בעיה | חושבים שאתם מבינים בהגנת סייבר?, כנסו!
-
@מישהו12 @חנוך-הכהן קראתם את כל השרשור?
כדאי שתעברו עליו שוב ותבדקו אם התגובות שלכם רלוונטיות@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חושבים שאתם מבינים בהגנת סייבר?, כנסו!:
כן
ובעיני התגובה רלוונטית. -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חושבים שאתם מבינים בהגנת סייבר?, כנסו!:
כן
ובעיני התגובה רלוונטית. -
כדאי שתעברו עליו שוב ותבדקו אם התגובות שלכם רלוונטיות@מתכנת-חובב קראתי את כל השרשור ודברים כאלה קורים הרבה יותר בחברות הייטק ממפעלי גלידה
-
@מישהו12 @חנוך-הכהן אסביר את כוונתי
השאלה הייתה אם יש פה משהו מתוכנן מצד המוכר \ היצרן או שעובד כלשהו במפעל החליט להטריל ולעשות בלגן למשתמשים
מכירים את התער של אוקאם?
מה יותר פשוט להניח? שיש פה מוכר אנונימי שצרב קושחה נגועה או יצרן שמוכר מכשירים נגועים או שעובד במפעל החליט לעשות את זה על דעת עצמו בלי שאף אחד ישים לב ויעצור אותו?
ואגב @חנוך-הכהן אני דווקא קורא אדוק של גיקטיים ועוקב אחרי ארז דסה כבר כמה שנים ולא ראיתי הרבה מקרים כאלו בוודאי לא ביחס למה שאפשר להאמין שקורה במפעלים ובמסעדות -
@מישהו12 @חנוך-הכהן אסביר את כוונתי
השאלה הייתה אם יש פה משהו מתוכנן מצד המוכר \ היצרן או שעובד כלשהו במפעל החליט להטריל ולעשות בלגן למשתמשים
מכירים את התער של אוקאם?
מה יותר פשוט להניח? שיש פה מוכר אנונימי שצרב קושחה נגועה או יצרן שמוכר מכשירים נגועים או שעובד במפעל החליט לעשות את זה על דעת עצמו בלי שאף אחד ישים לב ויעצור אותו?
ואגב @חנוך-הכהן אני דווקא קורא אדוק של גיקטיים ועוקב אחרי ארז דסה כבר כמה שנים ולא ראיתי הרבה מקרים כאלו בוודאי לא ביחס למה שאפשר להאמין שקורה במפעלים ובמסעדות@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חושבים שאתם מבינים בהגנת סייבר?, כנסו!:
לא ראיתי הרבה מקרים כאלו
במכשירים ידועים לא, ובמכשירים לא ידועים בדרך כלל לא מגלים וגם אם גילו אז זה לא התפרסם
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חושבים שאתם מבינים בהגנת סייבר?, כנסו!:
לא ראיתי הרבה מקרים כאלו
במכשירים ידועים לא, ובמכשירים לא ידועים בדרך כלל לא מגלים וגם אם גילו אז זה לא התפרסם
@חנוך-הכהן אם לא מגלים או לא מפרסמים אז איך אתה יודע?
ואם אתה משליך ממספר המקרים שכן התגלו איך אתה יודע שבדרך כלל לא מגלים? -
@חנוך-הכהן אם לא מגלים או לא מפרסמים אז איך אתה יודע?
ואם אתה משליך ממספר המקרים שכן התגלו איך אתה יודע שבדרך כלל לא מגלים?@מתכנת-חובב ממקרים שראיתי או שספרו לי עליהם
-
@מתכנת-חובב ממקרים שראיתי או שספרו לי עליהם
@חנוך-הכהן נשמח שתשתף
זה נושא שעלול להזיק לרבים וכדאי לפרסם מקרים שאתה נתקל בהם -
@חנוך-הכהן נשמח שתשתף
זה נושא שעלול להזיק לרבים וכדאי לפרסם מקרים שאתה נתקל בהם@מתכנת-חובב נתקלתי בשני מקרים בשרתי גיימינג, לא רוצה לומר משהו ספציפי
-
@מתכנת-חובב נתקלתי בשני מקרים בשרתי גיימינג, לא רוצה לומר משהו ספציפי
@חנוך-הכהן חבל...
-
@חנוך-הכהן חבל...
@מתכנת-חובב בכל מקרה כנראה לא משהו שתתקל בו, וודאי לא משהו כמו שמתואר במקרה הזה שאפשר לגלות בקלות ואז היו מפטרים את מי שעשה את זה