדברים פשוטים יחסית, כמו בוסטר, אספקת דלק,מים, אוויר
ואחרי שתריץ את זה בשכונה שלך, ותראה שיש לך 10 מתנדבים מהשכונה תתרחב לעיר שלך עם פרסום במקומון, אחרי שזה ירוץ לך ללא תקלות ויעבוד לך מערכת מושלם, תרחיב את זה לעוד שירותים, ולאט לאט לעוד ערים, כאשר המטרה היא להסביר הנה עשינו את זה בעיר x בא נעביר את זה למנהל שייקח אחריות על זה בעיר y
ככה לאט לאט גדלים
להתחיל מראש בכל הארץ, ועם כל הסוגים של העזרה נשמע קצת יותר מידי לשלב ראשוני(גם יותר קל לפרסם כשמתמקדים על אזור ספציפי, ולא מתפזרים ישר לכל הארץ
-
@א.מ.ד. א - המטרה שישלח גם לדפדפן (ואצלי ב"ה זה עובד תמיד - אולי כי לי יש הגדרות "אנטי שינה", מה גם שכפי שאמרת - אני מודע לזה, לא צריך לסמוך על זה)
ב - זה שולח לעוד 2 מקומות, מיילים + התראות בנייד.
ג - אני שוקל לעשות גם אופציה שישלח לכל החברים שם, כלומר גם מי שלא "כונן" בפועל, ואז אפי' מי שאינו כונן, אולי ירצה לעזור במקרי הספציפי, עדיין שוקל.@Yeshivisher כתב בעזרה |
הקמת מערך חדש: החברים בדרכים - מוקד 24 – סיוע טכנולוגי בדרכים ובבית
️:זה שולח לעוד 2 מקומות, מיילים + התראות בנייד.
אולי גם תשלח בדואר ותרים זיקוק חירום? אתה לא יכול להציף אותם במיילים והתראות על כל אירוע... כל הצורך במוקד זה למנוע התראות מיותרות והקפצות כפולות, ואתה רוצה ליצור מערכת (ב-AI מן הסתם) שתספים אנשים לחינם בלי שיקבלו תמורה כלשהיא???
@yeshivisher אתה בחור מוכשר, ואני אוהב את רוח היוזמה שלך, אבל תנצל אותה לדברים מציאותיים.... תתחיל בקטן, אל תנסה להחליף ארגונים גדולים ומבוססים... -
אני חושב שהצורה להתחיל מערכת כזאת, היא אולי להרים משהו קטן, שיטפל בדברים פשוטים יחסית, כמו בוסטר, אספקת דלק,מים, אוויר
ואחרי שתריץ את זה בשכונה שלך, ותראה שיש לך 10 מתנדבים מהשכונה תתרחב לעיר שלך עם פרסום במקומון, אחרי שזה ירוץ לך ללא תקלות ויעבוד לך מערכת מושלם, תרחיב את זה לעוד שירותים, ולאט לאט לעוד ערים, כאשר המטרה היא להסביר הנה עשינו את זה בעיר x בא נעביר את זה למנהל שייקח אחריות על זה בעיר y
ככה לאט לאט גדלים
להתחיל מראש בכל הארץ, ועם כל הסוגים של העזרה נשמע קצת יותר מידי לשלב ראשוני(גם יותר קל לפרסם כשמתמקדים על אזור ספציפי, ולא מתפזרים ישר לכל הארץ
@MGM-IVR זה מה שהתכוונתי לעשות, בירושלים קודם לכן
חבא שלי ביקש את זה בכלל, לא אני...עכ"פ ברוך שכיוונתי.
-
@Yeshivisher כתב בעזרה |
אולי גם תשלח בדואר ותרים זיקוק חירום? אתה לא יכול להציף אותם במיילים והתראות על כל אירוע... כל הצורך במוקד זה למנוע התראות מיותרות והקפצות כפולות, ואתה רוצה ליצור מערכת (ב-AI מן הסתם) שתספים אנשים לחינם בלי שיקבלו תמורה כלשהיא???
@yeshivisher אתה בחור מוכשר, ואני אוהב את רוח היוזמה שלך, אבל תנצל אותה לדברים מציאותיים.... תתחיל בקטן, אל תנסה להחליף ארגונים גדולים ומבוססים...@א.מ.ד. המערכת לא תציף, הם מחליטים על מה לקבל התראות.
-
@Yeshivisher כתב בעזרה |
@yeshivisher אתה בחור מוכשר, ואני אוהב את רוח היוזמה שלך, אבל תנצל אותה לדברים מציאותיים.... תתחיל בקטן, אל תנסה להחליף ארגונים גדולים ומבוססים...@א.מ.ד. וד"א, זה לא מערכת AI.
ולא מתכווין להחליף כלום, שיהיה גם וגם.ב' - אני לא חשבתי על הרעיון, אני מנסה להקים את זה עבור מישהו, אני לא קשור לזה למעט המערכת.
-
@Yeshivisher כתב בעזרה |
@yeshivisher אתה בחור מוכשר, ואני אוהב את רוח היוזמה שלך, אבל תנצל אותה לדברים מציאותיים.... תתחיל בקטן, אל תנסה להחליף ארגונים גדולים ומבוססים...@א.מ.ד. ד"א תודה על הפירגון בסיפא, ובכ"ז, חבל שהוא בא רק להקטין את הרישא....
-
בס"ד
לכל הפחות....
אקבל פירגון על הלוגו :)?
-
בס"ד
לכל הפחות....
אקבל פירגון על הלוגו :)?
@Yeshivisher מושלם
-
י יחצ התייחס לנושא זה
-
בס"ד

אי"ה אני בתהליך לבנות אתר כדלהלן... ואשמח לקבל עזרה בייחוד בהשגת כוננים :
חדש: החברים בדרכים - מוקד 24 – סיוע טכנולוגי בדרכים ובבית
️
חברים, אנחנו מקימים מערך כוננים חדש שפועל בשיטה אחרת:
בלי מוקדנים, בלי המתנה בטלפון ובלי עיכובים.
הכל עובר דרך אתר, מערכת אוטומטית ישירות לכונן הקרוב.
אנחנו מחפשים את האנשים שכבר נמצאים בשטח, אלו שיודעים לתת יד ורוצים לקחת חלק במיזם יעיל ומהיר.

אודות המיזם העתידי (לאחר שנשיג כמות כוננים מכובדת)
החברים בדרכים - מוקד 24 – סיוע טכנולוגי מהיר בדרכים ובבית
הסיוע בדרך אליך, בלי להמתין על הקו!
המערכת שלנו מחברת אותך ישירות לכונן הקרוב ביותר.
בלי מוקדנים, בלי מוזיקה בהמתנה – חוסכים זמן יקר ברגעים לחוצים.
פשוט בוחרים את סוג התקלה, שולחים מיקום והעזרה בדרך.
️ איך זה עובד?
שלב 1: בוחרים את סוג השירות מהרשימה.
שלב 2: מאשרים מיקום ושולחים את הפנייה בלחיצה.
שלב 3: מקבלים הודעה שהכונן יצא לדרך עם הפרטים שלו.
הנעת רכב (כבלים/בוסטר)🛞 החלפת גלגל (פנצ'ר)
נתקעתי בלי דלק (אספקת דלק)
רכב נעול (מפתח בפנים)
️ רכב שהתחמם (מילוי מים)
מילוי אוויר בגלגל
חילוץ שטח קל (חול/בוץ)
️ מפתח שנשבר בסוויץ'
ביטול קודנית/שלט תקול
טעינת רכב חשמלי (חירום)
דלת בית טרוקה🛗 חילוץ ממעלית (חירום)
פיצוץ בצנרת (סגירת שיבר)
קצר חשמלי בבית
ילד נעול ברכב (קדימות על!)
