בקשת מידע | נטפרי שינו משהו בקישור ההורדה של תעודת האבטחה לאנדרואיד?
-
עד היום, כשהייתי מעוניין להוריד תעודת אבטחה (קובץ CRT.ׂ) הייתי נכנס ממכשיר שמחובר לרשת של נטפרי לקישור הזה
https://netfree.link/netfree-ca.crt
והיה יורד לי ישר תעודת אבטחה שמותאמת לספק ממנו אני גולש
אבל כעת אני רואה שהם שינו משהו וזה כבר לא נכנס ישירות להורדה אלא לעמוד מידע על תעודת אבטחה בנטפרי
והבעיה שאני לא מצליח למצוא את הקישור הישיר להורדת התעודה גם אם אין לי רוט -
עד היום, כשהייתי מעוניין להוריד תעודת אבטחה (קובץ CRT.ׂ) הייתי נכנס ממכשיר שמחובר לרשת של נטפרי לקישור הזה
אבל כעת אני רואה שהם שינו משהו וזה כבר לא נכנס ישירות להורדה אלא לעמוד מידע על תעודת אבטחה בנטפרי
והבעיה שאני לא מצליח למצוא את הקישור הישיר להורדת התעודה גם אם אין לי רוט@שאול-208 יש עכשיו מבנה חדש של תעודות. לכל הספקים. זה מופיע לך ברשימה של 5 תעודות (או קובץ אחד שמכיל באנדל של כולן) בדף שנפתח לך כשאתה לוחץ על הקישור הישן שהיה פעם מוביל ישירות לתעודה (הדף החדש 'התקנת תעודת אבטחה אחידה'). אתה צריך להתקין את כל התעודות האלה, ובאופן עקרוני (עד כמה שאני מבין) לא צריך יותר להתקין תעודה פר ספק.
אם זה עדיין לא עובד לך, תנסה להגדיר בהגדרות סינון שלך 'העדפה לתעודה ישנה' ותתקין את התעודה של יוסי מתוך העמוד של הורדת תעודת אבטחה לפי ספק. זה צריך לעבוד.נ.ב. אין ספק שיש הרבה דברים מבלבלים באיך כל השינוי הזה נעשה, והויקי מלא דברים שבורים.. בעזרת ה זה יסתדר עם הזמן
-
והבעיה שאני לא מצליח למצוא את הקישור הישיר להורדת התעודה גם אם אין לי רוט -
@ע-ה-דכו-ע יוסי תקשורת
עכשיו אני מוצא שהם עשו תעודת אבטחה לפי ספק
כך שאני יכול להוריד כל תעודה שאני רוצה גם אם אני לא מחובר לאותה רשת -
@ע-ה-דכו-ע יוסי תקשורת
עכשיו אני מוצא שהם עשו תעודת אבטחה לפי ספק
כך שאני יכול להוריד כל תעודה שאני רוצה גם אם אני לא מחובר לאותה רשת -
והבעיה שאני לא מצליח למצוא את הקישור הישיר להורדת התעודה גם אם אין לי רוט@שאול-208 יש עכשיו מבנה חדש של תעודות. לכל הספקים. זה מופיע לך ברשימה של 5 תעודות (או קובץ אחד שמכיל באנדל של כולן) בדף שנפתח לך כשאתה לוחץ על הקישור הישן שהיה פעם מוביל ישירות לתעודה (הדף החדש 'התקנת תעודת אבטחה אחידה'). אתה צריך להתקין את כל התעודות האלה, ובאופן עקרוני (עד כמה שאני מבין) לא צריך יותר להתקין תעודה פר ספק.
אם זה עדיין לא עובד לך, תנסה להגדיר בהגדרות סינון שלך 'העדפה לתעודה ישנה' ותתקין את התעודה של יוסי מתוך העמוד של הורדת תעודת אבטחה לפי ספק. זה צריך לעבוד.נ.ב. אין ספק שיש הרבה דברים מבלבלים באיך כל השינוי הזה נעשה, והויקי מלא דברים שבורים.. בעזרת ה זה יסתדר עם הזמן
-
@שאול-208 יש עכשיו מבנה חדש של תעודות. לכל הספקים. זה מופיע לך ברשימה של 5 תעודות (או קובץ אחד שמכיל באנדל של כולן) בדף שנפתח לך כשאתה לוחץ על הקישור הישן שהיה פעם מוביל ישירות לתעודה (הדף החדש 'התקנת תעודת אבטחה אחידה'). אתה צריך להתקין את כל התעודות האלה, ובאופן עקרוני (עד כמה שאני מבין) לא צריך יותר להתקין תעודה פר ספק.
-
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | נטפרי שינו משהו בקישור ההורדה של תעודת האבטחה לאנדרואיד?:
כתוב על זה שזה ל ROOT לא?
לא, לROOT יש שם קובץ של תעודות בפורמט שמתאים לזה.
יש בדף 'התקנת תעודת אבטחה אחידה' רשימה של 5 תעודות ולאחריהן קובץ אחד שמכיל את כולן בבאנדל. תתקין (או את 5 התעודות או את הקובץ האחיד - אם זה עובד לך) איך שהיית מתקין עד היום את הקובץ הרגיל. -
ש שאול 208 סימן נושא זה כשאלה
-
ש שאול 208 סימן נושא זה כנפתר
-
-