הצעת ייעול | שיהיה אפשר לחפש בשרשור מסוים את כל מה שכתב @משתמש-מסוים
-
שבמסנני חיפוש מתקדם בפורום יוסיפו אפשרות לחפש בתוך אשכול מסוים לפי מסננים מותאמים.
או לחילופין (כמו שכתבתי בכותרת הנושא) שבתוך השרשור יהיה ניתן לחפש את כל התוכן שכתב כאן @ פלוני .זה מאוד מאוד נצרך בעיקר בשרשורים הארוכים בהם מעניין אותי בעיקר מה אומרים המומחים/המפתח/פותח הנושא.
מקווה שזה בסדר לתייג אתכם
ושוב תודה ענקית למנהלים ול @צוות-פיקוח על הפורום המושקע - ובעיקר על התחזוקה והשיפורים הבלתי פוסקים!
עריכה- אם כבר בנושא חיפוש - אולי לא כולם שמו לב לזה-

-
שבמסנני חיפוש מתקדם בפורום יוסיפו אפשרות לחפש בתוך אשכול מסוים לפי מסננים מותאמים.
או לחילופין (כמו שכתבתי בכותרת הנושא) שבתוך השרשור יהיה ניתן לחפש את כל התוכן שכתב כאן @ פלוני .זה מאוד מאוד נצרך בעיקר בשרשורים הארוכים בהם מעניין אותי בעיקר מה אומרים המומחים/המפתח/פותח הנושא.
ושוב תודה ענקית למנהלים ול @צוות-פיקוח על הפורום המושקע - ובעיקר על התחזוקה והשיפורים הבלתי פוסקים!

@בנימין-מחשבים פתחתי על זה כבר נושא דומה

-
@בנימין-מחשבים פתחתי על זה כבר נושא דומה

@אורחל אתה מתכוון אם כבר לנושא הזה https://mitmachim.top/post/899963
צודק לא ראיתי את זה עד עכשיו, בכל אופן אני חושב שאני ניסחתי את ההצעה בצורה יותר יעילה. -

@בנימין-מחשבים גא״מ.
היה נצרך לי כמה וכמה פעמים -
גם אני מצטרף אני חושב שזה הצעה יעילה מאוד!!
@בנימין-מחשבים תודה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות