בקשה | בעיה בחשבון גוגל
-
גוגל מונעים ממני לבצע כל פעילות בחשבון בגלל שרשום להם שיש לי אנדרואיד והם רוצים שאני יוציא ממנו רודי אימות הבנתי שהפיתרון לזה הוא להתחבר עם אנדרואיד אבל אין לי אנדרואיד אשמח אם מישהוא יוכל להתחבר באנדרואיד לחשבון שלי ולהסיר את כל מכשירי האנדרואיד

-
גוגל מונעים ממני לבצע כל פעילות בחשבון בגלל שרשום להם שיש לי אנדרואיד והם רוצים שאני יוציא ממנו רודי אימות הבנתי שהפיתרון לזה הוא להתחבר עם אנדרואיד אבל אין לי אנדרואיד אשמח אם מישהוא יוכל להתחבר באנדרואיד לחשבון שלי ולהסיר את כל מכשירי האנדרואיד

@שמואל-מסין איזה מכשיר כן מחובר זה מוזר
יש מקום שהוא כבר פתוח אם כן אולי תצליח להסיר את המכשיר -

@שמואל-מסין
דבר ראשון - מה יש לך ב"דרכים נוספות לאימות" ? -
@דוד-משה-1 @יצחק-קוזניץ לא ברור לי מה מחובר לדעתי זה לא מכשיר פעיל
בדרכים נוספות לאימות יש רק את האופציה הנוכחית
אני כרגע מחובר לחשבון אבל כל פעולה קטנה ש'אני רוצה לעשות הוא לא נותן מה גם שאני חושש מהחיבורים האלו -
@דוד-משה-1 @יצחק-קוזניץ לא ברור לי מה מחובר לדעתי זה לא מכשיר פעיל
בדרכים נוספות לאימות יש רק את האופציה הנוכחית
אני כרגע מחובר לחשבון אבל כל פעולה קטנה ש'אני רוצה לעשות הוא לא נותן מה גם שאני חושש מהחיבורים האלו@שמואל-מסין
יש לך M36 שהכשרת נכון?
כנראה התחברת ממנו לחשבון שלך ולא ניתקת לפני שהכשרת
(אגב רואים את המייל שלך בתמונות) -
@שמואל-מסין
יש לך M36 שהכשרת נכון?
כנראה התחברת ממנו לחשבון שלך ולא ניתקת לפני שהכשרת
(אגב רואים את המייל שלך בתמונות)@פראירי הגיוני שזה מכל מיני מכשירים שהכשרתי אבל איך אני מסיר את זה?
אני מחפש מישהוא עם אנדרואיד שיתחבר ויסיר