בקשה | למישהוא יש טוקמן למכור לי?
-
אני חייב לקבל דחוף sms ולכן אני צריך מספר וירטואל פלוס לכן אנעי צריך מישהוא שיש לו טוקמן שאותו אוכל לנייד לימות המשיח ע"י שליחת קוד אימות למספר ההוא מי שיש לו סים כל שהוא הוא מתכנן לסגור את הקואשמח אם ימכור לי את זה
-
אני חייב לקבל דחוף sms ולכן אני צריך מספר וירטואל פלוס לכן אנעי צריך מישהוא שיש לו טוקמן שאותו אוכל לנייד לימות המשיח ע"י שליחת קוד אימות למספר ההוא מי שיש לו סים כל שהוא הוא מתכנן לסגור את הקואשמח אם ימכור לי את זה
@שמואל-מסין תקנה סים טוקמן ותנייד את החבילה הכי זולה
-
@שמואל-מסין תקנה סים טוקמן ותנייד את החבילה הכי זולה
@נרוש הנקודה היא שזה דחוף ולכן חיפשתי מישהוא שיש לו סים שלא בשימוש לי למשל לפני חודש היה סים כזה ועקב חוסר שימוש ביטלתי את הקו אז מי שיש לו קו פעיל ורוצה לבטל יוכל להרויח על זה אם הוא ימכור לי.
-
@נרוש הנקודה היא שזה דחוף ולכן חיפשתי מישהוא שיש לו סים שלא בשימוש לי למשל לפני חודש היה סים כזה ועקב חוסר שימוש ביטלתי את הקו אז מי שיש לו קו פעיל ורוצה לבטל יוכל להרויח על זה אם הוא ימכור לי.
@שמואל-מסין
אין לך אפ' לעשות כעת ניוד,
ב' תחפש מי יכול לקבל לך הודעות. -
@שמואל-מסין
אין לך אפ' לעשות כעת ניוד,
ב' תחפש מי יכול לקבל לך הודעות.פוסט זה נמחק! -
@שמואל-מסין שמעתי שיש אתר שנקרא 'SMS ישראלי' או משהו כזה, שיש שם מספר שאפשר לשלוח אליו SMS ורואים אותו באתר (כולם רואים אותו) אז אם זה לא מידע אישי אלא רק קוד או משהו שאין לך בעיית פרטיות גדולה אתה יכול לנסות שם.