סיוע למבוגרים בבית
️ תיקון תקר במקום (תולעת)
אופניים/קורקינט חשמלי🦟 חילוץ בעלי חיים
סיוע בשינוע דחוף
️ הפסקת חשמל מקומית
ברגיי גלגל תקועים
סתימה דחופה בביוב
️ עזרה בתיקון תריס תקוע🪜 החלפת נורה במקום גבוה
לכידת נחשים/מזיקים (תיאום)
סיוע בשינוע רפואי קל
עזרה במציאת חפץ יקר
עזרה טכנית דחופה
כל עזרה אחרת - "ידיים טובות".....@Yeshivisher ממליץ לך לעשות הרבה שיעורי בית לפני שאתה מתקדם
- חשוב שתסביר במה אתה יותר טוב מידידים
- אם הכוננים שלך לא רוצים לשבת בכלא על פריצת מכונית ממליץ להם לא לפרוץ לשום רכב
- כונן צריך ביטוח, ביטוח עולה כסף
ועוד ועוד
ידידים זה מיזם קטן שהלך וגדל אתה מנסה להיות ידידים ויותר גדול
צריך לדעת לצעוד צעד צעד
תתחיל מלהבין למה צריך ביטוח לכונן
מה האחריות שלך אם ח"ו קרה משהו לכונן בשליחותך
ולמה אסור לפרוץ לשום רכב גם אם הוא ננעל
לשאלתך אני עם כל הכלים הדרושים אני כיום בידידים ובחיים לא הייתי מוכן לקבל קריאה בלי מוקדן שיבין את הבעיה והאם בכלל יש צורך שאני יגיע
אף אחד לא רוצה ליסוע 10 דקות ולגלות שיש פנצר אבל אין גלגל רזרבי, שיש נורת מנוע אבל זה לא שמן ועוד ועוד -
@Yeshivisher ממליץ לך לעשות הרבה שיעורי בית לפני שאתה מתקדם
- חשוב שתסביר במה אתה יותר טוב מידידים
- אם הכוננים שלך לא רוצים לשבת בכלא על פריצת מכונית ממליץ להם לא לפרוץ לשום רכב
- כונן צריך ביטוח, ביטוח עולה כסף
ועוד ועוד
ידידים זה מיזם קטן שהלך וגדל אתה מנסה להיות ידידים ויותר גדול
צריך לדעת לצעוד צעד צעד
תתחיל מלהבין למה צריך ביטוח לכונן
מה האחריות שלך אם ח"ו קרה משהו לכונן בשליחותך
ולמה אסור לפרוץ לשום רכב גם אם הוא ננעל
לשאלתך אני עם כל הכלים הדרושים אני כיום בידידים ובחיים לא הייתי מוכן לקבל קריאה בלי מוקדן שיבין את הבעיה והאם בכלל יש צורך שאני יגיע
אף אחד לא רוצה ליסוע 10 דקות ולגלות שיש פנצר אבל אין גלגל רזרבי, שיש נורת מנוע אבל זה לא שמן ועוד ועוד@efishesh
קיצר, אשמח לקבל עיצות ייעול ולא שלילהדבר נוסף, אני אמור להיות אחראי על המערך בוירטואלי, כל השאר, זה לא שלי...
אם חושבים שיש עניין, אולי תדברו עם ידידים ונעשה את זה להם וזהו
מה שתחליטווגם כרגע אני רק בודק התעניינות ובינתיים בונה קהילה מסויימת, ושם לב שיש כבר קנאים על ההתחלה...
וכמובן שאקח את הנושא המישפטי לתשומת ליבי - תודה על הרעיון...
ו.. לא צריך צומי, אבל סתם לידע כללי (שתדעו שאני בנא"ד רציני), תראו ממוצע שנתי כמה התקינו אפליקציות שלי בחנות "לא פופאלירית..." גאלאקסי סטור (כ"ש גוגלפליי, שאני די חדש שם)

כל טוב בינתייים -
@efishesh
קיצר, אשמח לקבל עיצות ייעול ולא שלילהדבר נוסף, אני אמור להיות אחראי על המערך בוירטואלי, כל השאר, זה לא שלי...
אם חושבים שיש עניין, אולי תדברו עם ידידים ונעשה את זה להם וזהו
מה שתחליטווגם כרגע אני רק בודק התעניינות ובינתיים בונה קהילה מסויימת, ושם לב שיש כבר קנאים על ההתחלה...
וכמובן שאקח את הנושא המישפטי לתשומת ליבי - תודה על הרעיון...
ו.. לא צריך צומי, אבל סתם לידע כללי (שתדעו שאני בנא"ד רציני), תראו ממוצע שנתי כמה התקינו אפליקציות שלי בחנות "לא פופאלירית..." גאלאקסי סטור (כ"ש גוגלפליי, שאני די חדש שם)

כל טוב בינתייים