עזרה | טאבלט עם נטפרי. או הדרן. צריך מידע עדכני.
-
כאמור בנושא, אני צריך טאבלט איכותי עם מספר אפליקציות כמו וואטסאפ (ללא פרופילים וכדו') ואפליקציה בשם מונדיי - ניהול פרוייקטים. זום וויז וכדו'. אני צריך את זה באופן מיידי.
זה האפשרויות שיש לי כרגע? מה עדיף לי- לקנות ישירות מהדרן ולשלם גם יותר יקר על המכשיר וגם להתחתן איתם למשך כל התוכנית. ומצד שני כנראה שזה הסינון הקשוח ביותר.
- לקנות טאבלט מספק חיצוני כמו KSP ולהתקין עליו סינון של הדרן. יותר זול אולי?
- כנל סעיף 2 ולהתקין עליו נטפרי. כנראה שזה הכי זול אבל בכלל יתנו לי וואטסאפ מיידי או שיעשו לי בעיות. איזה אפליקציות בכלל יש שם?
- סינונים אחרים באים בחשבון או שהדרן היא הכי מתקדמת טכנולוגית ואם אני רוצה להיות רגוע עדיף לי להשתמש בהדרן.
- ראיתי כאן שיש סינון בשם mb smart? מה דעתכם עליו.
אודה לכל תשובה והחכמה.
לילה טוב ושקט. -
כאמור בנושא, אני צריך טאבלט איכותי עם מספר אפליקציות כמו וואטסאפ (ללא פרופילים וכדו') ואפליקציה בשם מונדיי - ניהול פרוייקטים. זום וויז וכדו'. אני צריך את זה באופן מיידי.
זה האפשרויות שיש לי כרגע? מה עדיף לי- לקנות ישירות מהדרן ולשלם גם יותר יקר על המכשיר וגם להתחתן איתם למשך כל התוכנית. ומצד שני כנראה שזה הסינון הקשוח ביותר.
- לקנות טאבלט מספק חיצוני כמו KSP ולהתקין עליו סינון של הדרן. יותר זול אולי?
- כנל סעיף 2 ולהתקין עליו נטפרי. כנראה שזה הכי זול אבל בכלל יתנו לי וואטסאפ מיידי או שיעשו לי בעיות. איזה אפליקציות בכלל יש שם?
- סינונים אחרים באים בחשבון או שהדרן היא הכי מתקדמת טכנולוגית ואם אני רוצה להיות רגוע עדיף לי להשתמש בהדרן.
- ראיתי כאן שיש סינון בשם mb smart? מה דעתכם עליו.
אודה לכל תשובה והחכמה.
לילה טוב ושקט. -

@גורא12 כתב בעזרה | טאבלט עם נטפרי. או הדרן. צריך מידע עדכני.:
לקנות ישירות מהדרן ולשלם גם יותר יקר על המכשיר וגם להתחתן איתם למשך כל התוכנית. ומצד שני כנראה שזה הסינון הקשוח ביותר.
הדרן היום לא מוכרים מכשירים.
אם חנות מוכרת לך מכשיר עם הדרן זה כי היא החליטה להתקין על מכשיר שהיא קנתה מהספק הרגיל שלה.ואם אתה רוצה את היכולת להסיר את הדרן, לך על המסלול ללא ועדת פיקוח שלהם - אפוד. אתה לבד לא יכול להסיר, אבל לפי בקשתך (ולדעתי תוכל לעשות שזה ידרוש סיסמא) הם יוכלו להתיר צריבה חדשה.