מדריך |הפיתרון ליצירת חשבון גוגל לבעלי טלפון כשר ללא sms וללא סריקת קוד QR כל הדרכים 2026 מתעדכן
-
@שמואל-הסיני
יש בעיה חמורה שמופיע מספר לשליחה 244444 כמו בתמונה למטה,
אבל באתר sms4free.co.il פשוט אי אפשר לשלוח הודעות אל המספר הזה.
ניסיתי גם בפלאפון עם סים של 019 בקומה הלא כשרה - וההודעה אינה נשלחת כלל.מה שמוזר הוא, שגם אחרי ש @לאצי כתב על הבעיה הזו, עדיין למשתמשים אחרים כאן בשרשור העלו תמונות עם מספר נורמלי לשליחה שמתחיל ב +972 , אז מעניין להבין מה גורם לאפליקציה הזו להחליט על המספר לשליחה.

עוד יותר מוזר, שכשאני חוזר לדף הראשון ומרענן אותו,
פתאום מופיע הדף הבא:

אבל ב Antigravity שאני צריך בו את האימות הלז, זה לא הועיל כלל...
-
@שמואל-הסיני
יש בעיה חמורה שמופיע מספר לשליחה 244444 כמו בתמונה למטה,
אבל באתר sms4free.co.il פשוט אי אפשר לשלוח הודעות אל המספר הזה.
ניסיתי גם בפלאפון עם סים של 019 בקומה הלא כשרה - וההודעה אינה נשלחת כלל.מה שמוזר הוא, שגם אחרי ש @לאצי כתב על הבעיה הזו, עדיין למשתמשים אחרים כאן בשרשור העלו תמונות עם מספר נורמלי לשליחה שמתחיל ב +972 , אז מעניין להבין מה גורם לאפליקציה הזו להחליט על המספר לשליחה.

עוד יותר מוזר, שכשאני חוזר לדף הראשון ומרענן אותו,
פתאום מופיע הדף הבא:

אבל ב Antigravity שאני צריך בו את האימות הלז, זה לא הועיל כלל...
@לב-טוב
ה 24444 מופיע רק אחרי כל התהליך של הפתיחה ואז פתאום מבקש עוד פעם אימות וכשלוחצים שוב על הסמניה -זה נותן אותו - לדעתי כי זה לא עשוי לשלב הזה אלא רק לשלב הראשוני של האימות -שאז הוא נותן מס' שמתחיל ב +972אני פתחתי המון מיילים ולא הצלחתי להסתדר אף פעם עם האימות השני זה חידוש בשבילי שאחרי ריענון זה עושה משהו חדש,
מה קורה אח"כ?
הוא נותן לך להמשיך לפחות למייל ? או מה? -
@לב-טוב
ה 24444 מופיע רק אחרי כל התהליך של הפתיחה ואז פתאום מבקש עוד פעם אימות וכשלוחצים שוב על הסמניה -זה נותן אותו - לדעתי כי זה לא עשוי לשלב הזה אלא רק לשלב הראשוני של האימות -שאז הוא נותן מס' שמתחיל ב +972אני פתחתי המון מיילים ולא הצלחתי להסתדר אף פעם עם האימות השני זה חידוש בשבילי שאחרי ריענון זה עושה משהו חדש,
מה קורה אח"כ?
הוא נותן לך להמשיך לפחות למייל ? או מה?@תמיד זה לא היה עבור מייל אלא עבור אימות לכניסה בחשבון גוגל ל Antigravity .
ראיתי גם בגיטהאב היו עוד כאלו מרחבי העולם שהתלוננו על הבעיה הזו.
אצלי בכל מקרה ה 244444 הופיע בתחילת האימות ממש.
למעשה ביקשתי ממישהו עם סמאטרפון להיכנס עם סריקת הקוד ותוך רגע גוגל אישרו וזהו. -
באתרוירטואל מייל יש מדריך מסודר לפתיחת חשבון גוגל לבעלי טלפון כשר עובד פיקס לקח לי חמש דקות
-
באתרוירטואל מייל יש מדריך מסודר לפתיחת חשבון גוגל לבעלי טלפון כשר עובד פיקס לקח לי חמש דקות
@אלוף-בקטנה זה בנוי על המדריך הנוכחי...
-
@יונתן-58 תעשה סיסמה ארוכה יותר ומסובכת ואחר כך תחליף אותך זה חוסך את ה"אנא אמת שאינך רובוט"
-
לא הבנתי לשלוח את ה SMS למספר הזה או להתקשר אליך ?
אתה יכול להתכתב אתי במייל במקום להספים פה ?!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות